Povezane vesti
Saobraćajna nesreća na Dorćolu: Automobil udario dete na pešačkom prelazu
Euronews pre 4 sati
U saobraćajnoj nesreći na Dorćolu povređeno je dete, koje je prevezeno na Institut za majku i dete. Incident se dogodio oko 19.15 kada je automobil oborio dete u Dunavskoj ulici, saznaje Tanjug. Beogradski mediji prenose da je večeras na Dorćolu… »
Automobil udario dete na Dorćolu
RTS pre 4 sati
Jedno dete povređeno je večeras kada ga je automobil udario na Dorćolu, saznaje Tanjug. Automobil je oko 19.15 oborio dete u Dunavskoj ulici Dete je prevezeno na Institut za majku i dete. Beogradski mediji prenose da je na Dorćolu došlo do teške… »
Vesti dana »
Stigle prve poruke "Pronađi me": Zbog nestanka dečaka (11), aktiviran sistem Amber alert: Oglasio se i MUP
Blic pre 14 minutajoš 8 povezanih
Majka dečaka Jovana (11) se oglasila za Telegraf: Čekamo da ga dovezu
Telegraf pre 32 minutajoš 5 povezanih
RTS: Ambasadori članica EU dogovorili da Srbiji bude upućeno pismo, što je prvi korak u proceduri otvaranja Klastera 3
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Dečak (11) se večeras nije vratio iz škole: Porodica iz Beograda moli za pomoć: Ako ga vidite javite i zadržite ga!
Blic pre 14 minutajoš 4 povezane