Povezane vesti

Počela druga sezona serije „Vreme smrti“: Aleksej Bjelogrlić – to je za mene više od uloge

Počela druga sezona serije „Vreme smrti“: Aleksej Bjelogrlić – to je za mene više od uloge

N1 Info pre 1 dan
Drugi deo serije „Vreme smrti“, jednog od najvećih produkcijskih poduhvata na ovim prostorima koji donosi United Media u saradnji sa izvršnom produkcijom Eye to eye, večeras u 21.30h počinje da se emituje na TV Nova. Ovaj nastavak adaptacije… »
„Izginulo je sve ono najbolje što smo imali, tu cenu plaćamo i danas“: Aleksej Bjelogrlić otkrio da je angažman u…

„Izginulo je sve ono najbolje što smo imali, tu cenu plaćamo i danas“: Aleksej Bjelogrlić otkrio da je angažman u…

Nova pre 1 dan
: Drugi deo serije „Vreme smrti“, jednog od najvećih produkcijskih poduhvata na ovim prostorima koji donosi United Media u saradnji sa izvršnom produkcijom Eye to eye, večeras u 21:30h počinje da se emituje na TV Nova. Ovaj nastavak adaptacije… »
Milan Marić o seriji „Vreme smrti“: Gledalac može da se identifikuje s nekim od likova i njihovim sudbinama

Milan Marić o seriji „Vreme smrti“: Gledalac može da se identifikuje s nekim od likova i njihovim sudbinama

N1 Info pre 1 dan
Jedan od najvećih produkcijskih poduhvata na ovim prostorima, drugi deo serije "Vreme smrti", koji donosi United Media u saradnji sa produkcijom "Eye to eye" uveliko se bindžuje na EON platformi, danas stiže i na male ekrane, na televizuju Nova. "Ja… »

Vesti dana »