Povezane vesti
Mračna strana omiljene destinacije srpskih influenserki: Stroga pravila koja turisti moraju da poštuju ili rizikuju da…
Nova pre 5 sati
: Dubai je poznat po svom sjaju i luksuzu, zbog čega je omiljena scenografija i srpskih influenserki, ali retko se govori o njegovim ultra strogim zakonima. Britanac Markus Fakana (18) osuđen je na godinu dana zatvora zbog seksualnog odnosa sa tada… »
Turisti, vodite računa u Dubaiju: Važe strogi zakoni zbog kojih preti zatvor, Srbima će nekoliko pravila teško pasti
Mondo pre 19 sati
U Ujedinjenim Arapskim Emiratima na snazi su strogi zakoni, bazirani na šerijatu. Dubai je poznat po svom sjaju i glamuru, privlačeći turiste koji uživaju u luksuznim hotelima, otmenim restoranima i ogromnim bazenima. Ali postoji i jedna strana koja… »
Vesti dana »
Sistem "Pronađi me" bio pokrenut, MUP saopštio detalje Završena potraga za dečakom sa Novog Beograda
Kurir pre 2 satajoš 8 povezanih
Pronađen dečak koji je nestao na novom Beogradu! Majka potvrdila lepe vesti: "Čekamo da ga dovedu"
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih
Ambasadori EU postigli dogovor o upućivanju pisma Srbiji o otvaranju Klastera 3
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
"Svi ga tražimo, policija je tu..." Oglasila se majka nestalog dečaka sa Novog Beograda
Kurir pre 36 minutajoš 4 povezane