Povezane vesti
Mračna strana omiljene destinacije srpskih influenserki: Stroga pravila koja turisti moraju da poštuju ili rizikuju da…
Nova 16.12.2024
: Dubai je poznat po svom sjaju i luksuzu, zbog čega je omiljena scenografija i srpskih influenserki, ali retko se govori o njegovim ultra strogim zakonima. Britanac Markus Fakana (18) osuđen je na godinu dana zatvora zbog seksualnog odnosa sa tada… »
Turisti, vodite računa u Dubaiju: Važe strogi zakoni zbog kojih preti zatvor, Srbima će nekoliko pravila teško pasti
Mondo 16.12.2024
U Ujedinjenim Arapskim Emiratima na snazi su strogi zakoni, bazirani na šerijatu. Dubai je poznat po svom sjaju i glamuru, privlačeći turiste koji uživaju u luksuznim hotelima, otmenim restoranima i ogromnim bazenima. Ali postoji i jedna strana koja… »
Vesti dana »

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Skandal u Americi! Greškom otkriveni ratni planovi Trampa Visoki zvaničnici u grupni čet dodali novinara: Pisali o strogo poverljivim informacijama (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Zbog "toplotnog stresa" došlo do izbeljivanja koralnih grebena Uzbuna u Australiji - kako globalno zagrevanje utiče na prirodu
Kurir pre 2 minutajoš 1 povezana