Povezane vesti
Tramp planira da ukine letnje računanje vremena - treba li da ga slede drugi? (VIDEO)
Insajder pre 4 sati
Novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp najavio je da će učiniti sve da se ukine letnje računanje vremena. Kaže, to je nepraktično i veoma skupo za američku naciju. Letnje računanje vremena u Americi obično počinje… »
Donald Tramp planira da ukine pomeranje sata: "Preskupo je za Ameriku"
Mondo pre 4 sati
Donald Tramp želi da ukine letnje računanje vremena. Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp planira da ukine letnje računanje vremena, prenosi " Asošijejted Pres". U objavi na svojoj društvenoj mreži "Truth Social" u petak, naveo je da će… »
Tramp želi da okonča pomeranje sata: "Preskupo je za našu naciju"
Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp želi da ukine letnje računanje vremena. U objavi na svojoj društvenoj mreži Truth Social u petak, Tramp je izjavio da će njegova stranka pokušati da ukine ovu praksu kada se vrati na vlast… »
Vesti dana »
Sistem "Pronađi me" bio pokrenut, MUP saopštio detalje Završena potraga za dečakom sa Novog Beograda
Kurir pre 2 satajoš 8 povezanih
Pronađen dečak (11) za kojim je tragala Srbija: Majka potvrdila vesti (video)
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
RTS: Ambasadori članica EU dogovorili da Srbiji bude upućeno pismo, što je prvi korak u proceduri otvaranja Klastera 3
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Pronađen jedanaestogodišnjak, zbog koga je bio aktiviran sistem "Pronađi me"
Insajder pre 2 satajoš 4 povezane