Povezane vesti
Pucnjava u hrišćanskoj školi u SAD: Troje mrtvih, šestoro povređenih
Danas pre 3 sata
Tri osobe su poginule, dok je šestoro ranjenih u pucnjavi u jednoj hrišćanskoj školi u američkoj državi Viskonsin, saopštila je danas lokalna policija. Šef policije u Medisonu kaže da je među mrtvima i ubica. Pucnjava se dogodila u… »
Pucnjava u školi: Troje ubijenih i šest ranjenih u Viskonsinu
Blic pre 6 sati
Tri osobe su ubijene i šest ih je povređeno u pucnjavi u školi u saveznoj državi Viskonsin, u Americi, saopštila je policija. Među nastradalima je i maloletni osumnjičeni posle incidenta u školi Abundant Life Christian School u glavnom gradu… »
Pucnjava u školi: Troje ubijenih i šest ranjenih u Viskonsinu
Danas pre 7 sati
Tri osobe su ubijene i šest ih je povređeno u pucnjavi u školi u saveznoj državi Viskonsin, u Americi, saopštila je policija. Među nastradalima je i maloletni osumnjičeni posle incidenta u školi Abundant Life Christian School u glavnom gradu… »
Vesti dana »
Pokrenut sistem "Pronađi me" zbog nestanka malog Jovana: Građanima stižu poruke na mobilni
Telegraf pre 3 satajoš 8 povezanih
Majka dečaka Jovana (11) se oglasila za Telegraf: Čekamo da ga dovezu
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih
Ambasadori EU postigli dogovor o upućivanju pisma Srbiji o otvaranju Klastera 3
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
"Svi ga tražimo, policija je tu..." Oglasila se majka nestalog dečaka sa Novog Beograda
Kurir pre 36 minutajoš 4 povezane