Повезане вести
(Видео) "у мојој 18.: Години се десила велика љубав, али његова смрт нас је раздвојила" Јелена се окренула факултету, а…
Блиц 16.12.2024
У емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" бивша водитељка, а данас књижевница Јелена Бачић Алимпић прича отворено о симпатијама али и о свом супругу са којим је дуги низ година у граду. На кратко се осврнула и великој… »
(Видео) "сачекала сам је после школе и разбила јој нос": Јелена Бачић Алимпић први пут отворено о немилом догађају из…
Блиц 16.12.2024
Гошћа емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује вечерас од 22 сата само на Блиц телевизији на каналу 117 је Јелена Бачић Алимпић препознатљиво ТВ лице и списатељица. Јелена Бачић Алимпић се пре 13 година… »
(Видео) "ако ми кажу да не дише, устаћу и скочићу кроз прозор": Највећа траума Јелене Бачић Алимпић била је након рођења…
Блиц 16.12.2024
Јелена Бачић Алимпић некадашње ТВ лице, данас књижевница иако увек насмејана пролазила је кроз веома тешке тренутке у животу о којима прича у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" коју можете гледати само на Блиц… »
(Видео) "рекао ми је да му је доста свега, да жели да умре": Речи оца су Јелену Бачић Алимпић одвеле другим животним путем…
Блиц 16.12.2024
Јелена Бачић Алимпић гошћа је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" у којој отворено прича о свом животу и многим битним догађајима који су га обележили. Било је и оних лепих али и оних лоших. Јелена Бачић Алимпић… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана