Povezane vesti
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz…
Blic pre 4 sati
Gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras od 22 sata samo na Blic televiziji na kanalu 117 je Jelena Bačić Alimpić prepoznatljivo TV lice i spisateljica. Jelena Bačić Alimpić se pre 13 godina povukla sa… »
(Video) "u mojoj 18.: Godini se desila velika ljubav, ali njegova smrt nas je razdvojila" Jelena se okrenula fakultetu, a posle…
Blic pre 4 sati
U emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" bivša voditeljka, a danas književnica Jelena Bačić Alimpić priča otvoreno o simpatijama ali i o svom suprugu sa kojim je dugi niz godina u gradu. Na kratko se osvrnula i velikoj ljubavi koju je… »
(Video) "ako mi kažu da ne diše, ustaću i skočiću kroz prozor": Najveća trauma Jelene Bačić Alimpić bila je nakon…
Blic pre 4 sati
Jelena Bačić Alimpić nekadašnje TV lice, danas književnica iako uvek nasmejana prolazila je kroz veoma teške trenutke u životu o kojima priča u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koju možete gledati samo na Blic televiziji na… »
(Video) "rekao mi je da mu je dosta svega, da želi da umre": Reči oca su Jelenu Bačić Alimpić odvele drugim životnim…
Blic pre 3 sata
Jelena Bačić Alimpić gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj otvoreno priča o svom životu i mnogim bitnim događajima koji su ga obeležili. Bilo je i onih lepih ali i onih loših. Jelena Bačić Alimpić tokom emisije… »
Vesti dana »
Aktiviran sistem "Pronađi me": Nestao dečak (11) sa Novog Beograda
Mondo pre 34 minutajoš 5 povezanih
Ambasadori EU postigli dogovor o upućivanju pisma Srbiji o otvaranju Klastera 3
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Taksisti došli ispred SUP 29. novembar jer im je pretučen kolega
N1 Info pre 34 minutajoš 1 povezana