Povezane vesti
"Svi ga tražimo, policija je tu..." Oglasila se majka nestalog dečaka sa Novog Beograda
Kurir pre 1 sat
Nestanak dečaka (11) prijavljen je večeras na Novom Beogradu, objavljeno je na grupama na društvenoj mreži Fejsbuk. Njegova majka rekla je, dok je trajala potraga za njim, da nije došao kući posle škole i da mu je telefon isključen i da nisu mogli… »
Dečak (11) se večeras nije vratio iz škole: Porodica iz Beograda moli za pomoć: Ako ga vidite javite i zadržite ga!
Blic pre 3 sata
Dečak (11) iz Beograda nakon popodnevne nastave, večeras se nije vratio kući. On je učenik Osnovne škole "Branko Radičević" na Novom Beogradu nizak, nosi crnu jaknu sa krznom i šareni ranac. Porodica nestalog dečaka moli da ko ga pronađe, pozove… »
Dečak (11) se večeras nije vratio iz škole: Porodica iz Beograda moli za pomoć: Ako ga vidite javite i zadržite ga!
Blic pre 3 sata
Dečak (11) iz Beograda nakon popodnevne nastave, večeras se nije vratio kući. On je učenik Osnovne škole "Branko Radičević" na Novom Beogradu nizak, nosi crnu jaknu sa krznom i šareni ranac. Porodica nestalog dečaka moli da ko ga pronađe, pozove… »
Pronađen jedanaestogodišnjak, zbog koga je bio aktiviran sistem "Pronađi me"
Insajder pre 3 sata
Jedanaestogodišnji Jovan Ognjanov je pronađen, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Zbog nestanka Ognjanova bio je na kratko aktiviran i sistem "Pronađi me". Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio… »
Jovanu je telefon isključen i ne mogu da ga lociraju: Lako ćete ga prepoznati po jednom šarenom detalju
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Dečak Jovan (11) nestao je večeras pošto je izašao iz Osnovne škole "Branko Radičević", oko 19.15. On je poslednji put viđen oko 19.30 u Bloku 45. Jovan je nizak rastom, a na sebi je imao crnu jaknu sa krznom i šareni ranac. Kako… »
Vesti dana »
Stigle prve poruke "Pronađi me": Zbog nestanka dečaka (11), aktiviran sistem Amber alert: Oglasio se i MUP
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih
RTS: Ambasadori članica EU dogovorili da Srbiji bude upućeno pismo, što je prvi korak u proceduri otvaranja Klastera 3
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Pronađen jedanaestogodišnjak, zbog koga je bio aktiviran sistem "Pronađi me"
Insajder pre 3 satajoš 4 povezane