Povezane vesti
Pronađeno dete zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem “Pronađi me”
RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je dete, zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem “Pronađi me”, pronađeno od strane policijskih službenika PS Savski venac ispred TC Galerija. “Dete, zbog… »
Dačić: Policija pronašla dečaka koji je nestao na Novom Beogradu
Danas pre 3 sata
Jedanaestogodišnji Jovan koji se nije pojavio kod kuće posle nastave u večernjim satima, pronađen je nešto iza ponoći. Dečak je nestao nakon nastave u školi na Novom Beogradu, a MUP je pokrenuo sistem Pronađi me. Potpredsednik Vlade i ministar… »
Stigle prve poruke "Pronađi me": Zbog nestanka dečaka (11), aktiviran sistem Amber alert: Oglasio se i MUP
Blic pre 3 sata
Nakon nestanka dečaka (11) koji se večeras nije vratio kući iz škole, aktiviran je i sistem "Pronađi me". Prve poruke stigle su posle ponoći. Podsetimo, on je učenik Osnovne škole "Branko Radičević" na Novom Beogradu. Poslednji put je viđen u… »
Stigle prve poruke "Pronađi me": Zbog nestanka dečaka (11), aktiviran sistem Amber alert: Oglasio se i MUP
Blic pre 3 sata
Nakon nestanka dečaka (11) koji se večeras nije vratio kući iz škole, aktiviran je i sistem "Pronađi me". Prve poruke stigle su posle ponoći. Podsetimo, on je učenik Osnovne škole "Branko Radičević" na Novom Beogradu. Poslednji put je viđen u… »
Sistem "Pronađi me" bio pokrenut, MUP saopštio detalje Završena potraga za dečakom sa Novog Beograda
Kurir pre 3 sata
MUP Srbije pokrenuo je noćas sistem Pronađi me zbog nestanka dečaka (11). - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka jedanaestogodišnjeg dečaka koji se nakon… »
Izgubio mu se trag posle škole MUP se oglasio o nestanku dečaka sa Novog Beograda, potraga imala srećan kraj
Kurir pre 3 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka jedanaestogodišnjeg dečaka koji se sinoć, nakon nastave, nije vratio kući iz škole „Branko Radičević“ na Novom… »
Nestao dečak (11): Poslednji put viđen u Bloku 45
NIN pre 4 sati
Porodica Ognjanov u potrazi je za jedanaestogodišnjim Jovanom Ognjanovim koji se nije pojavio kod kuće posle nastave u večernjim satima. Poslednji put je viđen u Bloku 45 u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu. O potrazi je obaveštena policija… »
Pokrenut sistem "Pronađi me" zbog nestanka malog Jovana: Građanima stižu poruke na mobilni
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Igor Jurić, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu, objavio je na X nalogu da je pokrenut sistem "Pronađi me". Podsetimo, dečak Jovan Ognjanov (11) nestao je večeras u Ulici Jurija Gagarina pošto je izašao iz Osnovne škole… »
Oglasila se policija nakon nestanka malog Jovana u Beogradu
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka jedanaestogodišnjeg dečaka koji se sinoć, nakon nastave, nije vratio kući iz škole „Branko… »
Vesti dana »
Pronađen dečak koji je nestao na novom Beogradu! Majka potvrdila lepe vesti: "Čekamo da ga dovedu"
Kurir pre 3 satajoš 5 povezanih
RTS: Ambasadori članica EU dogovorili da Srbiji bude upućeno pismo, što je prvi korak u proceduri otvaranja Klastera 3
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
"Svi ga tražimo, policija je tu..." Oglasila se majka nestalog dečaka sa Novog Beograda
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane