Povezane vesti

Pokrenut sistem "Pronađi me" zbog nestanka malog Jovana: Građanima stižu poruke na mobilni

Pokrenut sistem "Pronađi me" zbog nestanka malog Jovana: Građanima stižu poruke na mobilni

Telegraf 17.12.2024
Preporučujemo. Igor Jurić, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu, objavio je na X nalogu da je pokrenut sistem "Pronađi me". Podsetimo, dečak Jovan O. (11) nestao je u ponedeljak uveče u Ulici Jurija Gagarina pošto je izašao iz Osnovne… »
Oglasila se policija nakon nestanka malog Jovana u Beogradu

Oglasila se policija nakon nestanka malog Jovana u Beogradu

Telegraf 17.12.2024
Preporučujemo. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka jedanaestogodišnjeg dečaka koji se sinoć, nakon nastave, nije vratio kući iz škole „Branko… »
Stigle prve poruke "Pronađi me": Zbog nestanka dečaka (11), aktiviran sistem Amber alert: Oglasio se i MUP

Stigle prve poruke "Pronađi me": Zbog nestanka dečaka (11), aktiviran sistem Amber alert: Oglasio se i MUP

Blic 17.12.2024
Nakon nestanka dečaka (11) koji se večeras nije vratio kući iz škole, aktiviran je i sistem "Pronađi me". Prve poruke stigle su posle ponoći. Podsetimo, on je učenik Osnovne škole na Novom Beogradu. Poslednji put je viđen u bloku 45 u Ulici… »

Blic 17.12.2024
Nakon nestanka dečaka (11) koji se večeras nije vratio kući iz škole, aktiviran je i sistem "Pronađi me". Prve poruke stigle su posle ponoći. Podsetimo, on je učenik Osnovne škole na Novom Beogradu. Poslednji put je viđen u bloku 45 u Ulici… »
Dačić: Dečak pronađen nakon aktiviranja sistema "Pronađi me", brza reakcija policije

Dačić: Dečak pronađen nakon aktiviranja sistema "Pronađi me", brza reakcija policije

RTV 17.12.2024
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je 11-ogodišnji dečak iz Beograda pronađen živ i zdrav nakon aktiviranja sistema ''Pronađi me'' i brze reakcije policije. Dačić je za TV Pink rekao da je dečak pronađen oko… »
Nestao dečak (11): Poslednji put viđen u Bloku 45

Nestao dečak (11): Poslednji put viđen u Bloku 45

NIN 17.12.2024
Dečak (11) iz Beograda nakon popodnevne nastave, večeras se nije vratio kući. On je učenik osnovne škole na Novom Beogradu, nizak je , nosi crnu jaknu sa krznom i šareni ranac. Porodica nestalog dečaka moli da ko ga pronađe, pozove policiju i da… »
Dačić: Policija pronašla dečaka koji je nestao na Novom Beogradu

Dačić: Policija pronašla dečaka koji je nestao na Novom Beogradu

Danas 17.12.2024
Jedanaestogodišnji Jovan koji se nije pojavio kod kuće posle nastave u večernjim satima, pronađen je nešto iza ponoći. Dečak je nestao nakon nastave u školi na Novom Beogradu, a MUP je pokrenuo sistem Pronađi me. Potpredsednik Vlade i ministar… »
Sistem "Pronađi me" bio pokrenut, MUP saopštio detalje Završena potraga za dečakom sa Novog Beograda

Sistem "Pronađi me" bio pokrenut, MUP saopštio detalje Završena potraga za dečakom sa Novog Beograda

Kurir 17.12.2024
MUP Srbije pokrenuo je noćas sistem Pronađi me zbog nestanka dečaka (11). - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka jedanaestogodišnjeg dečaka koji se nakon… »
Izgubio mu se trag posle škole MUP se oglasio o nestanku dečaka sa Novog Beograda, potraga imala srećan kraj

Izgubio mu se trag posle škole MUP se oglasio o nestanku dečaka sa Novog Beograda, potraga imala srećan kraj

Kurir 17.12.2024
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka jedanaestogodišnjeg dečaka koji se sinoć, nakon nastave, nije vratio kući iz škole „Branko Radičević“ na Novom… »

Vesti dana »