Повезане вести

Огласила се полиција након нестанка малог Јована у Београду

Огласила се полиција након нестанка малог Јована у Београду

Телеграф 17.12.2024
Препоручујемо. Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка једанаестогодишњег дечака који се синоћ, након наставе, није вратио кући из школе… »
Покренут систем "Пронађи ме" због нестанка малог Јована: Грађанима стижу поруке на мобилни

Покренут систем "Пронађи ме" због нестанка малог Јована: Грађанима стижу поруке на мобилни

Телеграф 17.12.2024
Препоручујемо. Игор Јурић, директор Центра за несталу и злостављану децу, објавио је на КС налогу да је покренут систем "Пронађи ме". Подсетимо, дечак Јован О. (11) нестао је у понедељак увече у Улици Јурија Гагарина пошто је… »
Стигле прве поруке "Пронађи ме": Због нестанка дечака (11), активиран систем Амбер алерт: Огласио се и МУП

Стигле прве поруке "Пронађи ме": Због нестанка дечака (11), активиран систем Амбер алерт: Огласио се и МУП

Блиц 17.12.2024
Након нестанка дечака (11) који се вечерас није вратио кући из школе, активиран је и систем "Пронађи ме". Прве поруке стигле су после поноћи. Подсетимо, он је ученик Основне школе на Новом Београду. Последњи пут је виђен у блоку… »

Блиц 17.12.2024
Након нестанка дечака (11) који се вечерас није вратио кући из школе, активиран је и систем "Пронађи ме". Прве поруке стигле су после поноћи. Подсетимо, он је ученик Основне школе на Новом Београду. Последњи пут је виђен у блоку… »
Дачић: Дечак пронађен након активирања система "Пронађи ме", брза реакција полиције

Дачић: Дечак пронађен након активирања система "Пронађи ме", брза реакција полиције

РТВ 17.12.2024
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да је 11-огодишњи дечак из Београда пронађен жив и здрав након активирања система ''Пронађи ме'' и брзе реакције полиције. Дачић је за ТВ Пинк рекао да је… »
Нестао дечак (11): Последњи пут виђен у Блоку 45

Нестао дечак (11): Последњи пут виђен у Блоку 45

НИН 17.12.2024
Дечак (11) из Београда након поподневне наставе, вечерас се није вратио кући. Он је ученик основне школе на Новом Београду, низак је , носи црну јакну са крзном и шарени ранац. Породица несталог дечака моли да ко га пронађе… »
Дачић: Полиција пронашла дечака који је нестао на Новом Београду

Дачић: Полиција пронашла дечака који је нестао на Новом Београду

Данас 17.12.2024
Једанаестогодишњи Јован који се није појавио код куће после наставе у вечерњим сатима, пронађен је нешто иза поноћи. Дечак је нестао након наставе у школи на Новом Београду, а МУП је покренуо систем Пронађи ме. Потпредседник… »
Систем "Пронађи ме" био покренут, МУП саопштио детаље Завршена потрага за дечаком са Новог Београда

Систем "Пронађи ме" био покренут, МУП саопштио детаље Завршена потрага за дечаком са Новог Београда

Курир 17.12.2024
МУП Србије покренуо је ноћас систем Пронађи ме због нестанка дечака (11). - Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка једанаестогодишњег дечака… »
Изгубио му се траг после школе МУП се огласио о нестанку дечака са Новог Београда, потрага имала срећан крај

Изгубио му се траг после школе МУП се огласио о нестанку дечака са Новог Београда, потрага имала срећан крај

Курир 17.12.2024
Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка једанаестогодишњег дечака који се синоћ, након наставе, није вратио кући из школе „Бранко Радичевић“… »

Вести дана »