Повезане вести
Огласила се полиција након нестанка малог Јована у Београду
Телеграф 17.12.2024
Препоручујемо. Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка једанаестогодишњег дечака који се синоћ, након наставе, није вратио кући из школе… »
Покренут систем "Пронађи ме" због нестанка малог Јована: Грађанима стижу поруке на мобилни
Телеграф 17.12.2024
Препоручујемо. Игор Јурић, директор Центра за несталу и злостављану децу, објавио је на КС налогу да је покренут систем "Пронађи ме". Подсетимо, дечак Јован О. (11) нестао је у понедељак увече у Улици Јурија Гагарина пошто је… »
Стигле прве поруке "Пронађи ме": Због нестанка дечака (11), активиран систем Амбер алерт: Огласио се и МУП
Блиц 17.12.2024
Након нестанка дечака (11) који се вечерас није вратио кући из школе, активиран је и систем "Пронађи ме". Прве поруке стигле су после поноћи. Подсетимо, он је ученик Основне школе на Новом Београду. Последњи пут је виђен у блоку… »
Стигле прве поруке "Пронађи ме": Због нестанка дечака (11), активиран систем Амбер алерт: Огласио се и МУП
Блиц 17.12.2024
Након нестанка дечака (11) који се вечерас није вратио кући из школе, активиран је и систем "Пронађи ме". Прве поруке стигле су после поноћи. Подсетимо, он је ученик Основне школе на Новом Београду. Последњи пут је виђен у блоку… »
Дачић: Дечак пронађен након активирања система "Пронађи ме", брза реакција полиције
РТВ 17.12.2024
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да је 11-огодишњи дечак из Београда пронађен жив и здрав након активирања система ''Пронађи ме'' и брзе реакције полиције. Дачић је за ТВ Пинк рекао да је… »
Нестао дечак (11): Последњи пут виђен у Блоку 45
НИН 17.12.2024
Дечак (11) из Београда након поподневне наставе, вечерас се није вратио кући. Он је ученик основне школе на Новом Београду, низак је , носи црну јакну са крзном и шарени ранац. Породица несталог дечака моли да ко га пронађе… »
Дачић: Полиција пронашла дечака који је нестао на Новом Београду
Данас 17.12.2024
Једанаестогодишњи Јован који се није појавио код куће после наставе у вечерњим сатима, пронађен је нешто иза поноћи. Дечак је нестао након наставе у школи на Новом Београду, а МУП је покренуо систем Пронађи ме. Потпредседник… »
Систем "Пронађи ме" био покренут, МУП саопштио детаље Завршена потрага за дечаком са Новог Београда
Курир 17.12.2024
МУП Србије покренуо је ноћас систем Пронађи ме због нестанка дечака (11). - Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка једанаестогодишњег дечака… »
Изгубио му се траг после школе МУП се огласио о нестанку дечака са Новог Београда, потрага имала срећан крај
Курир 17.12.2024
Припадници Министарства унутрашњих послова активирали су систем Пронађи ме за хитно обавештавање јавности у случају нестанка једанаестогодишњег дечака који се синоћ, након наставе, није вратио кући из школе „Бранко Радичевић“… »
Вести дана »

Годину дана након трагедије у Новом Саду: Европски парламент захтева правду и демократске реформе у Србији Ново
РЕУЦ пре 36 минутајош 29 повезаних

Пуцњава и пожар у шаторима 'Ћациленда': 'Терористички напад', тврди Вучић
BBC News пре 11 минутајош 23 повезане

Путин руководио вежбом стратешких нуклеарних снага; Украјина напала фабрике у Дагестану и Мордовији
РТС пре 1 сатјош 83 повезане