Povezane vesti
Pokrenut sistem "Pronađi me" zbog nestanka malog Jovana: Građanima stižu poruke na mobilni
Telegraf 17.12.2024
Preporučujemo. Igor Jurić, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu, objavio je na X nalogu da je pokrenut sistem "Pronađi me". Podsetimo, dečak Jovan O. (11) nestao je u ponedeljak uveče u Ulici Jurija Gagarina pošto je izašao iz Osnovne… »
Oglasila se policija nakon nestanka malog Jovana u Beogradu
Telegraf 17.12.2024
Preporučujemo. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka jedanaestogodišnjeg dečaka koji se sinoć, nakon nastave, nije vratio kući iz škole „Branko… »
Stigle prve poruke "Pronađi me": Zbog nestanka dečaka (11), aktiviran sistem Amber alert: Oglasio se i MUP
Blic 17.12.2024
Nakon nestanka dečaka (11) koji se večeras nije vratio kući iz škole, aktiviran je i sistem "Pronađi me". Prve poruke stigle su posle ponoći. Podsetimo, on je učenik Osnovne škole na Novom Beogradu. Poslednji put je viđen u bloku 45 u Ulici… »
Stigle prve poruke "Pronađi me": Zbog nestanka dečaka (11), aktiviran sistem Amber alert: Oglasio se i MUP
Blic 17.12.2024
Nakon nestanka dečaka (11) koji se večeras nije vratio kući iz škole, aktiviran je i sistem "Pronađi me". Prve poruke stigle su posle ponoći. Podsetimo, on je učenik Osnovne škole na Novom Beogradu. Poslednji put je viđen u bloku 45 u Ulici… »
Dačić: Dečak pronađen nakon aktiviranja sistema "Pronađi me", brza reakcija policije
RTV 17.12.2024
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je 11-ogodišnji dečak iz Beograda pronađen živ i zdrav nakon aktiviranja sistema ''Pronađi me'' i brze reakcije policije. Dačić je za TV Pink rekao da je dečak pronađen oko… »
Nestao dečak (11): Poslednji put viđen u Bloku 45
NIN 17.12.2024
Dečak (11) iz Beograda nakon popodnevne nastave, večeras se nije vratio kući. On je učenik osnovne škole na Novom Beogradu, nizak je , nosi crnu jaknu sa krznom i šareni ranac. Porodica nestalog dečaka moli da ko ga pronađe, pozove policiju i da… »
Dačić: Policija pronašla dečaka koji je nestao na Novom Beogradu
Danas 17.12.2024
Jedanaestogodišnji Jovan koji se nije pojavio kod kuće posle nastave u večernjim satima, pronađen je nešto iza ponoći. Dečak je nestao nakon nastave u školi na Novom Beogradu, a MUP je pokrenuo sistem Pronađi me. Potpredsednik Vlade i ministar… »
Sistem "Pronađi me" bio pokrenut, MUP saopštio detalje Završena potraga za dečakom sa Novog Beograda
Kurir 17.12.2024
MUP Srbije pokrenuo je noćas sistem Pronađi me zbog nestanka dečaka (11). - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka jedanaestogodišnjeg dečaka koji se nakon… »
Izgubio mu se trag posle škole MUP se oglasio o nestanku dečaka sa Novog Beograda, potraga imala srećan kraj
Kurir 17.12.2024
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka jedanaestogodišnjeg dečaka koji se sinoć, nakon nastave, nije vratio kući iz škole „Branko Radičević“ na Novom… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO “Prosveta prima finalni nokaut, cilj im je da se ne podignemo”: Masa studenata, profesora i građana na protestu ispred Ministarstva prosvete
Nova pre 19 minutajoš 26 povezanih
Održan protest radnika GSP-a i studenata: Predata četiri zahteva radnika gradskim vlastima
Novi magazin pre 19 minutajoš 22 povezane
Goran Vesić u iskazu krivicu za pad nadstrešnice svalio na saradnike, „Infrastrukturu Železnice“ i „Srbija voz“
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih
Opet soja iz Srbije puna aflatoksina: Proizvode nam vraćaju Italijani, u Holandiji povučeni sa tržišta
N1 Info pre 16 sati
Netanjahu o Trampovom planu za Gazu: To može da promeni istoriju
Vesti online pre 1 satjoš 46 povezanih