Povezane vesti
Nisu (uvek) roditelji krivi: Kako sprečiti da se dete uplaši loše ocene
Nedeljnik 17.12.2024
Sistem „Pronađi me“, sinoć je ponovo aktiviran, a priča ima srećan kraj. Dečaka (11) je živog i zdravog nakon nekoliko sati pronašla policija. Ministar unutašnjih poslova Ivica Dačić, rekao je da se, po završetku druge smene u školi… »
Pronađen mali Jovan! Majka dečaka se oglasila za Telegraf: Čekamo da ga dovezu
Telegraf 17.12.2024
Preporučujemo. Jedanaestogodišnji Jovan O. koji je sinoć nestao posle škole na Novom Beogradu pronađen je posle potrage koja je trajala nekoliko sati, potvrdila je njegova mama za Telegraf.rs. Kako nam je napisala u poruci, sina čekaju u stanici 29… »
Pomajka Jovana (11) za kojim se sinoć tragalo otkrila zašto dečak nije došao kući: "Uspaničio se..."
Telegraf 17.12.2024
Preporučujemo. Razlog nestanka jedanaestogodišnjeg Jovana za kojim je sinoć tragao čitav Beograd je, kako otkriva njegova pomajka loša ocena koju je dobio u školi. Nakon višečasovne potrage dečak je nađen i kako je već pisao Telegraf.rs, on je… »
Oglasila se majka dečaka kojeg je juče tražila cela Srbija: Evo kako je on sada
Blic 17.12.2024
Majka jedanaestogodišnjeg dečaka za kojim je juče pokrenuta potraga kada se nije vratio kući iz škole na Novom Beogradu, oglasila se i otkrila odgovor na pitanje koje je sve mučilo. Nakon potrage koja je trajala nekoliko sati, stigla je vest da je… »
"Dobio je lošu ocenu u školi, pa se nije vratio kući": Ivica Dačić otkrio razlog nestanka dečaka (11) u Beogradu…
Blic 17.12.2024
Nakon vesti da je dečak (11) nestao u Beogradu aktiviran je sistem "Pronađi me", a brzom reakcijom policije dečak je pronađen živ i zdrav. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je jutros da je policija marljivo radila na pronalasku… »
Oglasila se majka dečaka koji je nestao na Novom Beogradu: Posle ponoćne potrage izustila ove reči
Mondo 17.12.2024
Dečak Jovan Ognjanov nestao je u ponedeljak uveče pošto je izašao iz Osnovne škole "Branko Radičević". Dečak Jovan Ognjanov (11) koji je sinoć nestao posle školske nastave na Novom Beogradu pronađen je posle potrage koja je trajala nekoliko… »
Pronađen jedanaestogodišnji dečak koji je nestao nakon nastave
Nedeljnik 17.12.2024
Jedanaestogodišnji Jovan iz Beograda, koji se sinoć nije vratio kući posle nastave, pronađen je nešto iza ponoći, prenosi N1. Dečak je nestao nakon škole na Novom Beogradu, a njegov telefon bio je nedostupan, zbog čega je Ministarstvo… »
Aktiviran sistem "Pronađi me": Nestao dečak (11) sa Novog Beograda
Mondo 17.12.2024
Večeras je u Srbiji bio aktiviran sistem "Pronađi me". Nestao je jedanaestogodišnji dečak sa Novog Beograda, ali je pronađen oko jedan sat iza ponoći. MUP Srbije pokrenuo je noćas sistem Pronađi me zbog nestanka dečaka (11). On je nestao večeras… »
Pronađen dečak (11) za kojim je tragala Srbija: Majka potvrdila vesti (video)
Blic 17.12.2024
Dečak (11) čiji je nestanak bio prijavljen večeras, pronađen je. To je potvrdila njegova mama, a kako je napisala u poruci, sina čekaju u stanici 29. novembar da ga dovezu. Podsetimo, vest o nestanku dečaka koji se nije pojavio kod kuće posle… »
Pronađen dečak (11) za kojim je tragala Srbija: Majka potvrdila vesti (video)
Blic 17.12.2024
Dečak (11) čiji je nestanak bio prijavljen večeras, pronađen je. To je potvrdila njegova mama, a kako je napisala u poruci, sina čekaju u stanici 29. novembar da ga dovezu. Podsetimo, vest o nestanku dečaka koji se nije pojavio kod kuće posle… »
Pronađen dečak koji je nestao na novom Beogradu! Majka potvrdila lepe vesti: "Čekamo da ga dovedu"
Kurir 17.12.2024
Pronađen dečak koji je nestao na Novom Beogradu: Bio aktiviran i sistem "Pronađi me"
Mondo 17.12.2024
Pronađen je dečak koji je večeras nestao na Novom Beogradu. Dečak (11) čiji je nestanak bio prijavljen večeras, pronađen je. To je potvrdila njegova mama, a kako je napisala u poruci, sina čekaju u stanici 29. novembar da ga dovezu. Podsetimo… »
Vesti dana »

Uživo studenti koji žele a uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 20 minutajoš 62 povezane