Povezane vesti
Aktiviran sistem "Pronađi me": Nestao dečak (11) sa Novog Beograda
Mondo pre 3 sata
Večeras je u Srbiji bio aktiviran sistem "Pronađi me". Nestao je jedanaestogodišnji dečak sa Novog Beograda, ali je pronađen oko jedan sat iza ponoći. MUP Srbije pokrenuo je noćas sistem Pronađi me zbog nestanka dečaka (11). On je nestao večeras… »
Pronađen dečak (11) za kojim je tragala Srbija: Majka potvrdila vesti (video)
Blic pre 4 sati
Dečak (11) čiji je nestanak bio prijavljen večeras, pronađen je. To je potvrdila njegova mama, a kako je napisala u poruci, sina čekaju u stanici 29. novembar da ga dovezu. Podsetimo, vest o nestanku dečaka koji se nije pojavio kod kuće posle… »
Pronađen dečak (11) za kojim je tragala Srbija: Majka potvrdila vesti (video)
Blic pre 4 sati
Dečak (11) čiji je nestanak bio prijavljen večeras, pronađen je. To je potvrdila njegova mama, a kako je napisala u poruci, sina čekaju u stanici 29. novembar da ga dovezu. Podsetimo, vest o nestanku dečaka koji se nije pojavio kod kuće posle… »
Pronađen dečak koji je nestao na novom Beogradu! Majka potvrdila lepe vesti: "Čekamo da ga dovedu"
Kurir pre 4 sati
Pronađen dečak koji je nestao na Novom Beogradu: Bio aktiviran i sistem "Pronađi me"
Mondo pre 4 sati
Pronađen je dečak koji je večeras nestao na Novom Beogradu. Dečak (11) čiji je nestanak bio prijavljen večeras, pronađen je. To je potvrdila njegova mama, a kako je napisala u poruci, sina čekaju u stanici 29. novembar da ga dovezu. Podsetimo… »
Majka dečaka Jovana (11) se oglasila za Telegraf: Čekamo da ga dovezu
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Jedanaestogodišnji Jovan Ognjanov koji je sinoć nestao posle škole na Novom Beogradu pronađen je posle potrage koja je trajala nekoliko sati, potvrdila je njegova mama za Telegraf.rs. Kako nam je napisala u poruci, sina čekaju u… »
Vesti dana »
Sistem "Pronađi me" bio pokrenut, MUP saopštio detalje Završena potraga za dečakom sa Novog Beograda
Kurir pre 4 satijoš 8 povezanih
Ambasadori EU postigli dogovor o upućivanju pisma Srbiji o otvaranju Klastera 3
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
"Svi ga tražimo, policija je tu..." Oglasila se majka nestalog dečaka sa Novog Beograda
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane