Povezane vesti
U toku letačka obuka na novim transportnim avionima Vojske Srbije
Blic pre 4 sati
Na vojnom aerodromu Pukovnik-pilot Milenko Pavlović u Batajnici i u širem rejonu Beograda pripadnici 138. transportne avijacijske eskadrile realizuju redovnu letačku obuku na novim avionima CASA C-295, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane. Cilj… »
Letačka obuka na novim transportnim avionima Vojske Srbije: Aktivno uključen i tehnički sastav ove jedinice iz sastava 204…
Kurir pre 6 sati
Na vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici i u širem rejonu Beograda pripadnici 138. transportne avijacijske eskadrile realizuju redovnu letačku obuku na novim avionima CASA C-295. Cilj obuke je održavanje visokog nivoa… »
Vesti dana »
Pronađen dečak koji je nestao sinoć nakon nastave – tokom noći aktiviran sistem „Pronađi me“
Vreme pre 36 minutajoš 5 povezanih
Dečko Sindi Models uhapšen zbog pranja novca, a ona godinama ne nastupa i ne radi nigde - pričala da ovako zarađuje: "Stefan mora da radi, a ja sam zaslužila da idem u penziju"
Blic pre 54 minutajoš 3 povezane
Pronađen dečak (11) za kojim je tragala Srbija: Majka potvrdila vesti (video)
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
RTS: Ambasadori članica EU dogovorili da Srbiji bude upućeno pismo, što je prvi korak u proceduri otvaranja Klastera 3
Danas pre 8 satijoš 1 povezana