Povezane vesti
Ćelije, mine i tajni dosijei: BBC unutar prostorija sirijskih obaveštajnih službi
Danas 17.12.2024
Novinar BBC-ja na arapskom Feras Kilani bio je u podzemnim, tajnim, prostorijama bivšeg režima u kojima su se odvijala mučenja i zatvaranja i kojih su se plašili mnogi Sirijci. Svetu kojem je vrlo malo autsajdera imalo pristupa. U podrumu sedišta… »
Ćelije, mine i tajni dosijei: Bbc unutar prostorija sirijskih obaveštajnih službi
Blic 17.12.2024
Novinar BBC-ja na arapskom Feras Kilani bio je u podzemnim, tajnim, prostorijama bivšeg režima u kojima su se odvijala mučenja i zatvaranja i kojih su se plašili mnogi Sirijci. Svetu kojem je vrlo malo autsajdera imalo pristupa. U podrumu sedišta… »
Ćelije, mine i tajni dosijei: BBC unutar prostorija sirijskih obaveštajnih službi
Radio 021 17.12.2024
BBC-ju na arapskom omogućen je redak pristup strogo poverljivom delu ozloglašene bezbednosne mreže bivše vlade u kojem su zatvarani i mučeni Sirijci. BBC Novinar BBC-ja na arapskom Feras Kilani bio je u podzemnim, tajnim, prostorijama bivšeg režima… »
NIN 17.12.2024
Novinar BBC-ja na arapskom Feras Kilani bio je u podzemnim, tajnim, prostorijamabivšeg režima u kojima su se odvijala mučenja i zatvaranja i kojih su se plašili mnogi Sirijci. Svetu kojem je vrlo malo autsajdera imalo pristupa. U podrumu sedišta… »
BBC News 17.12.2024
BBC-ju na arapskom omogućen je redak pristup strogo poverljivom delu ozloglašene bezbednosne mreže bivše vlade u kojem su zatvarani i mučeni Sirijci. Novinar BBC-ja na arapskom Feras Kilani bio je u podzemnim, tajnim, prostorijama bivšeg režima u… »
Vesti dana »
Američki vojnici neće ginuti u pojasu Gaze: Bela kuća objasnila da se Tramp nije obavezao za slanje trupa SAD
Kurir pre 5 satijoš 10 povezanih
Srušio se helikopter u Parmi: Poginule tri osobe, među njima i poznati biznismen (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 7 satijoš 1 povezana