Повезане вести
Пронађен дечак због ког је ноћас активиран систем "Пронађи ме"
Мој Нови Сад 17.12.2024
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је дете, због чијег је нестанка активиран систем "Пронађи ме", пронађено. Нашли су га, како је казао, полицијски службеници ПС Савски венац испред ТЦ… »
Дачић: Пронађено дете због чијег је нестанка активиран систем Пронађи ме
Радио сто плус 17.12.2024
Министар је рекао да су полицајци из Полицијске станице Савски венац дечака пронашли код Тржног центра “Галерија”. Дечак се синоћ након наставе није вратио кући из школе “Бранко Радичевић” на Новом Београду. Полиција је одмах по… »
Пронађен дечак (11) који је нестао након наставе
Луфтика 17.12.2024
Јован Огњанов (11) из Београда који се није појавио кући после школе, пронађен је после поноћи. Он је нестао након наставе у школи на Новом Београду, његов телефон је био недоступан, а МУП је покренуо систем Пронађи ме… »
Вести дана »
Дарко направио најбољи тим НБА лиге: Торонту не могу ништа, Канада са Србином сања титулу
Мондо пре 16 минутајош 24 повезане
Трамп: Зима ће бити хладна; Кремљ открива када би Путин могао да путује у нове регионе
РТС пре 26 минутајош 9 повезаних
Адвокат о одлуци Апелационог суда у Београду: Пресуда Кецмановићима укинута из процедуралних разлога
Данас пре 12 сатијош 8 повезаних
Данас почиње Винска визија Отвореног Балкана: Четири дана најбољег вина и хране у Београду! Очекује се 535 излагача из 34 државе
Курир пре 46 минутајош 3 повезане
Биће и снега у Србији данас местимично с кишом, а поједини делови земље ће се и забелети ево шта предвиђа РХМЗ
Дневник пре 36 минутајош 5 повезаних