Povezane vesti
Udario Ivanu (20) na pešačkom prelazu, umrla pet meseci kasnije, sada se brani: "Ja nisam kriv, na njoj je odgovornost"
Kurir 17.12.2024
Andrija R. (39) izneo je odbranu na suđenju jer je na pešačkom prelazu udario Ivanu B. (20) koja je biciklom prelazila zebru. On je rekao da se ne smatra krivim jer je devojci bilo upaljeno crveno svetlo. - Vozio sam dozvoljenom brzinom, u ograničenju… »
Bivši načelnik autom udario Ivanu (20), umrla je 5 meseci nakon nesreće: Nisam kriv, na njoj je odgovornost...
Telegraf 17.12.2024
Preporučujemo. "Vozio sam dozvoljenom brzinom, u ograničenju. Bilo mi je upaljeno zeleno svetlo na semaforu, a žrtvi crveno. I zato nisam mogao da je vidim. A i bio je mrak i od zaustavljenih vozila u levoj traci nisam mogao da vidim da žrtva dolazi… »
Vesti dana »

Advokatica Bogdana Jovičića: Student se dosad branio ćutanjem, sada iznosi odbranu
Novi magazin pre 1 satjoš 47 povezanih

Turčin i Belgijanka ojadili Srbiju: Kontroverzne odluke sudija pogurale Iran u četvrtfinale Svetskog prvenstva
Kurir pre 2 satajoš 65 povezanih

Vučić stigao u Njujork, sastao se sa zvaničnicima pred početak Generalne skupštine UN
Serbian News Media pre 31 minutajoš 19 povezanih