Povezane vesti
Udario Ivanu (20) na pešačkom prelazu, umrla pet meseci kasnije, sada se brani: "Ja nisam kriv, na njoj je odgovornost"
Kurir 17.12.2024
Andrija R. (39) izneo je odbranu na suđenju jer je na pešačkom prelazu udario Ivanu B. (20) koja je biciklom prelazila zebru. On je rekao da se ne smatra krivim jer je devojci bilo upaljeno crveno svetlo. - Vozio sam dozvoljenom brzinom, u ograničenju… »
Bivši načelnik autom udario Ivanu (20), umrla je 5 meseci nakon nesreće: Nisam kriv, na njoj je odgovornost...
Telegraf 17.12.2024
Preporučujemo. "Vozio sam dozvoljenom brzinom, u ograničenju. Bilo mi je upaljeno zeleno svetlo na semaforu, a žrtvi crveno. I zato nisam mogao da je vidim. A i bio je mrak i od zaustavljenih vozila u levoj traci nisam mogao da vidim da žrtva dolazi… »
Vesti dana »
Pretežno oblačno i hladnije, mestimično s padavinama i košavom: temperatura do 10 stepeni
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 11 povezanih
Autom sleteo s puta u Boljevcima, drugi u Sremčici udario u banderu: Teška noć za lekare Hitne, Beograđani najviše zvali zbog malaksalosti i temperature
Kurir pre 31 minutajoš 10 povezanih
TS: Srbija pala na 116. mesto na Indeksu percepcije korupcije, najgori rezultat u poslednje dve decenije
Insajder pre 15 minutajoš 1 povezana
Najlepša vest iz Amerike – Topić se vratio na parket i zaigrao košarku /video/
Sputnik pre 10 minutajoš 10 povezanih
Nastavak iznošenja završnih reči tužilaštva na suđenju Tačiju i ostalima
Euronews pre 6 minutajoš 5 povezanih