Повезане вести

СРПСКА АСОЦИЈАЦИЈА МЕНАЏЕРА ДОДЕЛИЛА ГОДИШЊЕ НАГРАДЕ: „Менаџер године“ је Саша Поповић, ЦЕО & Цо-Фоундер, Вега ИТ

СРПСКА АСОЦИЈАЦИЈА МЕНАЏЕРА ДОДЕЛИЛА ГОДИШЊЕ НАГРАДЕ: „Менаџер године“ је Саша Поповић, ЦЕО & Цо-Фоундер, Вега ИТ

Курир 17.12.2024
Српска асоцијација менаџера у години пунолетства одржала је 13. пут заредом традиционални најпрестижњи САМ Гала догађај, у оквиру кога је најбољим појединцима и компанијама, доделила годишње награде, за успехе и доприносе… »
Менаџер године Саша Поповић из компаније Вега ИТ

Менаџер године Саша Поповић из компаније Вега ИТ

Форбес 17.12.2024
Српска асоцијација менаџера (САМ) доделила је годишње награде, за успехе и доприносе у овој години. Признање „Менаџер године“ припало је Саши Поповићу из компаније Вега ИТ. Поповић је, како је саопштено, током 2024. године… »
Саша Поповић менаџер године по избору САМ-а

Саша Поповић менаџер године по избору САМ-а

Н1 Инфо 17.12.2024
Српска асоцијација менаџера (САМ) доделила је годишње награде, за успехе и доприносе у овој години, а признање ;„Менаџер године“ припало је Саши Поповићу из компаније Вега ИТ. Поповић је, како је саопштено, током 2024. године… »
Српска асоцијација менаџера доделила годишње награде на свечаном САМ Гала догађају

Српска асоцијација менаџера доделила годишње награде на свечаном САМ Гала догађају

Недељник 17.12.2024
Српска асоцијација менаџера у години пунолетства одржала је 13. пут заредом традиционални најпрестижњи САМ Гала догађај, у оквиру кога је најбољим појединцима и компанијама, доделила годишње награде, за успехе и доприносе… »
Српска асоцијација менаџера доделила годишње награде на свечаном САМ гала догађају

Српска асоцијација менаџера доделила годишње награде на свечаном САМ гала догађају

Еуроневс 17.12.2024
Менаџер године Саша Поповић

Менаџер године Саша Поповић

Бизнис.рс 17.12.2024
СРПСКА АСОЦИЈАЦИЈА МЕНАЏЕРА ДОДЕЛИЛА ГОДИШЊЕ НАГРАДЕ. Српска асоцијација менаџера (САМ) одржала је у години пунолетства 13. пут заредом традиционални САМ Гала догађај, у оквиру кога је најбољим појединцима и компанијама… »

Вести дана »