Povezane vesti
SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA DODELILA GODIŠNJE NAGRADE: „Menadžer godine“ je Saša Popović, CEO & Co-Founder, Vega IT
Kurir pre 5 sati
Srpska asocijacija menadžera u godini punoletstva održala je 13. put zaredom tradicionalni najprestižnji SAM Gala događaj, u okviru koga je najboljim pojedincima i kompanijama, dodelila godišnje nagrade, za uspehe i doprinose koje su ostvarili ove… »
Menadžer godine Saša Popović iz kompanije Vega IT
Forbes pre 7 sati
Srpska asocijacija menadžera (SAM) dodelila je godišnje nagrade, za uspehe i doprinose u ovoj godini. Priznanje „Menadžer godine“ pripalo je Saši Popoviću iz kompanije Vega IT. Popović je, kako je saopšteno, tokom 2024. godine inicirao i zatim… »
Saša Popović menadžer godine po izboru SAM-a
N1 Info pre 7 sati
Srpska asocijacija menadžera (SAM) dodelila je godišnje nagrade, za uspehe i doprinose u ovoj godini, a priznanje ;„Menadžer godine“ pripalo je Saši Popoviću iz kompanije Vega IT. Popović je, kako je saopšteno, tokom 2024. godine inicirao i… »
Srpska asocijacija menadžera dodelila godišnje nagrade na svečanom SAM Gala događaju
Nedeljnik pre 7 sati
Srpska asocijacija menadžera u godini punoletstva održala je 13. put zaredom tradicionalni najprestižnji SAM Gala događaj, u okviru koga je najboljim pojedincima i kompanijama, dodelila godišnje nagrade, za uspehe i doprinose koje su ostvarili ove… »
Menadžer godine Saša Popović
Biznis.rs pre 8 sati
SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA DODELILA GODIŠNJE NAGRADE. Srpska asocijacija menadžera (SAM) održala je u godini punoletstva 13. put zaredom tradicionalni SAM Gala događaj, u okviru koga je najboljim pojedincima i kompanijama dodelila godišnje… »
Srpska asocijacija menadžera dodelila godišnje nagrade na svečanom SAM gala događaju
Euronews pre 8 sati
Vesti dana »
Ministri odobrili poziv Srbiji da dostavi pregovaračke pozicije za Poglavlja 16 i 19; Đurić: Dobre vesti iz Brisela
RTV pre 6 satijoš 15 povezanih
"Moćni su, pokušaćemo da ih zaustavimo u tranziciji": Nedović pred meč Crvene zvezde protiv Efesa
Večernje novosti pre 1 satjoš 26 povezanih
Da li je ubijeni general bio taj koji stiska dugme za pokretanje nuklearnog rata? Putinov čovek likvidiran u Moskvi
Mondo pre 4 satijoš 48 povezanih