Povezane vesti
Pokret Branimira Nestorovića podržao studentske proteste i blokade
Blic pre 1 sat
Poslanička grupa MI- Snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović saopštila je danas da podržava „sve autentične, autohtone proteste" u Srbiji - "od studenata koji žele da im diplome nešto znače u državi u koju veruju do obespravljenih… »
„Mi – snaga naroda“ Branimira Nestorovića podržao studente
Danas pre 8 sati
Poslanička grupa MI- Snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović saopštila je danas da podržava „sve autentične, autohtone proteste“ u Srbiji – od studenata koji žele da im diplome nešto znače u državi u koju veruju do obespravljenih… »
Nestorović o Vučiću: Ko je spreman da preda Kosovo, predaće sve
Pravda pre 8 sati
"Podržavamo sve autentične, autohtone proteste koji se dešavaju i koji će se dešavati u Srbiji – od studenata koji žele da im diplome nešto znače u državi u koju veruju, do obespravljenih poljoprivrednika i uvredljivo malo plaćenih prosvetnih… »
Vesti dana »
"Značajan napredak u pregovorima": Mađarski ambasador u EU: Brisel pozvao Srbiju da dostavi pregovaračke pozicije za poglavlja 16 i 19
Blic pre 5 satijoš 15 povezanih
Burno u Skupštini Vojvodine: Usvojen budžet bez rasprave, protest studenata ispred zgrade
RTV pre 53 minutajoš 59 povezanih
Nedović ne zazire od Efesa: "Ne moramo da budemo dobri kao protiv Olimpijakosa"
Sportske.net pre 1 satjoš 26 povezanih
Da li je ubijeni general bio taj koji stiska dugme za pokretanje nuklearnog rata? Putinov čovek likvidiran u Moskvi
Mondo pre 4 satijoš 48 povezanih
Istraga nestanka Danke Ilić – slučaj koji nije smeo da ima nijednu grešku, a pretvorio se u niz propusta
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih