Povezane vesti
"Uboden sam nožem u bešiku": Vojaž jedva preživeo stravični napad, o ovome je dugo ćutao: "Kolega mi je spasio život"
Blic 17.12.2024
Reper Mihajlo Veruović Vojaž nedavno je počeo da snima vlogove u kojima otkriva više o svom privatnom životu. Vojaž je sada otkrio da je pre nekoliko godina doživeo napad koji je jedva preživeo, a svemu je svedočio njegov kolega Nući. - Ovde imamo živog… »
"Nožem su me uboli u bešiku, jedva sam preživeo" Vojaž otkrio da je bio na ivici smrti, spasio ga ovaj čovek: Taj deo mog…
Kurir 17.12.2024
Mihajlo Veruović Vojaž otkrio je svojim pratiocima u lajv uključenju da je pre nekoliko godina izboden nožem i da je jedva izbegao smrt! Treper nije mnogo detaljisao o tome šta se tačno desilo, a tokom lajva pored njega je sve vreme bio i njegov kolega i… »
Vesti dana »

„Gužva je u gradu? Biće još gužve“: Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu
Glas Zaječara pre 6 satijoš 12 povezanih

Protest u Kosjeriću nakon što je opštinska izborna komisija odbila prigovor
Beta pre 52 minutajoš 13 povezanih

U 13 gradova u Srbiji protest aktivista za zaštitu životinja, traže da se primenjuju zakoni
N1 Info pre 3 satajoš 10 povezanih

Hitno se oglasilo ministarstvo spoljnih poslova Izdato je upozorenje za građane Srbije nakon eskalacije sukoba Izraela i Irana!
Kurir pre 5 satijoš 30 povezanih

Hitno razgovarali Putin i Tramp: Ovo je najvažnije o čemu su pričali!
Kurir pre 52 minutajoš 15 povezanih