Повезане вести
Скандал на РТС који је шокирао Србију! Водитељка ухватила колегу за међуножје, снимак и даље кружи мрежама (видео)
Курир 17.12.2024
Многи се и даље сећају тренутка када је водитељка емисије "Ја имам таленат" током програма уживо ухватила колегу за међуножње. Наиме, Ивана Бајић била је водитељка талент шоу програма "Ја имам таленат", а остаће упамћена и по… »
(Видео) Водитељка ухватила колегу за међуножје: Скандал на РТС који је шокирао Србију - о овом снимку се данима причало
Блиц 17.12.2024
Многи се и даље сећају тренутка када је водитељка емисије "Ја имам таленат" током програма уживо ухватила колегу за међуножње. Наиме, Ивана Бајић била је водитељка талент шоу програма " Ја имам таленат", а остаће упамћена и… »
Вести дана »

Студенти и грађани испред Новосадског сајма: Испит Правног факултета уз приватно обезбеђење
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних

"Запослени су дошли на своје радно место!" Огласила се председница Академије Високе школе електротехнике која је јутрос пробудила и избацила студенте у блокади из зграде факултета
Блиц пре 14 минутајош 13 повезаних

Случај о паду надстрешнице у Новом Саду предат Тужилаштву за организовани криминал
Слободна Европа пре 4 минутајош 31 повезана

Рат у Украјини: Украјински дронови ударили центар за обуку Запорошке нуклеарне електране - Зеленски поднео захтев о продужењу ратног стања
Вечерње новости пре 1 сатјош 31 повезана

Ђедовић Хандановић: Србија разматра две опције за развој нуклеарне енергије
Бета пре 9 минутајош 22 повезане