Povezane vesti
Skandal na RTS koji je šokirao Srbiju! Voditeljka uhvatila kolegu za međunožje, snimak i dalje kruži mrežama (video)
Kurir 17.12.2024
Mnogi se i dalje sećaju trenutka kada je voditeljka emisije "Ja imam talenat" tokom programa uživo uhvatila kolegu za međunožnje. Naime, Ivana Bajić bila je voditeljka talent šou programa "Ja imam talenat", a ostaće upamćena i po neprimerenoj sceni kada… »
(Video) Voditeljka uhvatila kolegu za međunožje: Skandal na RTS koji je šokirao Srbiju - o ovom snimku se danima pričalo
Blic 17.12.2024
Mnogi se i dalje sećaju trenutka kada je voditeljka emisije "Ja imam talenat" tokom programa uživo uhvatila kolegu za međunožnje. Naime, Ivana Bajić bila je voditeljka talent šou programa " Ja imam talenat", a ostaće upamćena i po neprimerenoj sceni kada… »
Vesti dana »

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Politika pre 41 minutajoš 19 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 6 satijoš 20 povezanih

Advokat Ujedinjenih za Kosjerić podnosi žalbu sudu na izbornu komisiju u Kosjeriću
Danas pre 4 satijoš 11 povezanih

"Reakcija Irana biće odlučnija i oštrija ako Izrael nastavi napade"
B92 pre 56 minutajoš 16 povezanih