Povezane vesti

"Osećala sam mržnju": Elena Karić o braku s Peđom Mijatovićem, tvrdi da nije bio tu kad je bio najpotrebniji

"Osećala sam mržnju": Elena Karić o braku s Peđom Mijatovićem, tvrdi da nije bio tu kad je bio najpotrebniji

Mondo pre 2 sata
Elena Karaman Karić je sa proslavljenim fudbalerom dobila dvoje dece. Ćerka Verice Rakočević, dizajnerka enterijera Elena Karaman, bila je u braku sa bivšim fudbalerom Peđom Mijatovićem, a potom i Jugoslavom Karićem od kojeg se takođe razvela… »
"Njegove gluposti sam amortizovala": Elena Karaman o odnosu sa bivšim mužem: "Nije bio tu kad mi je bio potreban, osetim…

"Njegove gluposti sam amortizovala": Elena Karaman o odnosu sa bivšim mužem: "Nije bio tu kad mi je bio potreban, osetim…

Blic pre 7 sati
Ćerka Verice Rakočević, dizajnerka enterijera Elena Karaman poslednjih godina živi na potpuno drugačiji život, te se ne eksponira u javnosti. Ona iza sebe ima dva propala braka. Naime, Elena je svojevremeno bila udata za nekadašnjeg fudbalera Peđu… »
"Peđa je ignorisao moju bolest..." Tužna ispovest Elene Karić o bolnim momentima u životu: Ta zavist mi se vraćala, tri…

"Peđa je ignorisao moju bolest..." Tužna ispovest Elene Karić o bolnim momentima u životu: Ta zavist mi se vraćala, tri…

Kurir pre 6 sati
Elena Karaman Karić je jednom prilikom otvoreno pričala o braku sa čuvenim fudbalerom Peđom Mijatovićem, ali i o gubitku sina, koji je preminuo kada je imao samo 13 godina. - Iako mi ni na kraj pameti nije padalo da se udam, bila sam prva iz… »

Vesti dana »