Повезане вести
Ево где је пронађен дечак са новог Београда! Дачић открио детаље драматичне потраге
Курир 17.12.2024
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је дете, због чијег је нестанка активиран систем “Пронађи ме”, пронађено од стране полицијских службеника ПС Савски венац испред ТЦ Галерија. - Дете… »
Емисија Инсајдер: Данка Илић (ВИДЕО)
Инсајдер 17.12.2024
”Емисија Инсајдер: Данка Илић” говори о случају трагичне судбине двогодишње девојчице Данке Илић у коме се осумњиченима суди за убиства, али у коме ни после 9 месеци нема ни кључних доказа, ни одговора. Оптужница за убиство… »
Истрага нестанка Данке Илић – случај који није смео да има ниједну грешку, а претворио се у низ пропуста (ВИДЕО)
Инсајдер 17.12.2024
Систем „Пронађи ме“ за хитно обавештавање јавности, синоћ је активиран због пријаве нестанка једанаестогодишњег дечака са Новог Београда, који се после школе, није вратио кући. Дечак је нестао око 19 сати. На срећу, пет сати… »
"Успаничио се и изгубио, испразнио му се телефон": Огласила се маћеха несталог дечака (11), активиран систем Пронађи ме
Мондо 17.12.2024
Огласила се маћеха дечака који је у понедељак увече нестао због чега је био активиран систем "Пронађи ме". Једанестогодишњи дечак нестао је у понедељак увече на Новом Београду због чега је био активиран систем "Пронађи ме", а… »
"За само 15 минута дете је ошишано у мушкој гардероби" Случај из тржног центра запањио јавност! Само ово је спасило девојчицу…
Курир 17.12.2024
Случај једанаестогодишњег дечака који је синоћ нестао на Новом Београду узнемирио је грађане Србије, а брзом реакцијом полиције и надлежних пронађен је испред Тржног центра "Галерија". Због његовог нестанка синоћ је био… »
"А где си кренуо сам... Немаш чега да се бојиш" Мрежама кружи снимак како је полиција пронашла дечака (11) из Новог Београда…
Курир 17.12.2024
БЕОГРАД - Након вести да је дечак (11) нестао у Београду, активиран је систем "Пронађи ме", а брзом реакцијом полиције дечак је пронађен жив и здрав. Снимак који је највероватније настао одмах по проналаску дечака проширио се на… »
Зашто нисмо сви добили СМС о несталом дечаку? Игор Јурић објаснио због чега се то десило у тренутку кад је покренут систем…
Курир 17.12.2024
11-годишњи дечак из Београда, јуче се није вратио кући након поподневне наставе и његова породица алармирала је полицију. Убрзо се активирао систем "Пронађи ме" и дечак је пронађен после поноћи. Курир телевизија разговарала је… »
Пронађен дечак у Београду након активирања система ,,Пронађи ме“: Игор Јурић о томе шта су нам прва два случаја показала…
Нова 17.12.2024
: Једанаестогодишњи дечак Ј. О. који је синоћ нестао у Београду и због чијег је нестанка активиран систем Пронађи ме, пронађен је нешто после поноћи, према речима министра унутрашњих послова Ивице Дачића. О поновном… »
"Није се вратио кући због лоше оцене": Дачић открио разлог нестанка дечака (11) са Новог Београда
Мондо 17.12.2024
Систем "Пронађи ме" активиран је синоћ због нестанка дечака (11). Након вести да је дечак (11) нестао у Београду активиран је систем "Пронађи ме", а брзом реакцијом полиције дечак је пронађен жив и здрав. Министар унутрашњих… »
Огласила се мајка дечака којег је јуче тражила цела Србија: Ево како је он сада
Блиц 17.12.2024
Мајка једанаестогодишњег дечака за којим је јуче покренута потрага када се није вратио кући из школе на Новом Београду, огласила се и открила одговор на питање које је све мучило. Након потраге која је трајала неколико сати… »
Девојка која је пронашла дечака за НИН: "Био је збуњен, није знао како се презива"
НИН 17.12.2024
Једанаестогодишњи дечак због ког је синоћ активиран систем "Пронађи ме" пошто је нестао на Новом Београду после школе, пронађен је око један сат ујутру, после потраге која је трајала неколико сати. Дечак је, пошто је изашао са… »
Министар Дачић открио разлог нестанка дечака (11) из новог Београда: Полиција га нашла у тржном центру! "Родитељи били јако…
Курир 17.12.2024
БЕОГРАД - Након вести да је дечак (11) нестао у Београду, активиран је систем "Пронађи ме", а брзом реакцијом полиције дечак је пронађен жив и здрав. Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је јутрос да је полиција… »
Мајка Јована (11) открила за Телеграф како је дечак за којим је јуче трагао читав Београд!
Телеграф 17.12.2024
Препоручујемо. Мајка једанаестогодишњег Јована за којим је јуче покренута потрага када се није вратио кући из школе на Новом Београду, огласила се на Телеграф.рс и открила одговор на питање које је све мучило. Након потраге… »
Пронађен дечак који је нестао у Београду – током ноћи активиран систем "Пронађи ме"
РТС 17.12.2024
Једанаестогодишњи дечак, који је јуче увече нестао у Београду и због чијег нестанка је активиран систем "Пронађи ме", пронађен је нешто иза поноћи, изјавио је министар Ивица Дачић. Потпредседник Владе и министар унутрашњих… »
„Добио је лошу оцену у школи, па се није вратио кући“: Министар полиције Ивица Дачић открио разлог нестанка дечака (11) у…
Нова 17.12.2024
: Након вести да је дечак (11) нестао у Београду активиран је систем "Пронађи ме", а брзом реакцијом полиције дечак је пронађен жив и здрав. Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је јутрос да је полиција марљиво… »
"Добио је лошу оцену у школи, па се није вратио кући": Ивица Дачић открио разлог нестанка дечака (11) у Београду: "Родитељи…
Блиц 17.12.2024
Након вести да је дечак (11) нестао у Београду активиран је систем "Пронађи ме", а брзом реакцијом полиције дечак је пронађен жив и здрав. Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је јутрос да је полиција марљиво радила… »
"Добио је лошу оцену у школи, па се није вратио кући": Ивица Дачић открио разлог нестанка дечака (11) у Београду: "Родитељи…
Блиц 17.12.2024
Након вести да је дечак (11) нестао у Београду активиран је систем "Пронађи ме", а брзом реакцијом полиције дечак је пронађен жив и здрав. Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је јутрос да је полиција марљиво радила… »
"Уместо да дође кући, отишао на другу страну" Дачић окрио разлог нестанка дечака (11) у Београду
Телеграф 17.12.2024
Препоручујемо. Након вести да је дечак (11) нестао у Београду активиран је систем "Пронађи ме", а брзом реакцијом полиције дечак је пронађен жив и здрав. Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је јутрос да је полиција… »
Дачић: Пронађено дете због чијег је нестанка активиран систем “Пронађи ме”
Нова 17.12.2024
: Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је дете, због чијег је нестанка активиран систем “Пронађи ме”, пронађено од стране полицијских службеника ПС Савски венац испред ТЦ Галерија. “Дете… »
"Немаш чега да се бојиш": Овако је пронађен дечак (11) из Београда за којим је трагала Србија: Ово су прве речи које су му…
Блиц 17.12.2024
Након вести да је дечак (11) нестао у Београду активиран је систем "Пронађи ме", а брзом реакцијом полиције дечак је пронађен жив и здрав. Снимак који је највероватније настао одмах по проналаску дечака проширио се на друштвеним… »
Дачић: Пронађено дете због чијег је нестанка активиран систем Пронађи ме
Нови магазин 17.12.2024
Министар унутрашњих послова (МУП) Ивица Дачић изјавио је ноћас да је полиција у Београду пронашла једанаестогодишње дете, због чијег је нестанка активиран систем "Пронађи ме". Министар је рекао да су полицајци из Полицијске… »
Пронађен дечак који је нестао у Београду, током ноћи активиран систем "Пронађи ме"
Еуроневс 17.12.2024
Једанаестогодишњи дечак Ј. О. који је јуче увече нестао у Београду и због чијег нестанка је активиран систем "Пронађи ме" пронађен је нешто иза поноћи, изјавио је министар унутрашњих послова Ивица Дачић. Потпредседник Владе и… »
Огласио се министар Дачић: Пронађено дете због чијег је нестанка активиран систем "Пронађи ме": Ево где се тренутно налази…
Блиц 17.12.2024
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је дете, због чијег је нестанка активиран систем “Пронађи ме”, пронађено синоћ од стране полицијских службеника ПС Савски венац испред ТЦ Галерија… »
Пронађен дечак који је нестао на Новом Београду, а због ког је активиран систем "Пронађи ме"
Радио 021 17.12.2024
Једанаестогодишњи дечак који се није појавио код куће после наставе у вечерњим сатима, пронађен је нешто иза поноћи. Дечак је нестао након наставе у школи на Новом Београду. МУП је након тога активирао систем Пронађи ме… »
Ево како је ноћас пронађен Јован (11): Објављен снимак, чује се гласно: "Немаш чега да се бојиш"
Телеграф 17.12.2024
Препоручујемо. На популарној страници која прати дешавања у Београду, а потом и широм друштвених мрежа, објављен је снимак наизглед настао синоћ када је након потраге која је узнемирила многе грађане пронађен једанаестогодишњи… »
Пронађен дечак који је нестао синоћ након наставе – током ноћи активиран систем „Пронађи ме“
Време 17.12.2024
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је дете, због чијег је нестанка активиран систем “Пронађи ме”, пронађено од стране полицијских службеника ПС Савски венац испред ТЦ Галерија… »
Ево где је пронађен дечак (11) који је нестао на Новом Београду: Огласио се министар Дачић
Мондо 17.12.2024
Огласио се министар Дачић о проналаску дечака који је нестао на Новом Београду. Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је дете, због чијег је нестанка активиран систем “Пронађи ме”, пронађено… »
Вести дана »

Одржана војна парада: Прелетели и француски рафали, приказан израелски лансер ракета великог домета
Бета пре 1 сатјош 106 повезаних

Терминал 2 аеродрома у Даблину евакуисан због "мера предострожности"
Еуроневс пре 14 минутајош 22 повезане