Povezane vesti

Evo gde je pronađen dečak sa novog Beograda! Dačić otkrio detalje dramatične potrage

Evo gde je pronađen dečak sa novog Beograda! Dačić otkrio detalje dramatične potrage

Kurir 17.12.2024
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je dete, zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem “Pronađi me”, pronađeno od strane policijskih službenika PS Savski venac ispred TC Galerija. - Dete, zbog čijeg je… »
Emisija Insajder: Danka Ilić (VIDEO)

Emisija Insajder: Danka Ilić (VIDEO)

Insajder 17.12.2024
”Emisija Insajder: Danka Ilić” govori o slučaju tragične sudbine dvogodišnje devojčice Danke Ilić u kome se osumnjičenima sudi za ubistva, ali u kome ni posle 9 meseci nema ni ključnih dokaza, ni odgovora. Optužnica za ubistvo devojčice… »
Istraga nestanka Danke Ilić – slučaj koji nije smeo da ima nijednu grešku, a pretvorio se u niz propusta (VIDEO)

Istraga nestanka Danke Ilić – slučaj koji nije smeo da ima nijednu grešku, a pretvorio se u niz propusta (VIDEO)

Insajder 17.12.2024
Sistem „Pronađi me“ za hitno obaveštavanje javnosti, sinoć je aktiviran zbog prijave nestanka jedanaestogodišnjeg dečaka sa Novog Beograda, koji se posle škole, nije vratio kući. Dečak je nestao oko 19 sati. Na sreću, pet sati kasnije je… »
"Uspaničio se i izgubio, ispraznio mu se telefon": Oglasila se maćeha nestalog dečaka (11), aktiviran sistem Pronađi me

"Uspaničio se i izgubio, ispraznio mu se telefon": Oglasila se maćeha nestalog dečaka (11), aktiviran sistem Pronađi me

Mondo 17.12.2024
Oglasila se maćeha dečaka koji je u ponedeljak uveče nestao zbog čega je bio aktiviran sistem "Pronađi me". Jedanestogodišnji dečak nestao je u ponedeljak uveče na Novom Beogradu zbog čega je bio aktiviran sistem "Pronađi me", a njegova maćeha… »
"A gde si krenuo sam... Nemaš čega da se bojiš" Mrežama kruži snimak kako je policija pronašla dečaka (11) iz Novog…

"A gde si krenuo sam... Nemaš čega da se bojiš" Mrežama kruži snimak kako je policija pronašla dečaka (11) iz Novog…

Kurir 17.12.2024
BEOGRAD - Nakon vesti da je dečak (11) nestao u Beogradu, aktiviran je sistem "Pronađi me", a brzom reakcijom policije dečak je pronađen živ i zdrav. Snimak koji je najverovatnije nastao odmah po pronalasku dečaka proširio se na društvenim… »
"Za samo 15 minuta dete je ošišano u muškoj garderobi" Slučaj iz tržnog centra zapanjio javnost! Samo ovo je spasilo…

"Za samo 15 minuta dete je ošišano u muškoj garderobi" Slučaj iz tržnog centra zapanjio javnost! Samo ovo je spasilo…

Kurir 17.12.2024
Slučaj jedanaestogodišnjeg dečaka koji je sinoć nestao na Novom Beogradu uznemirio je građane Srbije, a brzom reakcijom policije i nadležnih pronađen je ispred Tržnog centra "Galerija". Zbog njegovog nestanka sinoć je bio aktiviran i sistem "… »
Zašto nismo svi dobili SMS o nestalom dečaku? Igor Jurić objasnio zbog čega se to desilo u trenutku kad je pokrenut sistem…

Zašto nismo svi dobili SMS o nestalom dečaku? Igor Jurić objasnio zbog čega se to desilo u trenutku kad je pokrenut sistem…

Kurir 17.12.2024
11-godišnji dečak iz Beograda, juče se nije vratio kući nakon popodnevne nastave i njegova porodica alarmirala je policiju. Ubrzo se aktivirao sistem "Pronađi me" i dečak je pronađen posle ponoći. Kurir televizija razgovarala je na ovu temu sa… »
Pronađen dečak u Beogradu nakon aktiviranja sistema ,,Pronađi me“: Igor Jurić o tome šta su nam prva dva slučaja…

Pronađen dečak u Beogradu nakon aktiviranja sistema ,,Pronađi me“: Igor Jurić o tome šta su nam prva dva slučaja…

Nova 17.12.2024
: Jedanaestogodišnji dečak J. O. koji je sinoć nestao u Beogradu i zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem Pronađi me, pronađen je nešto posle ponoći, prema rečima ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića. O ponovnom uključivanje sistema… »
"Nije se vratio kući zbog loše ocene": Dačić otkrio razlog nestanka dečaka (11) sa Novog Beograda

"Nije se vratio kući zbog loše ocene": Dačić otkrio razlog nestanka dečaka (11) sa Novog Beograda

Mondo 17.12.2024
Sistem "Pronađi me" aktiviran je sinoć zbog nestanka dečaka (11). Nakon vesti da je dečak (11) nestao u Beogradu aktiviran je sistem "Pronađi me", a brzom reakcijom policije dečak je pronađen živ i zdrav. Ministar unutrašnjih poslova Ivica… »
Oglasila se majka dečaka kojeg je juče tražila cela Srbija: Evo kako je on sada

Oglasila se majka dečaka kojeg je juče tražila cela Srbija: Evo kako je on sada

Blic 17.12.2024
Majka jedanaestogodišnjeg dečaka za kojim je juče pokrenuta potraga kada se nije vratio kući iz škole na Novom Beogradu, oglasila se i otkrila odgovor na pitanje koje je sve mučilo. Nakon potrage koja je trajala nekoliko sati, stigla je vest da je… »
Devojka koja je pronašla dečaka za NIN: "Bio je zbunjen, nije znao kako se preziva"

Devojka koja je pronašla dečaka za NIN: "Bio je zbunjen, nije znao kako se preziva"

NIN 17.12.2024
Jedanaestogodišnji dečak zbog kog je sinoć aktiviran sistem "Pronađi me" pošto je nestao na Novom Beogradu posle škole, pronađen je oko jedan sat ujutru, posle potrage koja je trajala nekoliko sati. Dečak je, pošto je izašao sa časova… »
Ministar Dačić otkrio razlog nestanka dečaka (11) iz novog Beograda: Policija ga našla u tržnom centru! "Roditelji bili…

Ministar Dačić otkrio razlog nestanka dečaka (11) iz novog Beograda: Policija ga našla u tržnom centru! "Roditelji bili…

Kurir 17.12.2024
BEOGRAD - Nakon vesti da je dečak (11) nestao u Beogradu, aktiviran je sistem "Pronađi me", a brzom reakcijom policije dečak je pronađen živ i zdrav. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je jutros da je policija marljivo radila na… »
Majka Jovana (11) otkrila za Telegraf kako je dečak za kojim je juče tragao čitav Beograd!

Majka Jovana (11) otkrila za Telegraf kako je dečak za kojim je juče tragao čitav Beograd!

Telegraf 17.12.2024
Preporučujemo. Majka jedanaestogodišnjeg Jovana za kojim je juče pokrenuta potraga kada se nije vratio kući iz škole na Novom Beogradu, oglasila se na Telegraf.rs i otkrila odgovor na pitanje koje je sve mučilo. Nakon potrage koja je trajala… »
Pronađen dečak koji je nestao u Beogradu – tokom noći aktiviran sistem "Pronađi me"

Pronađen dečak koji je nestao u Beogradu – tokom noći aktiviran sistem "Pronađi me"

RTS 17.12.2024
Jedanaestogodišnji dečak, koji je juče uveče nestao u Beogradu i zbog čijeg nestanka je aktiviran sistem "Pronađi me", pronađen je nešto iza ponoći, izjavio je ministar Ivica Dačić. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica… »
„Dobio je lošu ocenu u školi, pa se nije vratio kući“: Ministar policije Ivica Dačić otkrio razlog nestanka dečaka…

„Dobio je lošu ocenu u školi, pa se nije vratio kući“: Ministar policije Ivica Dačić otkrio razlog nestanka dečaka…

Nova 17.12.2024
: Nakon vesti da je dečak (11) nestao u Beogradu aktiviran je sistem "Pronađi me", a brzom reakcijom policije dečak je pronađen živ i zdrav. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je jutros da je policija marljivo radila na pronalasku… »
"Dobio je lošu ocenu u školi, pa se nije vratio kući": Ivica Dačić otkrio razlog nestanka dečaka (11) u Beogradu…

"Dobio je lošu ocenu u školi, pa se nije vratio kući": Ivica Dačić otkrio razlog nestanka dečaka (11) u Beogradu…

Blic 17.12.2024
Nakon vesti da je dečak (11) nestao u Beogradu aktiviran je sistem "Pronađi me", a brzom reakcijom policije dečak je pronađen živ i zdrav. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je jutros da je policija marljivo radila na pronalasku… »

Blic 17.12.2024
Nakon vesti da je dečak (11) nestao u Beogradu aktiviran je sistem "Pronađi me", a brzom reakcijom policije dečak je pronađen živ i zdrav. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je jutros da je policija marljivo radila na pronalasku… »
"Umesto da dođe kući, otišao na drugu stranu" Dačić okrio razlog nestanka dečaka (11) u Beogradu

"Umesto da dođe kući, otišao na drugu stranu" Dačić okrio razlog nestanka dečaka (11) u Beogradu

Telegraf 17.12.2024
Preporučujemo. Nakon vesti da je dečak (11) nestao u Beogradu aktiviran je sistem "Pronađi me", a brzom reakcijom policije dečak je pronađen živ i zdrav. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je jutros da je policija marljivo radila na… »
Dačić: Pronađeno dete zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem “Pronađi me”

Dačić: Pronađeno dete zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem “Pronađi me”

Nova 17.12.2024
: Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je dete, zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem “Pronađi me”, pronađeno od strane policijskih službenika PS Savski venac ispred TC Galerija. “Dete, zbog čijeg je… »
"Nemaš čega da se bojiš": Ovako je pronađen dečak (11) iz Beograda za kojim je tragala Srbija: Ovo su prve reči koje su…

"Nemaš čega da se bojiš": Ovako je pronađen dečak (11) iz Beograda za kojim je tragala Srbija: Ovo su prve reči koje su…

Blic 17.12.2024
Nakon vesti da je dečak (11) nestao u Beogradu aktiviran je sistem "Pronađi me", a brzom reakcijom policije dečak je pronađen živ i zdrav. Snimak koji je najverovatnije nastao odmah po pronalasku dečaka proširio se na društvenim mrežama. Na… »
Dačić: Pronađeno dete zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem Pronađi me

Dačić: Pronađeno dete zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem Pronađi me

Novi magazin 17.12.2024
Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Ivica Dačić izjavio je noćas da je policija u Beogradu pronašla jedanaestogodišnje dete, zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem "Pronađi me". Ministar je rekao da su policajci iz Policijske stanice Savski venac… »
Pronađen dečak koji je nestao u Beogradu, tokom noći aktiviran sistem "Pronađi me"

Pronađen dečak koji je nestao u Beogradu, tokom noći aktiviran sistem "Pronađi me"

Euronews 17.12.2024
Jedanaestogodišnji dečak J. O. koji je juče uveče nestao u Beogradu i zbog čijeg nestanka je aktiviran sistem "Pronađi me" pronađen je nešto iza ponoći, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić. Potpredsednik Vlade i ministar… »
Oglasio se ministar Dačić: Pronađeno dete zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem "Pronađi me": Evo gde se trenutno nalazi…

Oglasio se ministar Dačić: Pronađeno dete zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem "Pronađi me": Evo gde se trenutno nalazi…

Blic 17.12.2024
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je dete, zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem “Pronađi me”, pronađeno sinoć od strane policijskih službenika PS Savski venac ispred TC Galerija. “Dete, zbog… »
Pronađen dečak koji je nestao na Novom Beogradu, a zbog kog je aktiviran sistem "Pronađi me"

Pronađen dečak koji je nestao na Novom Beogradu, a zbog kog je aktiviran sistem "Pronađi me"

Radio 021 17.12.2024
Jedanaestogodišnji dečak koji se nije pojavio kod kuće posle nastave u večernjim satima, pronađen je nešto iza ponoći. Dečak je nestao nakon nastave u školi na Novom Beogradu. MUP je nakon toga aktivirao sistem Pronađi me. Ministar unutrašnjih… »
Evo kako je noćas pronađen Jovan (11): Objavljen snimak, čuje se glasno: "Nemaš čega da se bojiš"

Evo kako je noćas pronađen Jovan (11): Objavljen snimak, čuje se glasno: "Nemaš čega da se bojiš"

Telegraf 17.12.2024
Preporučujemo. Na popularnoj stranici koja prati dešavanja u Beogradu, a potom i širom društvenih mreža, objavljen je snimak naizgled nastao sinoć kada je nakon potrage koja je uznemirila mnoge građane pronađen jedanaestogodišnji Jovan. Na… »
Pronađen dečak koji je nestao sinoć nakon nastave – tokom noći aktiviran sistem „Pronađi me“

Pronađen dečak koji je nestao sinoć nakon nastave – tokom noći aktiviran sistem „Pronađi me“

Vreme 17.12.2024
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je dete, zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem “Pronađi me”, pronađeno od strane policijskih službenika PS Savski venac ispred TC Galerija. Jedanaestogodišnji… »
Evo gde je pronađen dečak (11) koji je nestao na Novom Beogradu: Oglasio se ministar Dačić

Evo gde je pronađen dečak (11) koji je nestao na Novom Beogradu: Oglasio se ministar Dačić

Mondo 17.12.2024
Oglasio se ministar Dačić o pronalasku dečaka koji je nestao na Novom Beogradu. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je dete, zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem “Pronađi me”, pronađeno od strane… »

Vesti dana »