Povezane vesti
Kako da budete sigurni da u telefonu nemate špijunski softver
Moj Novi Sad pre 6 sati
Koristeći izraelsku tehnologiju "Cellebrite", srpska BIA otključavala je telefone aktivista koje je pozivala ili privodila na razgovore, a potom na te uređaje ubacivala domaći špijunski program "NoviSpy", naveo je u svom izveštaju Amensty… »
BIRN i Amnesty International: Vlast prisluškuje – BIA i MUP demantuju
Nova pre 8 sati
: BIA je, koristeći izraelsku tehnologiju Selebrajt, otključavala telefone aktivista koje je pozivala ili privodila na razgovore, a potom na te uređaje ubacivala domaći špijunski program NoviSpaj. To je pokazalo istraživanje BIRN-a, kao i… »
Sudski veštak za informacione tehnologije: Evo kako da znate da u telefonu nemate špijunski softver
Radio 021 pre 12 sati
Koristeći izraelsku tehnologiju "Cellebrite", BIA je otključavala telefone aktivista koje je pozivala ili privodila na razgovore, a potom na te uređaje ubacivala domaći špijunski program "NoviSpy". To je u svom izveštaju naveo Amnesty international… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Aktivisti „Ne damo Jadar“ ušli u hotel Hilton na koktel kompanije Rio Tinto, uzvikuju „Nećete kopati“
Nova pre 17 minutajoš 17 povezanih
"Ako ne znate, ja ću da vam pročitam propise": Vučić o blokadama fakulteta: "Žao mi je studenata koji bi da uče, članovi Vlade da se ne mešaju se u proteste"
Blic pre 3 satajoš 59 povezanih
Ristić (SviĆe): MUP i BIA postupaju defanzivno posle izveštaja Amnesti internešenela
N1 Info pre 5 satijoš 25 povezanih
Ukrajina preuzela odgovornost za ubistvo ruskog generala, Moskva najavila osvetu
Al Jazeera pre 7 satijoš 48 povezanih
"Uspaničio se i izgubio, ispraznio mu se telefon": Oglasila se maćeha nestalog dečaka (11), aktiviran sistem Pronađi me
Mondo pre 3 satajoš 25 povezanih