Povezane vesti
Brnabić: Veliki pritisci na Srbiju se nastavljaju, nisu nam zaboravili da nismo uveli sankcije Rusiji
Euronews 17.12.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom najave SAD da će uvesti sankcije NIS-u, da se veliki pritisci na Srbiju nastavljaju sa različitih strana, da SAD nisu srećne što je NIS u ruskom vlasništvu, kao i da nam niko nije… »
Veliki pritisci na Srbiju se nastavljaju! Brnabić o sankcijama za NIS: Nisu nam zaboravili da nismo uveli sankcije Rusiji
Blic 17.12.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom najave SAD da će uvesti sankcije NIS-u, da se veliki pritisci na Srbiju nastavljaju sa različitih strana, da SAD nisu srećne što je NIS u ruskom vlasništvu, kao i da nam niko nije… »
Brnabić: Veliki pritisci na Srbiju se nastavljaju, nisu nam zaboravili da nismo uveli sankcije Rusiji
RTV 17.12.2024
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom najave SAD da će uvesti sankcije NIS-u, da se veliki pritisci na Srbiju nastavljaju sa različitih strana, da SAD nisu srećne što je NIS u ruskom vlasništvu, kao i da nam niko… »
"Žao mi je što se to ne dešava kroz institucije": Brnabić o studentskim protestima: Srbija stabilna zemlja, nema političke i…
Blic 17.12.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija stabilna zemlja i da ne postoji politička i društvena kriza. - Ja bih rekla da je Srbija u stabilnoj situaciji za razliku od mnogih drugih zemalja, pa i u Evropi i u svetu. Ja… »
"Žao mi je što se to ne dešava kroz institucije" Brnabić o studentskim protestima: Srbija stabilna, nema političke i društvene…
Kurir 17.12.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija stabilna zemlja i da ne postoji politička i društvena kriza. - Ja bih rekla da je Srbija u stabilnoj situaciji za razliku od mnogih drugih zemalja, pa i u Evropi i u svetu. Ja… »
Brnabić: U Srbiji nema političke krize, ono što vidimo na fakultetima je studentski bunt
Euronews 17.12.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je Srbija stabilna zemlja i da ne postoji politička i društvena kriza. "Ja bih rekla da je Srbija u stabilnoj situaciji za razliku od mnogih drugih zemalja, pa i u Evropi i u svetu. Ja verujem da… »
Vesti dana »

Devet meseci od pada nadstrešnice: Pritvor za Momirovića, Vesića i ostale privedene
BBC News pre 7 minutajoš 35 povezanih

Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut danas u Sremskim Karlovcima na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u "Oluji"
Blic pre 1 satjoš 22 povezane

(Video) Mup apeluje na sve vozače: Sutra počinje velika akcija policije, evo koliko će trajati stroge kontrole!
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih

Ponovo jak zemljotres na Kamčatki, opasnost od cunamija, aktivirao se vulkan koji je bio miran 450 godina
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih