Povezane vesti
Ristić: Vučić hoće da krizu reši novcem i silom, ali studentski protesti su grudva koja se zakotrljala
Novi magazin 17.12.2024
“Mi se bavimo Vučićem 12, 13 godina, a studenti kažu - ti nisi nadležan za naše zahteve i ne znamo zašto si se uopšte javio. Mislim da je to genijalna stvar”, izjavio je direktor nedeljnika “Vreme” Stevan Ristić. Ocenio je da Vučić pokušava da aktuelnu… »
Ristić: Vučić hoće da krizu reši novcem i silom, ali studentski protesti su grudva koja se zakotrljala
N1 Info 17.12.2024
“Mi se bavimo Vučićem 12, 13 godina, a studenti kažu - ti nisi nadležan za naše zahteve i ne znamo zašto si se uopšte javio. Mislim da je to genijalna stvar”, izjavio je direktor nedeljnika “Vreme” Stevan Ristić. Ocenio je da Vučić pokušava da aktuelnu… »
Vesti dana »

Student Aljoša iz Novog Sada: Interventna me udarila pesnicom u oko, pendrekom u prepone i štitom u glavu
N1 Info pre 45 minutajoš 24 povezane

Zavod za urgentnu medicinu Kragujevac: Više od 190 poziva i 45 intervencija u jednom danu
iKragujevac pre 10 minutajoš 37 povezanih

Tramp demantovao Makronovu izjavu o razlogu odlaska iz Kanade
Euronews pre 15 minutajoš 27 povezanih

Tramp ranije napustio samit G7 zbog nagoveštaja o intenziviranju sukoba između Izraela i Irana
Insajder pre 55 minutajoš 36 povezanih

U napadu na Kijev poginulo najmanje 14 osoba – Zelenski: Najteži od početka rata; Tramp kritikuje isključenje Rusije iz G7
RTS pre 10 minutajoš 21 povezana