Повезане вести
Ристић: Вучић хоће да кризу реши новцем и силом, али студентски протести су грудва која се закотрљала
Нови магазин 17.12.2024
“Ми се бавимо Вучићем 12, 13 година, а студенти кажу - ти ниси надлежан за наше захтеве и не знамо зашто си се уопште јавио. Мислим да је то генијална ствар”, изјавио је директор недељника “Време” Стеван Ристић. Оценио је да… »
Ристић: Вучић хоће да кризу реши новцем и силом, али студентски протести су грудва која се закотрљала
Н1 Инфо 17.12.2024
“Ми се бавимо Вучићем 12, 13 година, а студенти кажу - ти ниси надлежан за наше захтеве и не знамо зашто си се уопште јавио. Мислим да је то генијална ствар”, изјавио је директор недељника “Време” Стеван Ристић. Оценио је да… »
Вести дана »

"Гробари" гледају и Не верују! Ево шта је Владан Милојевић рекао за Партизан након што је Звезда победила у 177. вечитом дербију!
Вечерње новости пре 1 сатјош 87 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане

Ово је Сања која је добила стан: Преспавала извлачење "Узми рачун и победи", новинари јој јавили добру вест
Телеграф пре 1 сатјош 25 повезаних

Естонски обавештајац: Руски пилоти игнорисали су сигнале италијанских борбених авиона
Еуроневс пре 43 минутајош 29 повезаних