Povezane vesti

Skandal koji se pamti: Voditeljka uživo u programu uhvatila kolegu za intiman deo tela! (VIDEO)

Skandal koji se pamti: Voditeljka uživo u programu uhvatila kolegu za intiman deo tela! (VIDEO)

Svet plus pre 20 sati
Ivana Bajić, nekadašnja voditeljka popularnog talent šou programa "Ja imam talenat", i danas je u sećanju mnogih zbog jedne od najkontroverznijih situacija koja se dogodila na domaćoj televiziji. Pre više od decenije, tokom emitovanja emisije… »
Skandal koji je obeležio sve: Voditeljka uhvatila kolegu za međunožje na RTS, gorele su mreže danima

Skandal koji je obeležio sve: Voditeljka uhvatila kolegu za međunožje na RTS, gorele su mreže danima

Telegraf pre 23 sata
Preporučujemo. Možda i najkomentarisaniji trenutka na televiziji je kada je voditeljka emisije "Ja imam talenat" tokom programa uživo uhvatila kolegu za međunožnje. Naime, Ivana Bajić bila je voditeljka talent šou programa "Ja imam talenat", a… »
Skandal na RTS-u u prenosu uživo: Voditeljka spustila ruku tokom emisije, pa uhvatila kolegu za intimni deo tela

Skandal na RTS-u u prenosu uživo: Voditeljka spustila ruku tokom emisije, pa uhvatila kolegu za intimni deo tela

Mondo pre 23 sata
Pre nekoliko godina gledaoci su bili u prilici da vide voditelje emisije "Ja imam talenat" u sceni koja i dalje kruži društvenim mrežama. Pre nekoliko godina, bivša voditeljka šou programa "Ja imam talenat" Ivana Bajić, napravila je pometnju tokom… »

Vesti dana »