Povezane vesti

Javio se otac Janisa Time: "Naš odnos je bio užasan, blokirao me je"

Javio se otac Janisa Time: "Naš odnos je bio užasan, blokirao me je"

B92 17.12.2024
Otac Janisa Time, Raitis, prokomentarisao je vest o tragičnoj smrti svoga sina u Moskvi. Tamošnji mediji su preneli da je Janis izvršio samoubistvo, nedugo nakon razvoda od poznate pevačice Ane Sedokove. Za njegovu smrt, Raitis, inače košarkaški… »
"Svuda me je blokirao": Javio se otac Janisa Time i otkrio šokantne detalje njihovog odnosa

"Svuda me je blokirao": Javio se otac Janisa Time i otkrio šokantne detalje njihovog odnosa

Večernje novosti 17.12.2024
Letonski košarkaš Janis Tima izvršio je samoubistvo u noći između 16. i 17. decebra u Moskvi, a sada se javio njegov otac i otkrio detalje njihovog odnosa. FOTO: AP Timin otac Raitis, inače košarkaški trener, rekao je da je saznao iz medija. - Tri… »
I ona digla ruku na sebe?! Drama čuvene pevačice posle samoubistva njenog dosadašnjeg muža, košarkaša Janisa Time

I ona digla ruku na sebe?! Drama čuvene pevačice posle samoubistva njenog dosadašnjeg muža, košarkaša Janisa Time

Janis Tima, čuveni košarkaški reprezentativac Letonije, pronađen je mrtav u jednom hostelu u Moskvi, a Rusija i Letonija, pored same uznemirujuće vesti da je on skončao - nedugo zatim su mogli da pogledaju i video-snimak kako je u bolnici završila… »
Košarkaš Zvezde se oglasio zbog Janisa Time: "Velika tragedija, treba biti pažljiv sa svima"

Košarkaš Zvezde se oglasio zbog Janisa Time: "Velika tragedija, treba biti pažljiv sa svima"

Mondo 17.12.2024
Filip Petrušev na treningu Zvezde govorio o samoubistvu košarkaša. Letonski košarkaš Janis Tima izvršio je samoubistvo zbog razvoda od bivše supruge, ukrajinske pevačice ruskog porekla Ane Sedokove. Ta vest iz Moskve šokirala je čitavu… »
"Izbacio sina i mene Na ulicu zbog nje!" Prva supruga Janisa Time otkrila koliko je lud bio za Anom

"Izbacio sina i mene Na ulicu zbog nje!" Prva supruga Janisa Time otkrila koliko je lud bio za Anom

Kada su se pre pet godina zvanično upoznali, malo ko je verovao da će romansa između Janisa Time i Ane Sedokove vrlo brzo da se završi tragično! Foto: Printskrin Na kraju, letonski košarkaš je izvršio samoubistvo u Moskvi zbog razvoda od pomenute… »
Isplivao poslednji snimak Janisa Time - nekoliko trenutaka pre kraja! Kamera pokazuje njegove zadnje momente

Isplivao poslednji snimak Janisa Time - nekoliko trenutaka pre kraja! Kamera pokazuje njegove zadnje momente

Mondo 17.12.2024
Navodno, ovi snimci nastali su tek desetak minuta pre nego što je preminuo. Letonski košarkaš Janis Tima izvršio je samoubistvo u Moskvi, na rođendan svoje bivše supruge Ane Sedokove kojoj je ostavio oproštajnu poruku. Ruski mediji i tamošnji… »
"Ne verujem ti ni reč, prodala si nas": Otkriveno šta je Ana (42) krila od svih, košarkaš nije mogao da oprosti

"Ne verujem ti ni reč, prodala si nas": Otkriveno šta je Ana (42) krila od svih, košarkaš nije mogao da oprosti

Mondo 17.12.2024
Pokojni košarkaš Janis Tima pre samoubistva bio ljut na svoju bivšu suprugu. Optuživao je da je prodala njihovu ljubav zbog novca. Letonski košarkaš Janis Tima oduzeo je sebi život u Moskvi u ponedeljak, na dan rođendana svoje bivše supruge… »
Voli žene, ljubila je fudbalera a Ukrajina joj uvela sankcije: Ko je Ana Sedokova, bivša žena Janisa Time?

Voli žene, ljubila je fudbalera a Ukrajina joj uvela sankcije: Ko je Ana Sedokova, bivša žena Janisa Time?

Mondo 17.12.2024
Kontroverzna ukrajinska pevačica ruskog porekla Ana Sedokova glavna je tema medija jer je košarkaš Janis tima zbog nje digao ruku na sebe. Letonski košarkaš Janis Tima izvršio je samoubistvo. Kao glavni razlog navodi se depresija u koju je upao… »
Bertans se oprostio od Time: Reprezentativac Letonije i bivši košarkaš Partizana uputio poslednji pozdrav preminulom…

Bertans se oprostio od Time: Reprezentativac Letonije i bivši košarkaš Partizana uputio poslednji pozdrav preminulom…

Jedan od najboljih šutera u Evropi Davis Bertans oprostio se od kolege iz reprezentacije Janisa Time. Foto: Profimedia Davis Bertans se oglasio na "Instagramu". - Počivaj u miru, prijatelju moj. Zauvek ću pamtiti sva ona divna vremena koja smo proveli… »
"Ana mu je ispraznila novčanik i ostavila ga!" Šok reči o Janisu Timu, samo nekoliko dana pre samoubistva, javio se i…

"Ana mu je ispraznila novčanik i ostavila ga!" Šok reči o Janisu Timu, samo nekoliko dana pre samoubistva, javio se i…

Vest da je čuveni letonski košarkaš Janis Tima izvršio samoubistvo u Moskvi šokirala je planetu. Foto: Printskrin/Instagram/dbertans_42 Tima je navodno sebi život oduzeo zbog razvoda sa pevačicom Anom Sedokovom, a posle tragedije oglasio se i… »
Jeziv detalj tragedije: Tima najavio samoubistvo FOTO

Jeziv detalj tragedije: Tima najavio samoubistvo FOTO

B92 17.12.2024
Ceo svet potresla je vest o smrti Janisa Tima, a sada su se pojavili novi, jezivi detalji ove tragedije. Nakon vesti o njegovom samoubistvu, Odmah su krenule spekulacije oko toga šta se zbilo i da je Janis Tima izvršio samoubistvo u jednom hostelu u… »
Da se naježiš! Janis Tima najavio samoubistvo na profilu bivše supruge

Da se naježiš! Janis Tima najavio samoubistvo na profilu bivše supruge

Vest o smrti Janisa Time potresla je čitav košarkaški svet ovog jutra. Bilo je mnogo spekulacija i informacija o njegovoj pogibiji, ali su isplivali novi detalji koji bi mogli ukazati na to šta se zaista dogodilo. Foto: Profimedia Naime, sumnja se da… »
Jezivo: Poslednji minuti života Janisa Time snimljeni kamerom, posle ovoga se ubio (video)

Jezivo: Poslednji minuti života Janisa Time snimljeni kamerom, posle ovoga se ubio (video)

Janis Tima, čuveni košarkaški reprezentativac Letonije, pronađen je mrtav u jednom hostelu u Moskvi, a Rusija i Letonija, pored same uznemirujuće vesti da je on skončao - nedugo zatim su mogli da pogledaju i video-snimak njegovih poslednjih… »
Novi detalji: Tima najavio smrt na objavi bivše supruge

Novi detalji: Tima najavio smrt na objavi bivše supruge

Sport klub 17.12.2024
Vest o smrti Janisa Time potresla je čitav košarkaški svet ovog jutra. Bilo je mnogo spekulacija i informacija o njegovoj pogibiji, ali su isplivali novi detalji koji bi mogli ukazati na to šta se zaista dogodilo. Naime, sumnja se da je Tima izvršio… »
"Svuda me blokirao 3 godine, odnos nam bio užasan i strašan": Potresne reči oca košarkaša koji je digao ruku na sebe

"Svuda me blokirao 3 godine, odnos nam bio užasan i strašan": Potresne reči oca košarkaša koji je digao ruku na sebe

Mondo 17.12.2024
Oglasio se otac Janisa Time i ostavio mnoge u šoku svojom ispovešću o odnosu sa sinom. Poznati letonski košarkaš Janis Tima izvršio je samoubistvo u Moskvi, navodno zbog razvoda sa bivšom suprugom, ukrajinskom pevačicom Anom Sedokovom. Njegova… »
"Janis Tima je majmun slabe genetike": Rus brutalno komentarisao samoubistvo Letonca

"Janis Tima je majmun slabe genetike": Rus brutalno komentarisao samoubistvo Letonca

Mondo 17.12.2024
Brutalan komentar Rusa nakon samoubistva Janisa Time, poznatog košarkaša. Košarkaški svet šokiran je vestima koje su stigle iz Moskve - poznati košarkaš Janis Tima (32) izvršio je samoubistvo, a povod za to verovatno je bio razvod od ukrajinske… »
Janis najavio Ani da će dići ruku na sebe: Otkriven šokantan detalj sa društvenih mreža!

Janis najavio Ani da će dići ruku na sebe: Otkriven šokantan detalj sa društvenih mreža!

Mondo 17.12.2024
Košarkaš Janis Tima ubio se na rođendan svoje bivše supruge. Letonski košarkaš Janis Tima izvršio je smoubistvo u Moskvi, zbog depresije u kojoj se našao nakon rzvoda sa ukrajinskom pevačicom Anom Sedokovom. Par se razišao nakon četiri godine… »
"Imali smo sukobe, svuda sam bio blokiran": Oglasio se otac Janisa Time, nakon samoubistva košarkaša

"Imali smo sukobe, svuda sam bio blokiran": Oglasio se otac Janisa Time, nakon samoubistva košarkaša

Telegraf 17.12.2024
Preporučujemo. Raitis Tima, otac nekadašnjeg košarkaša Janisa Time koji je izvršio samoubistvo, oglasio se za ruske medije i otkrio da poslednjih godina nije bio u najboljim odnosima sa njim. Janis je, podsetimo, izvršio samoubistvo u noći između… »

Vesti dana »