Повезане вести

"Свуда ме је блокирао": Јавио се отац Јаниса Тиме и открио шокантне детаље њиховог односа

"Свуда ме је блокирао": Јавио се отац Јаниса Тиме и открио шокантне детаље њиховог односа

Вечерње новости 17.12.2024
Летонски кошаркаш Јанис Тима извршио је самоубиство у ноћи између 16. и 17. децебра у Москви, а сада се јавио његов отац и открио детаље њиховог односа. ФОТО: АП Тимин отац Раитис, иначе кошаркашки тренер, рекао је да је… »
Јавио се отац Јаниса Тиме: "Наш однос је био ужасан, блокирао ме је"

Јавио се отац Јаниса Тиме: "Наш однос је био ужасан, блокирао ме је"

Б92 17.12.2024
Отац Јаниса Тиме, Раитис, прокоментарисао је вест о трагичној смрти свога сина у Москви. Тамошњи медији су пренели да је Јанис извршио самоубиство, недуго након развода од познате певачице Ане Седокове. За његову смрт, Раитис… »
И она дигла руку на себе?! Драма чувене певачице после самоубиства њеног досадашњег мужа, кошаркаша Јаниса Тиме

И она дигла руку на себе?! Драма чувене певачице после самоубиства њеног досадашњег мужа, кошаркаша Јаниса Тиме

Јанис Тима, чувени кошаркашки репрезентативац Летоније, пронађен је мртав у једном хостелу у Москви, а Русија и Летонија, поред саме узнемирујуће вести да је он скончао - недуго затим су могли да погледају и видео-снимак како је… »
Кошаркаш Звезде се огласио због Јаниса Тиме: "Велика трагедија, треба бити пажљив са свима"

Кошаркаш Звезде се огласио због Јаниса Тиме: "Велика трагедија, треба бити пажљив са свима"

Мондо 17.12.2024
Филип Петрушев на тренингу Звезде говорио о самоубиству кошаркаша. Летонски кошаркаш Јанис Тима извршио је самоубиство због развода од бивше супруге, украјинске певачице руског порекла Ане Седокове. Та вест из Москве шокирала је… »
"Избацио сина и мене На улицу због ње!" Прва супруга Јаниса Тиме открила колико је луд био за Аном

"Избацио сина и мене На улицу због ње!" Прва супруга Јаниса Тиме открила колико је луд био за Аном

Када су се пре пет година званично упознали, мало ко је веровао да ће романса између Јаниса Тиме и Ане Седокове врло брзо да се заврши трагично! Фото: Принтскрин На крају, летонски кошаркаш је извршио самоубиство у Москви због… »
Воли жене, љубила је фудбалера а Украјина јој увела санкције: Ко је Ана Седокова, бивша жена Јаниса Тиме?

Воли жене, љубила је фудбалера а Украјина јој увела санкције: Ко је Ана Седокова, бивша жена Јаниса Тиме?

Мондо 17.12.2024
Контроверзна украјинска певачица руског порекла Ана Седокова главна је тема медија јер је кошаркаш Јанис тима због ње дигао руку на себе. Летонски кошаркаш Јанис Тима извршио је самоубиство. Као главни разлог наводи се депресија… »
"Не верујем ти ни реч, продала си нас": Откривено шта је Ана (42) крила од свих, кошаркаш није могао да опрости

"Не верујем ти ни реч, продала си нас": Откривено шта је Ана (42) крила од свих, кошаркаш није могао да опрости

Мондо 17.12.2024
Покојни кошаркаш Јанис Тима пре самоубиства био љут на своју бившу супругу. Оптуживао је да је продала њихову љубав због новца. Летонски кошаркаш Јанис Тима одузео је себи живот у Москви у понедељак, на дан рођендана своје… »
Испливао последњи снимак Јаниса Тиме - неколико тренутака пре краја! Камера показује његове задње моменте

Испливао последњи снимак Јаниса Тиме - неколико тренутака пре краја! Камера показује његове задње моменте

Мондо 17.12.2024
Наводно, ови снимци настали су тек десетак минута пре него што је преминуо. Летонски кошаркаш Јанис Тима извршио је самоубиство у Москви, на рођендан своје бивше супруге Ане Седокове којој је оставио опроштајну поруку. Руски… »
"Ана му је испразнила новчаник и оставила га!" Шок речи о Јанису Тиму, само неколико дана пре самоубиства, јавио се и несрећни…

"Ана му је испразнила новчаник и оставила га!" Шок речи о Јанису Тиму, само неколико дана пре самоубиства, јавио се и несрећни…

Вест да је чувени летонски кошаркаш Јанис Тима извршио самоубиство у Москви шокирала је планету. Фото: Принтскрин/Инстаграм/дбертанс_42 Тима је наводно себи живот одузео због развода са певачицом Аном Седоковом, а после трагедије… »
Бертанс се опростио од Тиме: Репрезентативац Летоније и бивши кошаркаш Партизана упутио последњи поздрав преминулом кошаркашу…

Бертанс се опростио од Тиме: Репрезентативац Летоније и бивши кошаркаш Партизана упутио последњи поздрав преминулом кошаркашу…

Један од најбољих шутера у Европи Давис Бертанс опростио се од колеге из репрезентације Јаниса Тиме. Фото: Профимедиа Давис Бертанс се огласио на "Инстаграму". - Почивај у миру, пријатељу мој. Заувек ћу памтити сва она дивна… »
Језиво: Последњи минути живота Јаниса Тиме снимљени камером, после овога се убио (видео)

Језиво: Последњи минути живота Јаниса Тиме снимљени камером, после овога се убио (видео)

Јанис Тима, чувени кошаркашки репрезентативац Летоније, пронађен је мртав у једном хостелу у Москви, а Русија и Летонија, поред саме узнемирујуће вести да је он скончао - недуго затим су могли да погледају и видео-снимак његових… »
Да се најежиш! Јанис Тима најавио самоубиство на профилу бивше супруге

Да се најежиш! Јанис Тима најавио самоубиство на профилу бивше супруге

Вест о смрти Јаниса Тиме потресла је читав кошаркашки свет овог јутра. Било је много спекулација и информација о његовој погибији, али су испливали нови детаљи који би могли указати на то шта се заиста догодило. Фото… »
Језив детаљ трагедије: Тима најавио самоубиство ФОТО

Језив детаљ трагедије: Тима најавио самоубиство ФОТО

Б92 17.12.2024
Цео свет потресла је вест о смрти Јаниса Тима, а сада су се појавили нови, језиви детаљи ове трагедије. Након вести о његовом самоубиству, Одмах су кренуле спекулације око тога шта се збило и да је Јанис Тима извршио… »
Јанис најавио Ани да ће дићи руку на себе: Откривен шокантан детаљ са друштвених мрежа!

Јанис најавио Ани да ће дићи руку на себе: Откривен шокантан детаљ са друштвених мрежа!

Мондо 17.12.2024
Кошаркаш Јанис Тима убио се на рођендан своје бивше супруге. Летонски кошаркаш Јанис Тима извршио је смоубиство у Москви, због депресије у којој се нашао након рзвода са украјинском певачицом Аном Седоковом. Пар се разишао након… »
"Јанис Тима је мајмун слабе генетике": Рус брутално коментарисао самоубиство Летонца

"Јанис Тима је мајмун слабе генетике": Рус брутално коментарисао самоубиство Летонца

Мондо 17.12.2024
Бруталан коментар Руса након самоубиства Јаниса Тиме, познатог кошаркаша. Кошаркашки свет шокиран је вестима које су стигле из Москве - познати кошаркаш Јанис Тима (32) извршио је самоубиство, а повод за то вероватно је био… »
"Свуда ме блокирао 3 године, однос нам био ужасан и страшан": Потресне речи оца кошаркаша који је дигао руку на себе

"Свуда ме блокирао 3 године, однос нам био ужасан и страшан": Потресне речи оца кошаркаша који је дигао руку на себе

Мондо 17.12.2024
Огласио се отац Јаниса Тиме и оставио многе у шоку својом исповешћу о односу са сином. Познати летонски кошаркаш Јанис Тима извршио је самоубиство у Москви, наводно због развода са бившом супругом, украјинском певачицом Аном… »
Нови детаљи: Тима најавио смрт на објави бивше супруге

Нови детаљи: Тима најавио смрт на објави бивше супруге

Спорт клуб 17.12.2024
Вест о смрти Јаниса Тиме потресла је читав кошаркашки свет овог јутра. Било је много спекулација и информација о његовој погибији, али су испливали нови детаљи који би могли указати на то шта се заиста догодило. Наиме, сумња… »
"Имали смо сукобе, свуда сам био блокиран": Огласио се отац Јаниса Тиме, након самоубиства кошаркаша

"Имали смо сукобе, свуда сам био блокиран": Огласио се отац Јаниса Тиме, након самоубиства кошаркаша

Телеграф 17.12.2024
Препоручујемо. Раитис Тима, отац некадашњег кошаркаша Јаниса Тиме који је извршио самоубиство, огласио се за руске медије и открио да последњих година није био у најбољим односима са њим. Јанис је, подсетимо, извршио… »

Вести дана »