Povezane vesti
Oglasila se Zorica Marković nakon što joj je pauk odneo auto: Pevačica do detalja otkrila šta se desilo: Mislila sam da su…
Kurir 17.12.2024
Nakon što smo objavili vest da je u centru Beograda nastala drama koju je napravila Zorica Marković jer ju je pauk odneo auto, pevačica se oglasila za Kurir. - Dobro je da ste već čuli! Ma stala sam na pet minuta da pogledam neku obuću u prodavnici… »
Drama na ulicama Beograda! Zorica Marković rano jutros ostala bez auta: Pevačica prebledela kad je videla da nema…
Kurir 17.12.2024
Zorica Marković rano jutros ostala je bez auta, saznaje Kurir. Kako nam je javio izvor sa lica mesta u blizini Takovske ulice pevačici je pauk odneo automobil i tad je nastala prava drama. Navodno Zorica je počela da drami i viče jer je mislila da joj… »
Vesti dana »

Majka nastradalog mladića u Novom Sadu ima jednu poruku za predsednika Srbije: Je l’ treba sve majke da se zaviju u crno da bi ovo stalo?
Nova pre 4 satijoš 17 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 3 satajoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 2 satajoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 48 minutajoš 48 povezanih