Povezane vesti
Muk u studiju kurira - šok pretpostavke advokata o rezultatu suđenja Zoranu Marjanoviću! "Nema dileme, ovo je ubistvo iz…
Kurir 17.12.2024
U decembru prošle godine, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu Zoranu Marjanoviću kojom je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge na nasipu u naselju Crvenka u Borči, 2. aprila 2016. godine. Kao razlog za ukidanje presude sud je naveo da… »
Šok tvrdnje blaže markovića: Inspektori godinu dana ispitivali Marjanovića, ispostavilo se da nije kriv? Za ove dokaze smatra…
Kurir 17.12.2024
Nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću ponovo je u žiži javnosti. Marjanović je godinama predmet medijskih natpisa zbog optužbi za ubistvo supruge, pevačice Jelene, pronađene mrtve 2016. godine u Beogradu. Suđenje je počelo 2020. godine, a tokom procesa… »
"Kada sam ušla u zoranov porodični dom, videla sam da nije sve čisto" Ljiljana Stanišić koja je prva saznala za nestanak…
Kurir 17.12.2024
Danas se u Palati pravde nastavlja suđenje Zoranu Marjanoviću, kome se sudi za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, pevačice pronađene mrtve 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Ovaj slučaj godinama privlači pažnju javnosti i medija, a… »
Vesti dana »
„Sutra ćemo dogovoriti zajednički stav na rezultat…“: Šabić o izboru članova za Savet REM
Nedeljnik pre 18 minutajoš 76 povezanih
Štrajk glađu Dijane Hrke: 'Nije mi dobro, ali ostajem do kraja'
BBC News pre 13 minutajoš 114 povezane
Studenti pozvali na protest ispred Niš TV zbog večerašnjeg nastupa ministra prosvete
Novi magazin pre 43 minutajoš 21 povezana
Jerinić (ZLF): Milan Antonijević kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih
Tuhel biranim rečima o Srbiji: „Oni su snažni, patriotski nastrojeni“
Nova pre 3 satajoš 41 povezana