Povezane vesti

Šok tvrdnje blaže markovića: Inspektori godinu dana ispitivali Marjanovića, ispostavilo se da nije kriv? Za ove dokaze…

Šok tvrdnje blaže markovića: Inspektori godinu dana ispitivali Marjanovića, ispostavilo se da nije kriv? Za ove dokaze…

Kurir pre 18 sati
Nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću ponovo je u žiži javnosti. Marjanović je godinama predmet medijskih natpisa zbog optužbi za ubistvo supruge, pevačice Jelene, pronađene mrtve 2016. godine u Beogradu. Suđenje je počelo 2020. godine, a tokom… »
Muk u studiju kurira - šok pretpostavke advokata o rezultatu suđenja Zoranu Marjanoviću! "Nema dileme, ovo je ubistvo iz…

Muk u studiju kurira - šok pretpostavke advokata o rezultatu suđenja Zoranu Marjanoviću! "Nema dileme, ovo je ubistvo iz…

Kurir pre 18 sati
U decembru prošle godine, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu Zoranu Marjanoviću kojom je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge na nasipu u naselju Crvenka u Borči, 2. aprila 2016. godine. Kao razlog za ukidanje presude sud je naveo… »
"Kada sam ušla u zoranov porodični dom, videla sam da nije sve čisto" Ljiljana Stanišić koja je prva saznala za nestanak…

"Kada sam ušla u zoranov porodični dom, videla sam da nije sve čisto" Ljiljana Stanišić koja je prva saznala za nestanak…

Kurir pre 23 sata
Danas se u Palati pravde nastavlja suđenje Zoranu Marjanoviću, kome se sudi za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, pevačice pronađene mrtve 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Ovaj slučaj godinama privlači pažnju javnosti i… »

Vesti dana »