Povezane vesti
"Bože, ovo je Mardž Simpson": Arheolozi otkrili drevnu grobnicu, gore društvene mreže
Kurir pre 6 sati
Arheolozi su u drevnoj grobnici u Egiptu pronašli neočekivan prizor. Naime, u jednoj grobnici je pronađena slika koja neodoljivo podseća na Mardž Simpson, lik iz animirane serije "Simpsonovi", koju ceo svet obožava. Upravo ova slika je postala hit… »
"Bože, ovo je Mardž Simpson": Arheolozi otvorili drevnu grobnicu, naišli na prizor zbog kog su se mreže usijale
Blic pre 13 sati
Arheolozi su u drevnoj grobnici u Egiptu pronašli neočekivan prizor. Naime, u jednoj grobnici je pronađena slika koja neodoljivo podseća na Mardž Simpson, lik iz animirane serije "Simpsonovi", koju je ceo svet obožavao. Upravo ova slika je postala… »
Vesti dana »
(VIDEO) Aktivisti ušli u hotel Hilton na koktel Rio Tinta: Došli smo da im kažemo da neće kopati
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
"Ako ne znate, ja ću da vam pročitam propise": Vučić o blokadama fakulteta: "Žao mi je studenata koji bi da uče, članovi Vlade da se ne mešaju se u proteste"
Blic pre 2 satajoš 59 povezanih
ZLF zahteva istragu povodom prisluškivanja telefona novinara i aktivista
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Ukrajina preuzela odgovornost za ubistvo ruskog generala, Moskva najavila osvetu
Al Jazeera pre 7 satijoš 48 povezanih
Pronađen dečak u Beogradu nakon aktiviranja sistema ,,Pronađi me“: Igor Jurić o tome šta su nam prva dva slučaja pokazala
Nova pre 6 satijoš 25 povezanih