Povezane vesti
Partizanovci uz studente: Kičma i obraz nisu anatomski pojmovi…
Sport klub 17.12.2024
Savo Milošević, nekadašnji trener Partizana i Aleksandar Jovanović, golman crno-belih, dali su podršku studentima, koji protestuju već skoro mesec dana u gradovima širom Srbije. Savo je poslao kratku poruku podrške budućim akademskim građanima. „Naravno… »
Savo Milošević podržao studente: Naravno da podržavam našu mladost, imam i ja svoju decu
N1 Info 17.12.2024
Nekadašnji trener Partizana i fudbaler Savo Milošević dao je svoju podršku studentima i njihovim zahtevima. “Naravno da podžavam našu mladost, imam i ja svoju decu”, poruka je Miloševića. Blokade studenata, koji nedeljama protestuju, tražeći krivičnu… »
Savo Milošević stao uz studente: Naravno da podržavam našu mladost, imam i ja svoju decu
Nova 17.12.2024
: Legendarni srpski fudbaler i trener Savo Milošević dao je podršku studentima i njihovim zahtevima. Savo Milošević je poslao kratku poruku koja je nedvosmislena i govori da podržava blokadu studenata. “Naravno da podžavam našu mladost, imam i ja svoju… »
Savo Milošević pružio podršku studentima
Danas 17.12.2024
Nekadašnji trener Partizana i fudbaler Savo Milošević dao je svoju podršku studentima i njihovim zahtevima. – Naravno da podžavam našu mladost, imam i ja svoju decu – poruka je Miloševića, piše N1. Blokade studenata, koji nedeljama protestuju, tražeći… »
Golman Partizana podržao protest studenata: Kičma i obraz nisu samo anatomski pojmovi
Danas 17.12.2024
Golman Fudbalskog kluba Partizan i reprezentativac Srbije Aleksandar Jovanović objavio je na svojoj Instagram stranici poruku u kojoj podržava studentske. On je na storiju podelio objavu u kojoj piše:“Studenti drže čas. Kičma i obraz nisu samo anatomski… »
Vesti dana »
Aleksandra Krunić i Ana Danilina u četvrtfinalu Rolan Garosa
Radio 021 pre 54 minutajoš 60 povezanih
Stotine hiljada navijača Arsenala prisustvovalo paradi povodom proslave titule prvaka Engleske
Radio sto plus pre 18 minutajoš 49 povezanih
"Svakom dođe žuta minuta" Borko Radivojević o Mini Kostić koja je završila u Lazi: "Ko zna o čemu razmišlja", otkrio šta joj želi
Blic pre 59 minutajoš 23 povezane
Da li je Srbija zaista zemlja košarke? Pogledajte tribine na finalu Superlige Srbije FOTO
Nova pre 34 minutajoš 32 povezane