Povezane vesti

Partizanovci uz studente: Kičma i obraz nisu anatomski pojmovi…

Partizanovci uz studente: Kičma i obraz nisu anatomski pojmovi…

Sport klub 17.12.2024
Savo Milošević, nekadašnji trener Partizana i Aleksandar Jovanović, golman crno-belih, dali su podršku studentima, koji protestuju već skoro mesec dana u gradovima širom Srbije. Savo je poslao kratku poruku podrške budućim akademskim građanima… »
Savo Milošević podržao studente: Naravno da podržavam našu mladost, imam i ja svoju decu

Savo Milošević podržao studente: Naravno da podržavam našu mladost, imam i ja svoju decu

N1 Info 17.12.2024
Nekadašnji trener Partizana i fudbaler Savo Milošević dao je svoju podršku studentima i njihovim zahtevima. “Naravno da podžavam našu mladost, imam i ja svoju decu”, poruka je Miloševića. Blokade studenata, koji nedeljama protestuju, tražeći… »
Savo Milošević stao uz studente: Naravno da podržavam našu mladost, imam i ja svoju decu

Savo Milošević stao uz studente: Naravno da podržavam našu mladost, imam i ja svoju decu

Nova 17.12.2024
: Legendarni srpski fudbaler i trener Savo Milošević dao je podršku studentima i njihovim zahtevima. Savo Milošević je poslao kratku poruku koja je nedvosmislena i govori da podržava blokadu studenata. “Naravno da podžavam našu mladost, imam i… »
Savo Milošević pružio podršku studentima

Savo Milošević pružio podršku studentima

Danas 17.12.2024
Nekadašnji trener Partizana i fudbaler Savo Milošević dao je svoju podršku studentima i njihovim zahtevima. – Naravno da podžavam našu mladost, imam i ja svoju decu – poruka je Miloševića, piše N1. Blokade studenata, koji nedeljama… »
Golman Partizana podržao protest studenata: Kičma i obraz nisu samo anatomski pojmovi

Golman Partizana podržao protest studenata: Kičma i obraz nisu samo anatomski pojmovi

Danas 17.12.2024
Golman Fudbalskog kluba Partizan i reprezentativac Srbije Aleksandar Jovanović objavio je na svojoj Instagram stranici poruku u kojoj podržava studentske. On je na storiju podelio objavu u kojoj piše:“Studenti drže čas. Kičma i obraz nisu samo… »

Vesti dana »