Повезане вести

Партизановци уз студенте: Кичма и образ нису анатомски појмови…

Партизановци уз студенте: Кичма и образ нису анатомски појмови…

Спорт клуб 17.12.2024
Саво Милошевић, некадашњи тренер Партизана и Александар Јовановић, голман црно-белих, дали су подршку студентима, који протестују већ скоро месец дана у градовима широм Србије. Саво је послао кратку поруку подршке будућим… »
Саво Милошевић подржао студенте: Наравно да подржавам нашу младост, имам и ја своју децу

Саво Милошевић подржао студенте: Наравно да подржавам нашу младост, имам и ја своју децу

Н1 Инфо 17.12.2024
Некадашњи тренер Партизана и фудбалер Саво Милошевић дао је своју подршку студентима и њиховим захтевима. “Наравно да поџавам нашу младост, имам и ја своју децу”, порука је Милошевића. Блокаде студената, који недељама… »
Саво Милошевић стао уз студенте: Наравно да подржавам нашу младост, имам и ја своју децу

Саво Милошевић стао уз студенте: Наравно да подржавам нашу младост, имам и ја своју децу

Нова 17.12.2024
: Легендарни српски фудбалер и тренер Саво Милошевић дао је подршку студентима и њиховим захтевима. Саво Милошевић је послао кратку поруку која је недвосмислена и говори да подржава блокаду студената. “Наравно да поџавам нашу… »
Саво Милошевић пружио подршку студентима

Саво Милошевић пружио подршку студентима

Данас 17.12.2024
Некадашњи тренер Партизана и фудбалер Саво Милошевић дао је своју подршку студентима и њиховим захтевима. – Наравно да поџавам нашу младост, имам и ја своју децу – порука је Милошевића, пише Н1. Блокаде студената, који… »
Голман Партизана подржао протест студената: Кичма и образ нису само анатомски појмови

Голман Партизана подржао протест студената: Кичма и образ нису само анатомски појмови

Данас 17.12.2024
Голман Фудбалског клуба Партизан и репрезентативац Србије Александар Јовановић објавио је на својој Инстаграм страници поруку у којој подржава студентске. Он је на сторију поделио објаву у којој пише:“Студенти држе час. Кичма и… »

Вести дана »