Povezane vesti

Krah u Tuzli - Sloboda otpustila SVE igrače!

Krah u Tuzli - Sloboda otpustila SVE igrače!

Sportske.net pre 2 sata
Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle otpustio je sve fudbalere i članove prvog tima po završetku prvog dela sezone, obelodanio je predsednik Azmir Husić. On je odluku doneo iz razloga što je Sloboda na samom dnu šampionata Bosne i Hercegovine. "Juče mi… »
Sloboda otpustila sve igrače i trenera

Sloboda otpustila sve igrače i trenera

B92 pre 2 sata
Tuzlanska Sloboda odlučila je da se rastane sa svim prvotimcima i trenerom Zlatanom Nalićem. Sloboda je poslednja na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine sa samo dva osvojena boda. Predsednik Azmir Husić na kraju prvog dela sezone doneo je ovakvu… »
Ceo Balkan gleda i ne veruje: Čuveni klub otpustio sve igrače i trenera!

Ceo Balkan gleda i ne veruje: Čuveni klub otpustio sve igrače i trenera!

Večernje novosti pre 3 sata
Fudbal na području bivše Jugoslavije navikao nas je na neka čudna dešavanja po klubovima, međutim sada je Sloboda iz Tuzle "pomerila granicu". FOTO: A. Ilić Naime, klub je otpustio sve prvotimce i glavnog trenera. Direktor Slobode, Azmir Husić… »
Predsednik Slobode podelio otkaze svim igračima

Predsednik Slobode podelio otkaze svim igračima

Sportski žurnal pre 4 sati
Ni sa trenerom nije obnovljen ugovor. Predsednik tuzlanske Slobode Azmir Husić izjavio je da klub raskida ugovore sa svim igračima. - Juče mi je bio jedan od najtežih dana jer sam morao da kažem igračima Slobode da više nisu deo kluba. Raspustili… »
Tuzlanska Sloboda dala otkaz svim igračima i treneru

Tuzlanska Sloboda dala otkaz svim igračima i treneru

Al Jazeera pre 6 sati
Sloboda je u prvom dijelu sezone elitnog ranga takmičenja u Bosni i Hercegovini u 17 mečeva osvojila samo dva boda, uz katastrofalnu gol razliku (5:36). Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle, posljednjeplasirana ekipa nakon 17 odigranih kola u Premijer ligi… »
Nesvakidašnja situacija u BiH: Otkaz dobila komplet ekipa

Nesvakidašnja situacija u BiH: Otkaz dobila komplet ekipa

Sport klub pre 5 sati
U prostorijima Fudbalskog kluba Sloboda u Tuzli održana je pres konferencija u kojoj se predstavnicima medijima obratio prvi čovek kluba Azmir Husić. Tuzlanski klub iza sebe ima veoma turbulentnu polusezonu u kojoj su osvojena svega dva boda, a Husić… »

Vesti dana »