Povezane vesti

Krah u Tuzli - Sloboda otpustila SVE igrače!

Krah u Tuzli - Sloboda otpustila SVE igrače!

Sportske.net 17.12.2024
Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle otpustio je sve fudbalere i članove prvog tima po završetku prvog dela sezone, obelodanio je predsednik Azmir Husić. On je odluku doneo iz razloga što je Sloboda na samom dnu šampionata Bosne i Hercegovine. "Juče mi… »
Sloboda otpustila sve igrače i trenera

Sloboda otpustila sve igrače i trenera

B92 17.12.2024
Tuzlanska Sloboda odlučila je da se rastane sa svim prvotimcima i trenerom Zlatanom Nalićem. Sloboda je poslednja na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine sa samo dva osvojena boda. Predsednik Azmir Husić na kraju prvog dela sezone doneo je ovakvu… »
Ceo Balkan gleda i ne veruje: Čuveni klub otpustio sve igrače i trenera!

Ceo Balkan gleda i ne veruje: Čuveni klub otpustio sve igrače i trenera!

Večernje novosti 17.12.2024
Fudbal na području bivše Jugoslavije navikao nas je na neka čudna dešavanja po klubovima, međutim sada je Sloboda iz Tuzle "pomerila granicu". FOTO: A. Ilić Naime, klub je otpustio sve prvotimce i glavnog trenera. Direktor Slobode, Azmir Husić… »
Predsednik Slobode podelio otkaze svim igračima

Predsednik Slobode podelio otkaze svim igračima

Sportski žurnal 17.12.2024
Ni sa trenerom nije obnovljen ugovor. Predsednik tuzlanske Slobode Azmir Husić izjavio je da klub raskida ugovore sa svim igračima. - Juče mi je bio jedan od najtežih dana jer sam morao da kažem igračima Slobode da više nisu deo kluba. Raspustili… »
Tuzlanska Sloboda dala otkaz svim igračima i treneru

Tuzlanska Sloboda dala otkaz svim igračima i treneru

Al Jazeera 17.12.2024
Sloboda je u prvom dijelu sezone elitnog ranga takmičenja u Bosni i Hercegovini u 17 mečeva osvojila samo dva boda, uz katastrofalnu gol razliku (5:36). Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle, posljednjeplasirana ekipa nakon 17 odigranih kola u Premijer ligi… »
Nesvakidašnja situacija u BiH: Otkaz dobila komplet ekipa

Nesvakidašnja situacija u BiH: Otkaz dobila komplet ekipa

Sport klub 17.12.2024
U prostorijima Fudbalskog kluba Sloboda u Tuzli održana je pres konferencija u kojoj se predstavnicima medijima obratio prvi čovek kluba Azmir Husić. Tuzlanski klub iza sebe ima veoma turbulentnu polusezonu u kojoj su osvojena svega dva boda, a Husić… »

Vesti dana »