Povezane vesti
Predsednik Vučić sa generalnim direktorom AFD: Izuzetno dobar sastanak sa Remijem Riuom i odlična prilika za razgovor o novim…
Kurir 17.12.2024
BEOGRAD - Izuzetno dobar sastanak sa Remijem Riuom i odlična prilika za razgovor o novim investicijama i razvoju saradnje. Izrazio sam posebno zadovoljstvo činjenicom da se u Srbiji sa našim francuskim partnerima uspešno realizuju, ali i započinju novi… »
Vučić sa direktorom Francuske razvojne agencije Riuom o novim investicijama
RTV 17.12.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas generalnim direktorom Francuske razvojne agencije (AFD) Remijem Riuom o novim investicijama i razvoju saradnje. "Izrazio sam posebno zadovoljstvo činjenicom da se u Srbiji sa našim… »
Vučić sa direktorom Francuske razvojne agencije Riuom o novim investicijama
Euronews 17.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas generalnim direktorom Francuske razvojne agencije (AFD) Remijem Riuom o novim investicijama i razvoju saradnje. "Izrazio sam posebno zadovoljstvo činjenicom da se u Srbiji sa našim francuskim… »
Vesti dana »

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Automobili na granici sa Hrvatskom čekaju četiri sata, ka Mađarskoj po sat i po
Danas pre 8 satijoš 1 povezana