Povezane vesti
Predsednik Vučić sa generalnim direktorom AFD: Izuzetno dobar sastanak sa Remijem Riuom i odlična prilika za razgovor o…
Kurir pre 4 sati
BEOGRAD - Izuzetno dobar sastanak sa Remijem Riuom i odlična prilika za razgovor o novim investicijama i razvoju saradnje. Izrazio sam posebno zadovoljstvo činjenicom da se u Srbiji sa našim francuskim partnerima uspešno realizuju, ali i započinju… »
Vučić sa direktorom Francuske razvojne agencije Riuom o novim investicijama
RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas generalnim direktorom Francuske razvojne agencije (AFD) Remijem Riuom o novim investicijama i razvoju saradnje. "Izrazio sam posebno zadovoljstvo činjenicom da se u Srbiji sa našim… »
Vučić sa direktorom Francuske razvojne agencije Riuom o novim investicijama
Euronews pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas generalnim direktorom Francuske razvojne agencije (AFD) Remijem Riuom o novim investicijama i razvoju saradnje. "Izrazio sam posebno zadovoljstvo činjenicom da se u Srbiji sa našim francuskim… »
Vesti dana »
Vučić kritikovao direktore srednjih škola u kojima se protestuje, pomenuo i ćutanje ministara
Insajder pre 3 satajoš 59 povezanih
Srpske službe hakuju telefone aktivista i novinara, tvrdi Amnesti internešnel - kako spajveri funkcionišu
BBC News pre 5 satijoš 25 povezanih
Oglasila se majka dečaka kojeg je juče tražila cela Srbija: Evo kako je on sada
Blic pre 7 satijoš 25 povezanih