Povezane vesti
Pokušan atentat na papa franju! Otkrio jezive detalje iz svoje autobiografije: "Žena je bila puna eksploziva, mlada kamikaza"
Kurir 17.12.2024
Papa Franja je otkrio da je bio meta pokušaja atentata bombaša samoubice tokom svoje posete Irakupre tri godine. On je bio prvi papa u istoriji koji je posetio ovu zemlju. To mu je bilo verovatno najrizičnije putovanje u inostranstvo tokom njegovog… »
Papa Franja otkrio da je bio meta pokušaja samoubilačkog napada tokom posete Iraku: "Žena puna eksploziva bila je na putu za…
Blic 17.12.2024
Papa Franja otkrio je da je bio meta pokušaja samoubilačkog napada tokom svoje posete Iraku pre tri godine, što je bila prva poseta pape toj zemlji. U delovima iz svoje autobiografije, koji su danas objavljeni, papa je naveo da su ga iračke vlasti… »
Papa Franja otkrio da je bio meta pokušaja samoubilačkog napada: "Žena puna eksploziva bila je na putu za Mosul"
NIN 17.12.2024
Papa Franja otkrio je da je bio meta pokušaja samoubilačkog napada tokom svoje posete Iraku pre tri godine, što je bila prva poseta pape toj zemlji. U delovima iz svoje autobiografije, koji su danas objavljeni, papa je naveo da su ga iračke vlasti… »
Vesti dana »
Zahvalnica 20-godišnjem studentu za pešačenje - "preživeo sam šumadijske uzbrdice i nizbrdice"
N1 Info pre 13 minutajoš 20 povezanih
Ai Ogura slavio na Velikoj nagradi Holandije u Moto GP: Raul Fernandez drugi, a Horhe Martin treći - Katastofa za Becekija!
Dnevnik pre 28 minutajoš 28 povezanih
U ovom gradu u Srbiji izmereno skoro 50 stepeni: Strašne vrućine širom zemlje, toplotni talas se ne smiruje
Mondo pre 2 satajoš 39 povezanih
"Probudile su me sirene, osetila sam da se gušim": Snežana preživela pakao u Guči, amonijak cureo 50 metara od nje
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih
"Očekujte pakao" Iran napao američke baze u Kuvajtu i Bahreinu: Teheran odgovara na udare SAD
Blic pre 2 satajoš 43 povezane