Povezane vesti
Promocija kataloga izložbe "Magi - Kad krenem ka"
Telegraf pre 4 sati
Povodom 60 godina od početka rada Doma omladine Beograda, u čast jedne od prvih i najvećih junakinja moderne rok scene, vesnice nove epohe – Margite Magi Stefanović, upriličili smo od aprila do novembra 2024. izložbu fotografija na Platou ispred… »
„Magi – Kad krenem ka” u Domu omladine
Politika pre 6 sati
Povodom 60 godina od početka rada Doma omladine, u čast jedne od prvih i najvećih junakinja moderne rok scene, vesnice nove epohe – Margite Magi Stefanović, upriličena je od aprila do novembra ove godine izložba fotografija na Platou ispred… »
Promocija kataloga izložbe "Magi - kada krenem ka" 18. decembra u Domu omladine Beograda
Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Povodom 60 godina od početka rada Doma omladine Beograda, u čast jedne od prvih i najvećih junakinja moderne rok scene, vesnice nove epohe – Margite Magi Stefanović, upriličili smo od aprila do novembra 2024. izložbu fotografija na… »
Vesti dana »
Aktivisti ušli u hotel Hilton na koktel Rio Tinta: "Neće kopati"
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih
"Ako ne znate, ja ću da vam pročitam propise": Vučić o blokadama fakulteta: "Žao mi je studenata koji bi da uče, članovi Vlade da se ne mešaju se u proteste"
Blic pre 3 satajoš 59 povezanih
Srpske službe hakuju telefone aktivista i novinara, tvrdi Amnesti internešnel - kako spajveri funkcionišu
Radio 021 pre 4 satijoš 25 povezanih
U eksploziji bombe u Moskvi ubijeni šef ruskih nuklearnih i hemijskih snaga
Glas Amerike pre 9 satijoš 48 povezanih
"Uspaničio se i izgubio, ispraznio mu se telefon": Oglasila se maćeha nestalog dečaka (11), aktiviran sistem Pronađi me
Mondo pre 3 satajoš 25 povezanih