Povezane vesti
FOTO: Učenici odali poštu nastradalima, a zatim blokirali Zrenjaninsku gimnaziju
Zrenjaninski pre 5 sati
Sa skupa u Zrenjaninu je poručeno da će blokada trajati sve do ispunjenja zahteva. Učenici Zrenjaninske gimnazije odali su danas poštu nastradalima na Železničkoj stanici u Novom Sadu, a zatim blokirali školu, u znak podrške studentima i… »
Na plenumu doneta odluka: Studenti blokirali Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“
Zrenjaninski pre 4 sati
Na plenumu održanom danas u Amfiteatru Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu doneta je odluka da se stupi u blokadu ove ustanove, saznaje portal zrenjaninski.com. Kako saznajemo, osim studenata, današnjem sastanku prisustvovali su i… »
FOTO: Širom Srbije i danas se ćutalo 15 minuta, izašli i učenici Muzičke i Baletske škole u NS
Moj Novi Sad pre 5 sati
Kako bi odali počast poginulima na Železničkoj stanici u Novom Sadu, studenti i srednjoškolci širom Srbije i danas u 11.52 sata izašli su ispred svojih škola i fakulteta te 15 minuta stajali i ćutali. Više desetina đaka Muzičke i Baletske… »
VIDEO: Studenti Tehničkog fakulteta u Zrenjaninu poručili: „Zločin a ne tragedija“
Zrenjaninski pre 6 sati
Studenti Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu okupili su se danas ispred ove ustanove i odali poštu nastradalima na Železničkoj stanici u Novom Sadu. U okviru protestne akcije „15 za 15“, studenti Tehničkog fakulteta su se okupili… »
Vesti dana »
Aktivisti Ne damo Jadar ušli u hotel gde se održava koktel kompanije Rio Tinto
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih
"Ako ne znate, ja ću da vam pročitam propise": Vučić o blokadama fakulteta: "Žao mi je studenata koji bi da uče, članovi Vlade da se ne mešaju se u proteste"
Blic pre 3 satajoš 59 povezanih
Srpske službe hakuju telefone aktivista i novinara, tvrdi Amnesti internešnel - kako spajveri funkcionišu
BBC News pre 4 satijoš 25 povezanih
Ukrajina preuzela odgovornost za ubistvo ruskog generala, Moskva najavila osvetu
Al Jazeera pre 7 satijoš 48 povezanih