Povezane vesti

(Video) "bog mi je pomogao, a onda ja sama sebi": Žena Marka Bulata o zdravstvenom stanju: "Samo da ne bude gore"

(Video) "bog mi je pomogao, a onda ja sama sebi": Žena Marka Bulata o zdravstvenom stanju: "Samo da ne bude gore"

Blic pre 1 sat
Supruga Marka Bulata, Marija Bulat, otvoreno je govorila o zdravstvenim problemima, a sada je za "Blic" otkrila da se znatno bolje oseća otkako je promenila životne navike. Marija je istakla da smatra da je sama zaslužna za to što je njeno zdravstveno… »
(Video) "Bravo mama, Bravo tata": Sin Marka Bulata sve raznežio, pevač odmah poručio: "Od dece ću napraviti dobre ljude, a…

(Video) "Bravo mama, Bravo tata": Sin Marka Bulata sve raznežio, pevač odmah poručio: "Od dece ću napraviti dobre ljude, a…

Blic pre 4 sati
Marko Bulat napravio je promociju svoje nove pesme "Klan", a u spotu se našla i njegova supruga Marija. Marko i Marija organizovali su promociju u jednom bioskopu, a kao podrška su im tu bili i deca. - Tu su mi deca, nisam ih poslao u školu i vrtić… »
Prošle godine u kolicima, SAD zagrmela u miniću: Marija Bulat pobedila zdravstvene probleme, zablistala na promociji supruga

Prošle godine u kolicima, SAD zagrmela u miniću: Marija Bulat pobedila zdravstvene probleme, zablistala na promociji supruga

Kurir pre 4 sati
Pevač Marko Bulat pojavio se sa suprugom Marijom i decom u jednom beogradskom tržnom centru, gde je predstavio novi projekat. Iako su imali problema u braku, njih dvoje su u niakd boljem odnosu, a njegova supruga ni niakd bolje nije izgledala. Marija je… »
(Foto) žena marka bulata u ubitačnom miniću: Pevač ženu prijavio za nasilje, a sada se ne odvaja od nje: "Ojačali smo"

(Foto) žena marka bulata u ubitačnom miniću: Pevač ženu prijavio za nasilje, a sada se ne odvaja od nje: "Ojačali smo"

Blic pre 6 sati
Pevač Marko Bulat danas je organizovao promociju svoje nove pesme, a program je vodila njegova supruga Marija. Marija se pojavila u mini suknji, džemperu i visokim potpeticama vidno raspoložena, a tu su bila i njihova deca koja su pružila podršku… »

Vesti dana »