Povezane vesti

Petković: Važna pitanja za Srbe na KiM i Beograd su formiranje ZSO i deeskalacija

Petković: Važna pitanja za Srbe na KiM i Beograd su formiranje ZSO i deeskalacija

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas u Briselu, posle nove runde dijaloga Beograda i Prištine na nivou glavnih pegovarača, da je delegacija Beograda tražila formiranje ZSO i da hitno prestane progon Srba u AP… »
Petković pred lajčakom direktno suočio Bisljimija sa lažima Prištine! "Tražio sam da hitno prestane progon Srba na KiM i…

Petković pred lajčakom direktno suočio Bisljimija sa lažima Prištine! "Tražio sam da hitno prestane progon Srba na KiM i…

Alo pre 15 sati
Ja sam prvi pokrenuo pitanje kada je u pitljanju napad na kanal Ibar - Lepenac. Želeo sam Biskljimija da direktno suočim sa lažnim optužbama koje šire više od tri nedelje da je navodno zvanični Beograd umešan u taj napad, istakao je Petković… »
Petković nakon sastanka u Briselu: Otklonjena poslednja prepreka kada je reč o primeni Deklaracije o nestalima

Petković nakon sastanka u Briselu: Otklonjena poslednja prepreka kada je reč o primeni Deklaracije o nestalima

Blic pre 16 sati
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas u Briselu, posle nove runde dijaloga Beograda i Prištine na nivou glavnih pregovarača, da je otklonjena i poslednja prepreka kada je reč o primeni Deklaracije o nestalim osobama. - Imamo… »
Petković posle trilateralnog sastanka: Otklonjena poslednja prepreka kada je reč o primeni Deklaracije o nestalima

Petković posle trilateralnog sastanka: Otklonjena poslednja prepreka kada je reč o primeni Deklaracije o nestalima

Euronews pre 17 sati
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je posle trilateralnog sastanka u Briselu u okviru današnje runde dijaloga Beograda i Prištine da mora da prestane progon Aljbina Kurtija i kosovske policije prema Srbima, naročito na… »
Petković u Briselu: Zahtevamo da hitno prestane progon Srba na KiM i formiranje ZSO

Petković u Briselu: Zahtevamo da hitno prestane progon Srba na KiM i formiranje ZSO

B92 pre 16 sati
U Briselu je održan trojni sastanak direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića, specijalnog izaslanika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka i glavnog pregovarača Prištine Besnika Bisljimija. Sastanak je održan u… »
Završen sastanak delegacije Beograda sa Lajčakom i njegovim timom

Završen sastanak delegacije Beograda sa Lajčakom i njegovim timom

B92 pre 20 sati
U Briselu je završen bilateralni sastanak ekspertske delegacije Beograda koju predvodi direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Za 15… »
Završen sastanak delegacije Beograda i Lajčaka u Briselu, za 15 časova planiran trojni sastanak

Završen sastanak delegacije Beograda i Lajčaka u Briselu, za 15 časova planiran trojni sastanak

Alo pre 20 sati
U Briselu je završen bilateralni sastanak ekspertske delegacije Beograda koju predvodi direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Pristine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom, a za 15… »
Brisel: Završen sastanak delegacije BG i Lajčaka, za 15 časova planiran trojni sastanak

Brisel: Završen sastanak delegacije BG i Lajčaka, za 15 časova planiran trojni sastanak

Telegraf pre 20 sati
Preporučujemo. U Briselu je završen bilateralni sastanak ekspertske delegacije Beograda koju predvodi direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Pristine Miroslavom Lajčakom i njegovim… »

Vesti dana »