Повезане вести

Петковић: Важна питања за Србе на КиМ и Београд су формирање ЗСО и деескалација

Петковић: Важна питања за Србе на КиМ и Београд су формирање ЗСО и деескалација

Телеграф 17.12.2024
Препоручујемо. Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је данас у Бриселу, после нове рунде дијалога Београда и Приштине на нивоу главних пеговарача, да је делегација Београда тражила формирање ЗСО и да хитно престане… »
Петковић пред лајчаком директно суочио Бисљимија са лажима Приштине! "Тражио сам да хитно престане прогон Срба на КиМ и…

Петковић пред лајчаком директно суочио Бисљимија са лажима Приштине! "Тражио сам да хитно престане прогон Срба на КиМ и…

Ало 17.12.2024
Ја сам први покренуо питање када је у питљању напад на канал Ибар - Лепенац. Желео сам Бискљимија да директно суочим са лажним оптужбама које шире више од три недеље да је наводно званични Београд умешан у тај напад, истакао… »
Петковић након састанка у Бриселу: Отклоњена последња препрека када је реч о примени Декларације о несталима

Петковић након састанка у Бриселу: Отклоњена последња препрека када је реч о примени Декларације о несталима

Блиц 17.12.2024
Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је данас у Бриселу, после нове рунде дијалога Београда и Приштине на нивоу главних преговарача, да је отклоњена и последња препрека када је реч о примени Декларације о несталим… »
Петковић после трилатералног састанка: Отклоњена последња препрека када је реч о примени Декларације о несталима

Петковић после трилатералног састанка: Отклоњена последња препрека када је реч о примени Декларације о несталима

Еуроневс 17.12.2024
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је после трилатералног састанка у Бриселу у оквиру данашње рунде дијалога Београда и Приштине да мора да престане прогон Аљбина Куртија и косовске полиције према… »
Петковић у Бриселу: Захтевамо да хитно престане прогон Срба на КиМ и формирање ЗСО

Петковић у Бриселу: Захтевамо да хитно престане прогон Срба на КиМ и формирање ЗСО

Б92 17.12.2024
У Бриселу је одржан тројни састанак директора Канцеларије за Косово и Метохију Петра Петковића, специјалног изасланика ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослава Лајчака и главног преговарача Приштине Бесника Бисљимија… »
Завршен састанак делегације Београда и Лајчака у Бриселу, за 15 часова планиран тројни састанак

Завршен састанак делегације Београда и Лајчака у Бриселу, за 15 часова планиран тројни састанак

Ало 17.12.2024
У Бриселу је завршен билатерални састанак експертске делегације Београда коју предводи директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић са специјалним изаслаником ЕУ за дијалог Београда и Пристине Мирославом Лајчаком и… »
Завршен састанак делегације Београда са Лајчаком и његовим тимом

Завршен састанак делегације Београда са Лајчаком и његовим тимом

Б92 17.12.2024
У Бриселу је завршен билатерални састанак експертске делегације Београда коју предводи директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић са специјалним изаслаником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком и… »
Брисел: Завршен састанак делегације БГ и Лајчака, за 15 часова планиран тројни састанак

Брисел: Завршен састанак делегације БГ и Лајчака, за 15 часова планиран тројни састанак

Телеграф 17.12.2024
Препоручујемо. У Бриселу је завршен билатерални састанак експертске делегације Београда коју предводи директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић са специјалним изаслаником ЕУ за дијалог Београда и Пристине… »

Вести дана »