Повезане вести
Петковић: Важна питања за Србе на КиМ и Београд су формирање ЗСО и деескалација
Телеграф 17.12.2024
Препоручујемо. Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је данас у Бриселу, после нове рунде дијалога Београда и Приштине на нивоу главних пеговарача, да је делегација Београда тражила формирање ЗСО и да хитно престане… »
Петковић пред лајчаком директно суочио Бисљимија са лажима Приштине! "Тражио сам да хитно престане прогон Срба на КиМ и…
Ало 17.12.2024
Ја сам први покренуо питање када је у питљању напад на канал Ибар - Лепенац. Желео сам Бискљимија да директно суочим са лажним оптужбама које шире више од три недеље да је наводно званични Београд умешан у тај напад, истакао… »
Петковић након састанка у Бриселу: Отклоњена последња препрека када је реч о примени Декларације о несталима
Блиц 17.12.2024
Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је данас у Бриселу, после нове рунде дијалога Београда и Приштине на нивоу главних преговарача, да је отклоњена и последња препрека када је реч о примени Декларације о несталим… »
Петковић после трилатералног састанка: Отклоњена последња препрека када је реч о примени Декларације о несталима
Еуроневс 17.12.2024
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је после трилатералног састанка у Бриселу у оквиру данашње рунде дијалога Београда и Приштине да мора да престане прогон Аљбина Куртија и косовске полиције према… »
Петковић у Бриселу: Захтевамо да хитно престане прогон Срба на КиМ и формирање ЗСО
Б92 17.12.2024
У Бриселу је одржан тројни састанак директора Канцеларије за Косово и Метохију Петра Петковића, специјалног изасланика ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослава Лајчака и главног преговарача Приштине Бесника Бисљимија… »
Завршен састанак делегације Београда и Лајчака у Бриселу, за 15 часова планиран тројни састанак
Ало 17.12.2024
У Бриселу је завршен билатерални састанак експертске делегације Београда коју предводи директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић са специјалним изаслаником ЕУ за дијалог Београда и Пристине Мирославом Лајчаком и… »
Завршен састанак делегације Београда са Лајчаком и његовим тимом
Б92 17.12.2024
У Бриселу је завршен билатерални састанак експертске делегације Београда коју предводи директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић са специјалним изаслаником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком и… »
Брисел: Завршен састанак делегације БГ и Лајчака, за 15 часова планиран тројни састанак
Телеграф 17.12.2024
Препоручујемо. У Бриселу је завршен билатерални састанак експертске делегације Београда коју предводи директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић са специјалним изаслаником ЕУ за дијалог Београда и Пристине… »
Вести дана »
Валић Недељковић: Непотпуни избор Савета РЕМ-а је пропуст који није смео да се догоди
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Црвено-бели желе да се врате победама: Ево где можете гледати директан пренос меча Звезда - Монако
Курир пре 59 минутајош 1 повезана