Povezane vesti
"Delije" ga dobro poznaju: Evo ko deli pravdu na meču Crvena zvezda - Efes
Večernje novosti 17.12.2024
Evroliga je dan pred meč Crvene zvezde i Anadolu Efesa u okviru 16. kola odredila i arbitre i može se odmah reći da su u pitanju vrlo dobro poznata imena svim ljubiteljima košarke. FOTO: Tanjug / Sava Radovanović Glavni sudija biće vrlo dobro… »
Daum o novom pojačanju zvezde: „Ogroman dodatak za ovaj tim!“
Hot sport 17.12.2024
Bitan meč za ‘crveno-bele’ koji se nalaze u dosta dobroj formi! Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Istanbulu ekipi Anadolu Efesa u okviru 16. kola regularnog dela Evrolige, a utakmica je na programu u sredu od 18 časova i 30 minuta. Uoči duela sa… »
Daum sutra protiv „svojih”
Sportski žurnal 17.12.2024
Amerikanca raduje povratak na mesto uspeha, u Istanbul. Majk Daum je uzbuđen što će igrati protiv bivšeg kluba. - Napravio sam mnogo sjajnih odnosa tamo prošle godine i, naravno, naravno, uvek postoji osećaj da želim da se vratim i nešto im… »
Majk Daum: "Ima tog osećaja, da se vratim i da im dokažem..."
Sportske.net 17.12.2024
Jedan od igrača koji će biti u centru pažnje pred duel Crvene zvezde i Efesa u Istanbulu definitivno je i Majk Daum. Novi košarkaš Crvene zvezde od ove sezone je stigao upravo iz Efesa. "Stvarno sam uzbuđen. Očigledno, napravio sam mnogo sjajnih… »
Vesti dana »
Blokade i šetnje u Srbiji – studentima se pridružili penzioneri, održan protest ispred Ministarstva prosvete
RTV pre 23 minutajoš 59 povezanih
Predstavila se nezavisna Anketna komisija za pad nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih
(BLOG) Javni čas ispred Jovine gimnazije, protestna šetnja radnika GSP, penzioneri na Trgu republike
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Upravni odbor AKS prihvatio odluku Višeg suda: Nema potpune obustave rada
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih