Повезане вести
"Делије" га добро познају: Ево ко дели правду на мечу Црвена звезда - Ефес
Вечерње новости 17.12.2024
Евролига је дан пред меч Црвене звезде и Анадолу Ефеса у оквиру 16. кола одредила и арбитре и може се одмах рећи да су у питању врло добро позната имена свим љубитељима кошарке. ФОТО: Тањуг / Сава Радовановић Главни судија… »
Даум о новом појачању звезде: „Огроман додатак за овај тим!“
Хот спорт 17.12.2024
Битан меч за ‘црвено-беле’ који се налазе у доста доброј форми! Кошаркаши Црвене звезде гостују у Истанбулу екипи Анадолу Ефеса у оквиру 16. кола регуларног дела Евролиге, а утакмица је на програму у среду од 18 часова и 30… »
Мајк Даум: "Има тог осећаја, да се вратим и да им докажем..."
Спортске.нет 17.12.2024
Један од играча који ће бити у центру пажње пред дуел Црвене звезде и Ефеса у Истанбулу дефинитивно је и Мајк Даум. Нови кошаркаш Црвене звезде од ове сезоне је стигао управо из Ефеса. "Стварно сам узбуђен. Очигледно, направио… »
Даум сутра против „својих”
Спортски журнал 17.12.2024
Американца радује повратак на место успеха, у Истанбул. Мајк Даум је узбуђен што ће играти против бившег клуба. - Направио сам много сјајних односа тамо прошле године и, наравно, наравно, увек постоји осећај да желим да се вратим… »
Вести дана »
Одржан скуп подршке одборници Тањи Мићић: „Знамо да правда није иста за све“
Нова пре 5 сатијош 1 повезана
Вејн Руни шокирао све: "Ако Ситију одузму титуле, нећу прихватити шампионску медаљу"
Мондо пре 3 сатајош 2 повезане
Пењароја након победе истакао значај навијача: Имам среће што сам тренер Партизана
Данас пре 4 сатијош 2 повезане
"Премијер ционистичког режима који убија децу и подстиче рат": Иран упозорио УАЕ на "опасне последице" због посете Нетањахуа
Курир пре 4 сатијош 2 повезане