Povezane vesti
MK Group dobila nagradu za društveno odgovornu kompaniju godine
Nedeljnik pre 20 sati
MK Group dobila je nagradu za društveno odgovornu kompaniju godine, koju svake godine u decembru dodeljuje Srpska asocijacija menadžera (SAM). Na svečanoj ceremoniji SAM Gala priznanje je uručeno Aleksandru Kostiću, predsedniku MK Group, za izuzetan… »
MK grupa dobila nagradu za društveno odgovornu kompaniju godine
Radio sto plus pre 19 sati
SAM je uručila priznanje predsedniku MK grupe Aleksandru Kostiću za izuzetan doprinos zajednici i posvećenost filantropskim aktivnostima. U saopštenju MK grupe piše da je poseban fokus stavljen na tradicionalni regionalni CSR projekat, kroz koji je… »
Vesti dana »
Uhapšen Uzbekistanac, Kremlj zna ko je naručio ubisto Kirilova; Vašington: Nismo umešani
RTS pre 20 minutajoš 21 povezana
Ovo je čovek koji je razneo putinovog generala: Otkriven identitet uhapšenog, evo kako je izveo operaciju koja je šokirala Ruse
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Identifikovani osumnjičeni za napad ispred fdu Više javno tužilaštvo uputiće pozive osumnjičenima za saslušanje
Kurir pre 44 minutajoš 13 povezanih
Otklanjanje prepreka za primenu Deklaracije o nestalima nova nada za porodice na Kosovu i Metohiji
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih
Fenomenalna partija Vašingtona: Amerikanac pokazao zbog čega je Žoc insistirao na njegovom dolasku u Partizan! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 12 povezanih