Povezane vesti
"Mi smo jaka zemlja, ne treba nam: Orban!" Zelenski oštro udario na premijera Mađarske: "Ima li on ovakvu vojsku?"
Blic 17.12.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu potrebni posrednici u komunikaciji sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, uključujući mađarskog premijera Viktora Orbana. Zelenski je rekao na sastanku Kongresa… »
Zelenski: Nisu mi potrebni posrednici u komunikaciji sa Trampom, uključujući Orbana
RTV 17.12.2024
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu potrebni posrednici u komunikaciji sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, uključujući mađarskog premijera Viktora Orbana. Zelenski je rekao na sastanku… »
Zelenski: Nisu mi potrebni posrednici u komunikaciji sa Trampom, uključujući Orbana
Vesti online 17.12.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu potrebni posrednici u komunikaciji sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, uključujući mađarskog premijera Viktora Orbana. Zelenski je rekao na sastanku Kongresa… »
NIN 17.12.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu potrebni posrednici u komunikaciji sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, uključujući mađarskog premijera Viktora Orbana. Zelenski je rekao na sastanku Kongresa… »
Vesti dana »

Vučićevi tabloidi razvaljuju uhićenog Hrvata, u veleposlanstvu RH o njermu ne znaju ništa
SEEbiz pre 38 minutajoš 131 povezana

uživo Protesti u Srbiji: Policija se rasporedila u kordon u Ulici kneza Miloša i razdvaja dve grupe
Euronews pre 24 minutajoš 51 povezana

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

LIVESTREAM Tramp i Putin sleteli na Aljasku. Došlo je do preokreta u planu sastanka
Nova pre 29 minutajoš 35 povezanih

U Srbiji u junu ove godine izdato 2.402 građevinske dozvole, dva odsto više nego u isto vreme 2024.
Forbes pre 6 satijoš 29 povezanih