Повезане вести
"Ми смо јака земља, не треба нам: Орбан!" Зеленски оштро ударио на премијера Мађарске: "Има ли он овакву војску?"
Блиц 17.12.2024
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да му нису потребни посредници у комуникацији са новоизабраним америчким председником Доналдом Трампом, укључујући мађарског премијера Виктора Орбана. Зеленски је рекао… »
Зеленски: Нису ми потребни посредници у комуникацији са Трампом, укључујући Орбана
РТВ 17.12.2024
КИЈЕВ - Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да му нису потребни посредници у комуникацији са новоизабраним америчким председником Доналдом Трампом, укључујући мађарског премијера Виктора Орбана. Зеленски је… »
Зеленски: Нису ми потребни посредници у комуникацији са Трампом, укључујући Орбана
Вести онлине 17.12.2024
Украјински председник Владимир Зеленски изјавио је данас да му нису потребни посредници у комуникацији са новоизабраним америчким председником Доналдом Трампом, укључујући мађарског премијера Виктора Орбана. Зеленски је рекао на… »
НИН 17.12.2024
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да му нису потребни посредници у комуникацији са новоизабраним америчким председником Доналдом Трампом, укључујући мађарског премијера Виктора Орбана. Зеленски је рекао… »
Вести дана »
Милојевић миран после пораза: "Немамо шта посебно да плачемо сад, сутра је нови дан, идемо даље"
Спортске.нет пре 33 минутајош 81 повезана
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 1 сатјош 51 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 1 сатјош 34 повезане
Његош Петровић пројектилом заледио Маракану: Овако је Војводина повела против Звезде
Курир пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
Радио 021 пре 5 сатијош 25 повезаних