Povezane vesti
"Mi smo jaka zemlja, ne treba nam: Orban!" Zelenski oštro udario na premijera Mađarske: "Ima li on ovakvu vojsku?"
Blic 17.12.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu potrebni posrednici u komunikaciji sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, uključujući mađarskog premijera Viktora Orbana. Zelenski je rekao na sastanku Kongresa… »
Zelenski: Nisu mi potrebni posrednici u komunikaciji sa Trampom, uključujući Orbana
RTV 17.12.2024
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu potrebni posrednici u komunikaciji sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, uključujući mađarskog premijera Viktora Orbana. Zelenski je rekao na sastanku… »
Zelenski: Nisu mi potrebni posrednici u komunikaciji sa Trampom, uključujući Orbana
Vesti online 17.12.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu potrebni posrednici u komunikaciji sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, uključujući mađarskog premijera Viktora Orbana. Zelenski je rekao na sastanku Kongresa… »
NIN 17.12.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu potrebni posrednici u komunikaciji sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, uključujući mađarskog premijera Viktora Orbana. Zelenski je rekao na sastanku Kongresa… »
Vesti dana »

Nevreme u Srbiji: kiša, sneg i jak vetar otežavaju saobraćaj, pojedina sela bez struje
Vreme pre 31 minutajoš 27 povezanih

Saobraćaj tokom noći bio obustavljen na aerodromu u Minhenu zbog preleta drona
Beta pre 16 minutajoš 17 povezanih

Protest zborova građana ispred skupštine Novog Sada zbog neraspisivanja izbora za savete mesnih zajednica
N1 Info pre 11 minutajoš 12 povezanih

Sneg obarao stabla, blokiran saobraćaj kod Magliča: Oglasili se iz Sektora za vanredne situacije
Euronews pre 7 minutajoš 11 povezanih