Povezane vesti

"Mi smo jaka zemlja, ne treba nam: Orban!" Zelenski oštro udario na premijera Mađarske: "Ima li on ovakvu vojsku?"

"Mi smo jaka zemlja, ne treba nam: Orban!" Zelenski oštro udario na premijera Mađarske: "Ima li on ovakvu vojsku?"

Blic 17.12.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu potrebni posrednici u komunikaciji sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, uključujući mađarskog premijera Viktora Orbana. Zelenski je rekao na sastanku Kongresa… »
Zelenski: Nisu mi potrebni posrednici u komunikaciji sa Trampom, uključujući Orbana

Zelenski: Nisu mi potrebni posrednici u komunikaciji sa Trampom, uključujući Orbana

RTV 17.12.2024
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu potrebni posrednici u komunikaciji sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, uključujući mađarskog premijera Viktora Orbana. Zelenski je rekao na sastanku… »

Vesti online 17.12.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu potrebni posrednici u komunikaciji sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, uključujući mađarskog premijera Viktora Orbana. Zelenski je rekao na sastanku Kongresa… »

NIN 17.12.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da mu nisu potrebni posrednici u komunikaciji sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom, uključujući mađarskog premijera Viktora Orbana. Zelenski je rekao na sastanku Kongresa… »

Vesti dana »