Повезане вести

"Ми смо јака земља, не треба нам: Орбан!" Зеленски оштро ударио на премијера Мађарске: "Има ли он овакву војску?"

"Ми смо јака земља, не треба нам: Орбан!" Зеленски оштро ударио на премијера Мађарске: "Има ли он овакву војску?"

Блиц 17.12.2024
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да му нису потребни посредници у комуникацији са новоизабраним америчким председником Доналдом Трампом, укључујући мађарског премијера Виктора Орбана. Зеленски је рекао… »
Зеленски: Нису ми потребни посредници у комуникацији са Трампом, укључујући Орбана

Зеленски: Нису ми потребни посредници у комуникацији са Трампом, укључујући Орбана

РТВ 17.12.2024
КИЈЕВ - Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да му нису потребни посредници у комуникацији са новоизабраним америчким председником Доналдом Трампом, укључујући мађарског премијера Виктора Орбана. Зеленски је… »

Вести онлине 17.12.2024
Украјински председник Владимир Зеленски изјавио је данас да му нису потребни посредници у комуникацији са новоизабраним америчким председником Доналдом Трампом, укључујући мађарског премијера Виктора Орбана. Зеленски је рекао на… »

НИН 17.12.2024
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да му нису потребни посредници у комуникацији са новоизабраним америчким председником Доналдом Трампом, укључујући мађарског премијера Виктора Орбана. Зеленски је рекао… »

Вести дана »