Povezane vesti
"Jedan dan me prebije, pa mi donese buket cveća" Vedrana Rudan trpela jezivo nasilje u braku: "Rekao mi je nemoj me..."
Kurir 17.12.2024
Književnica Vedrana Rudan jednom prilikom u potresnoj ispovesti otkrila detalje brutalnog nasilja koje je trpela u braku. Vedrana Rudan prisetila se teškog perioda i jezivih stvari koje je trpela u ljubavnom odnosu. - Prvi muškarac koji je ispunjavao… »
"Psihopata te prebije, pa ti donese buket cveća": Vedrana Rudan trpela jezivo nasilje u braku: "Bila sam zbunjena kao i sve…
Blic 17.12.2024
Književnica Vedrana Rudan jednom prilikom u potresnoj ispovesti otkrila detalje brutalnog nasilja koje je trpela u braku. Vedrana Rudan prisetila se teškog perioda i jezivih stvari koje je trpela u ljubavnom odnosu. - Prvi muškarac koji je ispunjavao… »
Vesti dana »

“Vlasti je bitan privid obrazovanja“: Akademski plenum kritikovao odluku Nacionalnog tela za akreditaciju
Insajder pre 6 satijoš 14 povezanih

U više gradova u Srbiji održani protesti kojima se traži primena zakona za zaštitu životinja
Insajder pre 51 minutajoš 9 povezanih

Hitno se oglasilo ministarstvo spoljnih poslova Izdato je upozorenje za građane Srbije nakon eskalacije sukoba Izraela i Irana!
Kurir pre 4 satijoš 29 povezanih

Anastasija Ražnatović zablistala na venčanju Danas je za nju važan dan, emotivni momenti iz crkve (foto)
Alo pre 11 minutajoš 15 povezanih