Povezane vesti

"Ja nisam ni buržuj ni milioner, ćao! Kome ja da se dokazujem?": Srpskoj pevačici (34) muž postao menadžer, a šuškalo se da…

"Ja nisam ni buržuj ni milioner, ćao! Kome ja da se dokazujem?": Srpskoj pevačici (34) muž postao menadžer, a šuškalo se da…

Blic 17.12.2024
Pevačica Nadežda Biljić (34) u centar pažnje je došla kada je ušla u rijaliti, a pre toga učestvovala je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kao i "Pinkove zvezde". Nadežda je u braku sa Tomom Panićem, sa kojim je započela vezu u rijalitiju, a on je… »
Menadžer otkriva sve prevare estrade! Kompozitori traže 1.000 €, a pesmu čekaš do neiznemoglosti... Karma je čudo!

Menadžer otkriva sve prevare estrade! Kompozitori traže 1.000 €, a pesmu čekaš do neiznemoglosti... Karma je čudo!

Kurir 17.12.2024
Toma Panić već tri godine je menadžer supruzi Nadeždi Biljić i zajedno sa njom radi na njenoj pevačkoj karijeri. Više puta se u medijima spekulisalo da joj uzima novac i da taj posao obavlja samo kako bi je koristio zbog popularnosti i para, a Panić je… »
"Molio sam gazde klubova da nastupa kod njih, svi su je odbili" Muž srpske pevačice (34) danas je njen menadžer - o detaljima…

"Molio sam gazde klubova da nastupa kod njih, svi su je odbili" Muž srpske pevačice (34) danas je njen menadžer - o detaljima…

Blic 17.12.2024
Pevačica Nadežda Biljić (34) u centar pažnje je došla kada je ušla u rijaliti, a pre toga učestvovala je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kao i "Pinkove zvezde". Ona se posle rijalitija udala za Tomu Panića sa kim je dobila sina, a on je već… »

Vesti dana »

Završena sednica Skupštine, nastavak u sredu u 10 sati

Završena sednica Skupštine, nastavak u sredu u 10 sati

N1 Info pre 8 minutajoš 32 povezane
Abdolahi: Iran spreman za odlučan odgovor na svaku pretnju

Abdolahi: Iran spreman za odlučan odgovor na svaku pretnju

Politika pre 37 minutajoš 40 povezanih
Vučić pozvao Mađara da poseti Srbiju

Vučić pozvao Mađara da poseti Srbiju

Slobodna Evropa pre 58 minutajoš 20 povezanih