Povezane vesti

"Ja nisam ni buržuj ni milioner, ćao! Kome ja da se dokazujem?": Srpskoj pevačici (34) muž postao menadžer, a šuškalo se…

"Ja nisam ni buržuj ni milioner, ćao! Kome ja da se dokazujem?": Srpskoj pevačici (34) muž postao menadžer, a šuškalo se…

Blic pre 8 dana
Pevačica Nadežda Biljić (34) u centar pažnje je došla kada je ušla u rijaliti, a pre toga učestvovala je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kao i "Pinkove zvezde". Nadežda je u braku sa Tomom Panićem, sa kojim je započela vezu u… »
Menadžer otkriva sve prevare estrade! Kompozitori traže 1.000 €, a pesmu čekaš do neiznemoglosti... Karma je čudo!

Menadžer otkriva sve prevare estrade! Kompozitori traže 1.000 €, a pesmu čekaš do neiznemoglosti... Karma je čudo!

Kurir pre 9 dana
Toma Panić već tri godine je menadžer supruzi Nadeždi Biljić i zajedno sa njom radi na njenoj pevačkoj karijeri. Više puta se u medijima spekulisalo da joj uzima novac i da taj posao obavlja samo kako bi je koristio zbog popularnosti i para, a… »
"Molio sam gazde klubova da nastupa kod njih, svi su je odbili" Muž srpske pevačice (34) danas je njen menadžer - o…

"Molio sam gazde klubova da nastupa kod njih, svi su je odbili" Muž srpske pevačice (34) danas je njen menadžer - o…

Blic pre 9 dana
Pevačica Nadežda Biljić (34) u centar pažnje je došla kada je ušla u rijaliti, a pre toga učestvovala je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kao i "Pinkove zvezde". Ona se posle rijalitija udala za Tomu Panića sa kim je dobila sina, a on je… »

Vesti dana »