Povezane vesti
Nadal o dečačkim suzama i lekcijama iz poniznosti: "Taj glas me nikad nije napustio..."
Sportske.net 17.12.2024
Nekadašnji slavni teniser Rafael Nadal otkrio je nesvakidašnje trenutke iz svog života u emotivnom pismu za "The Players Tribune" u kojem se osvrnuo na teške periode sazrevanja koji su mu omogućili da talenat pretvori u rezultate zbog kojih je upamćen… »
"Rekli su mi kao klincu da nikad neću igrati..." Rafael Nadal napisao oproštajno pismo, a njegove reči rasplakale su mnoge
Večernje novosti 17.12.2024
Rafael Nadal, napisao je emotivno pismo za „The Players Tribune“, u kojem je se osvrnuo na svoj život. FOTO: Tanjug/AP Naslov Nadalovog pisma je "Dar", a u njemu se dotakao mnogih delova njegovog života. - Nisam siguran koliko sam godina tada imao, ali… »
Nadal napisao emotivno pismo: "Rekli su mi da nikada više neću igrati"
B92 17.12.2024
Bivši španski teniser Rafael Nadal se u pismu za "Players Tribune" osvrnuo na svoju karijeru, koju je u novembru okončao na Dejvis kupu. Naslov teksta je "Dar" i u njemu je Nadal pisao o detinjstvu, mladost, teniskim počecima, karijeri, problemima. Kada… »
Nadal poslao pismo za istoriju: Ovakvog Rafu nikada nismo videli!
Hot sport 17.12.2024
Evo šta je poručio Španac! Rafael Nadal je nakon penzionisanja napisao izrazito emotivno pismo za „The Players Tribune“, a sadržaj pisma između ostalog kaže sledeće. – Nisam siguran koliko sam godina tada imao, ali mislim da sam bio negde oko 12. U to… »
Vesti dana »
Novopazarski studenti po kiši stižu u Valjevo: „Svaki osmeh i pozdrav daje nam snagu koju kilometri ne mogu da istroše“
Nova pre 31 minutajoš 32 povezane
Prelazak Srbije na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025. godine
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 57 povezanih
Talentovani Fonseka došao na korak od titule u Bazelu, prepreka će biti Davidovič Fokina
Sportske.net pre 50 minutajoš 33 povezane