Povezane vesti

Nadal o dečačkim suzama i lekcijama iz poniznosti: "Taj glas me nikad nije napustio..."

Nadal o dečačkim suzama i lekcijama iz poniznosti: "Taj glas me nikad nije napustio..."

Sportske.net pre 11 sati
Nekadašnji slavni teniser Rafael Nadal otkrio je nesvakidašnje trenutke iz svog života u emotivnom pismu za "The Players Tribune" u kojem se osvrnuo na teške periode sazrevanja koji su mu omogućili da talenat pretvori u rezultate zbog kojih je… »
"Rekli su mi kao klincu da nikad neću igrati..." Rafael Nadal napisao oproštajno pismo, a njegove reči rasplakale su mnoge

"Rekli su mi kao klincu da nikad neću igrati..." Rafael Nadal napisao oproštajno pismo, a njegove reči rasplakale su mnoge

Večernje novosti pre 13 sati
Rafael Nadal, napisao je emotivno pismo za „The Players Tribune“, u kojem je se osvrnuo na svoj život. FOTO: Tanjug/AP Naslov Nadalovog pisma je "Dar", a u njemu se dotakao mnogih delova njegovog života. - Nisam siguran koliko sam godina tada imao… »
Nadal napisao emotivno pismo: "Rekli su mi da nikada više neću igrati"

Nadal napisao emotivno pismo: "Rekli su mi da nikada više neću igrati"

B92 pre 13 sati
Bivši španski teniser Rafael Nadal se u pismu za "Players Tribune" osvrnuo na svoju karijeru, koju je u novembru okončao na Dejvis kupu. Naslov teksta je "Dar" i u njemu je Nadal pisao o detinjstvu, mladost, teniskim počecima, karijeri, problemima… »
Nadal poslao pismo za istoriju: Ovakvog Rafu nikada nismo videli!

Nadal poslao pismo za istoriju: Ovakvog Rafu nikada nismo videli!

Hot sport pre 14 sati
Evo šta je poručio Španac! Rafael Nadal je nakon penzionisanja napisao izrazito emotivno pismo za „The Players Tribune“, a sadržaj pisma između ostalog kaže sledeće. – Nisam siguran koliko sam godina tada imao, ali mislim da sam bio negde oko… »

Vesti dana »