Повезане вести
Надал о дечачким сузама и лекцијама из понизности: "Тај глас ме никад није напустио..."
Спортске.нет 17.12.2024
Некадашњи славни тенисер Рафаел Надал открио је несвакидашње тренутке из свог живота у емотивном писму за "Тхе Плаиерс Трибуне" у којем се осврнуо на тешке периоде сазревања који су му омогућили да таленат претвори у резултате… »
"Рекли су ми као клинцу да никад нећу играти..." Рафаел Надал написао опроштајно писмо, а његове речи расплакале су многе
Вечерње новости 17.12.2024
Рафаел Надал, написао је емотивно писмо за „Тхе Плаиерс Трибуне“, у којем је се осврнуо на свој живот. ФОТО: Тањуг/АП Наслов Надаловог писма је "Дар", а у њему се дотакао многих делова његовог живота. - Нисам сигуран колико… »
Надал написао емотивно писмо: "Рекли су ми да никада више нећу играти"
Б92 17.12.2024
Бивши шпански тенисер Рафаел Надал се у писму за "Плаиерс Трибуне" осврнуо на своју каријеру, коју је у новембру окончао на Дејвис купу. Наслов текста је "Дар" и у њему је Надал писао о детињству, младост, тениским почецима… »
Надал послао писмо за историју: Оваквог Рафу никада нисмо видели!
Хот спорт 17.12.2024
Ево шта је поручио Шпанац! Рафаел Надал је након пензионисања написао изразито емотивно писмо за „Тхе Плаиерс Трибуне“, а садржај писма између осталог каже следеће. – Нисам сигуран колико сам година тада имао, али мислим да сам… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана