Повезане вести

Душко Вујошевић подржао студенте у блокади: „Мора да се установи ко је кривац и да он одговара“

Душко Вујошевић подржао студенте у блокади: „Мора да се установи ко је кривац и да он одговара“

Нова 17.12.2024
: Душко Вујошевић, легендарни тренер Партизана, стао је уз студенте који се налазе у блокади. Од трагедије у Новом Саду, која се догодила 1. новембра, а у којој је живот изгубило 15 особа, док се још две боре за живот, широм… »
Моћна порука Пешића: „Друштво у коме ми живимо мора да се мења“

Моћна порука Пешића: „Друштво у коме ми живимо мора да се мења“

Нова 17.12.2024
: И Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, говорио је о стању друштва у коме живимо, те је упутио свима моћну поруку. У Србији већ дуго не штима све како треба и бројне трагедије, те тужни догађаји у… »
Сергеј Трифуновић о Новаку Ђоковићу: Помислио сам да је подржао борбу свог народа против тираније, али…

Сергеј Трифуновић о Новаку Ђоковићу: Помислио сам да је подржао борбу свог народа против тираније, али…

Данас 16.12.2024
Студентски, ђачки и грађански протест широм Србије све је масовнији после трагедије на железничкој станици у Новом Саду у којој је живот изгубило 15 особа, а две особе су тешко повређене. Подршку незадовољним грађанима пружио… »

Вести дана »