Povezane vesti
Direktori škola, nastavnici, ministri, opozicija, strane službe: Koga je sve Vučić iskritikovao na sednici Vlade u Palati…
Nedeljnik pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je neshvatljivo ćutanje predstavnika Vlade Srbije zbog toga što se u srednje škole uvodi politika i kritikovao direktore škola u kojima su, kako je rekao, „izvodili maloletnu decu“ sa nastave da… »
"Mi nećemo kao Amerikanci da upadamo na univerzitete!" Vučić: Jedino mi je žao studenata koji žele da uče! (video)
Kurir pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da niko neće upadati na univerzitete, kao što se to dešava u Americi, kako bi forsirao studente da prekinu blokade. - Mi nećemo kao Amerikanci da upadamo na univerzitete, neka rade šta im je volja, kako… »
Vučić kritikovao direktore srednjih škola u kojima se protestuje, pomenuo i ćutanje ministara
Insajder pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je neshvatljivo ćutanje predstavnika Vlade Srbije zbog toga što se u srednje škole uvodi politika i kritikovao direktore škola u kojima su, kako je rekao, "izvodili maloletnu decu" sa nastave… »
"Ako ne znate, ja ću da vam pročitam propise": Vučić o blokadama fakulteta: "Žao mi je studenata koji bi da uče, članovi…
Blic pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na sednici Vlade da su svi zahtevi studenata ispunjeni, i poručio članovima Vlade da se ne mešaju i puste studente, rektore, dekane i profesore ako neće da uče i rade. - Moj predlog vama je da u… »
Vučić za protest srednjoškolaca optužio nastavnike: Ko ste, bre, vi da vodite bilo čije dete na ulicu?
Danas pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da su svi zahtevi studenata ispunjeni i naglasio kako je za njega neshvatljivo da cela Vlada Srbije ćuti na izvođenje dece iz pozorišta Dadov i škola po Srbiji, čineći time da se maloletna deca… »
Vučić oštro kritikuje ministre: Neshvatljivo mi je da ćutite, čime se bave direktori škola!?
N1 Info pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je kritikovao ministre na današnjoj sednici Vlade Srbije što, kako je rekao, ćute na izvođenje maloletne dece iz škola na proteste. Vučić je rekao da na prste jedne ruke može da prebroje ljude koji su… »
Vučić poručio nastavnicima i direktorima škola: Ko ste, bre, vi da bilo čije dete vodite na ulicu?
Radio 021 pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na sednici Vlade Srbije da mu je "neshvatljivo da cela Vlada ćuti na skandalozne stvari koje se događaju oko izvođenja dece na proteste". "O izvođenju maloletne dece iz škola svi ćutite kao zaliveni… »
Vučić za protest srednjoškolaca optužio nastavnike: Ko ste bre vi da vodite bilo člije dete na ulicu?
Pravda pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da su svi zahtevi studenata ispunjeni i naglasio kako je za njega neshvatljivo da cela Vlada Srbije ćuti na izvođenje dece iz pozorišta Dadov i škola po Srbiji, čineći time da se maloletna deca… »
Vučić članovima Vlade: Neshvatljivo da svi ćute na izvođenje dece iz škola, ne mešajte se u proteste studenata
Euronews pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je zamolio članove Vlade Srbije, na posebnoj sednici kojoj prisustvuje na poziv premijera Miloša Vučevića, da ne zaborave da ljudi cene one koji su u ringu i koji se bore za svoje stavove. Vučić je naveo da mu je… »
Vesti dana »
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Moskva optužuje Kijev za ubistvo generala Kirolova; Zelenski: Jačanje Ukrajine biće glavna tema u Briselu
RTS pre 45 minutajoš 4 povezane
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 6 satijoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 8 satijoš 1 povezana