Повезане вести

"Ми нећемо као Американци да упадамо на универзитете!" Вучић: Једино ми је жао студената који желе да уче! (видео)

"Ми нећемо као Американци да упадамо на универзитете!" Вучић: Једино ми је жао студената који желе да уче! (видео)

Курир 17.12.2024
Председник Србије Александар Вучић истакао је да нико неће упадати на универзитете, као што се то дешава у Америци, како би форсирао студенте да прекину блокаде. - Ми нећемо као Американци да упадамо на универзитете, нека раде… »
"Ако не знате, ја ћу да вам прочитам прописе": Вучић о блокадама факултета: "Жао ми је студената који би да уче, чланови Владе…

"Ако не знате, ја ћу да вам прочитам прописе": Вучић о блокадама факултета: "Жао ми је студената који би да уче, чланови Владе…

Блиц 17.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас на седници Владе да су сви захтеви студената испуњени, и поручио члановима Владе да се не мешају и пусте студенте, ректоре, декане и професоре ако неће да уче и раде. - Мој… »
Директори школа, наставници, министри, опозиција, стране службе: Кога је све Вучић искритиковао на седници Владе у Палати…

Директори школа, наставници, министри, опозиција, стране службе: Кога је све Вучић искритиковао на седници Владе у Палати…

Недељник 17.12.2024
Председник Александар Вучић изјавио је данас да му је несхватљиво ћутање представника Владе Србије због тога што се у средње школе уводи политика и критиковао директоре школа у којима су, како је рекао, „изводили малолетну… »
Вучић критиковао директоре средњих школа у којима се протестује, поменуо и ћутање министара

Вучић критиковао директоре средњих школа у којима се протестује, поменуо и ћутање министара

Инсајдер 17.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му је несхватљиво ћутање представника Владе Србије због тога што се у средње школе уводи политика и критиковао директоре школа у којима су, како је рекао, "изводили… »
Вучић за протест средњошколаца оптужио наставнике: Ко сте, бре, ви да водите било чије дете на улицу?

Вучић за протест средњошколаца оптужио наставнике: Ко сте, бре, ви да водите било чије дете на улицу?

Данас 17.12.2024
Председник Србије Александар Вучић поновио је данас да су сви захтеви студената испуњени и нагласио како је за њега несхватљиво да цела Влада Србије ћути на извођење деце из позоришта Дадов и школа по Србији, чинећи тиме да… »
Вучић оштро критикује министре: Несхватљиво ми је да ћутите, чиме се баве директори школа!?

Вучић оштро критикује министре: Несхватљиво ми је да ћутите, чиме се баве директори школа!?

Н1 Инфо 17.12.2024
Председник Србије Александар Вучић оштро је критиковао министре на данашњој седници Владе Србије што, како је рекао, ћуте на извођење малолетне деце из школа на протесте. Вучић је рекао да на прсте једне руке може да преброје… »
Вучић поручио наставницима и директорима школа: Ко сте, бре, ви да било чије дете водите на улицу?

Вучић поручио наставницима и директорима школа: Ко сте, бре, ви да било чије дете водите на улицу?

Радио 021 17.12.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је на седници Владе Србије да му је "несхватљиво да цела Влада ћути на скандалозне ствари које се догађају око извођења деце на протесте". "О извођењу малолетне деце из школа сви ћутите… »
Вучић за протест средњошколаца оптужио наставнике: Ко сте бре ви да водите било члије дете на улицу?

Вучић за протест средњошколаца оптужио наставнике: Ко сте бре ви да водите било члије дете на улицу?

Правда 17.12.2024
Председник Србије Александар Вучић поновио је данас да су сви захтеви студената испуњени и нагласио како је за њега несхватљиво да цела Влада Србије ћути на извођење деце из позоришта Дадов и школа по Србији, чинећи тиме да… »
Вучић члановима Владе: Несхватљиво да сви ћуте на извођење деце из школа, не мешајте се у протесте студената

Вучић члановима Владе: Несхватљиво да сви ћуте на извођење деце из школа, не мешајте се у протесте студената

Еуроневс 17.12.2024
Председник Србије Александар Вучић је замолио чланове Владе Србије, на посебној седници којој присуствује на позив премијера Милоша Вучевића, да не забораве да људи цене оне који су у рингу и који се боре за своје ставове. Вучић… »

Вести дана »