Повезане вести

Играчи нису знали ово правило, Обрадовић није хтео да прича о једној ствари: Жељко дефинитивно има кошарку у малом прсту, али…

Играчи нису знали ово правило, Обрадовић није хтео да прича о једној ствари: Жељко дефинитивно има кошарку у малом прсту, али…

Хот спорт 17.12.2024
Можда је баш тај детаљ преломио! Партизан је вечерас на свом терену дочекао екипу Асвела, у оквиру 16. кола Евролиге, а победу је однео гост – 82:79. Видно узрујан након пораза свог тима био је тренер ‘црно-белих’, Жељко… »
Обрадовић након пораза: „Не верујем да било ко ставља дете од 18 година у прву петорку!“ (видео)

Обрадовић након пораза: „Не верујем да било ко ставља дете од 18 година у прву петорку!“ (видео)

Хот спорт 17.12.2024
Могли су до победе, али је изостала егзекуција у кључним моментима! Партизан је вечерас на свом терену дочекао екипу Асвела, у оквиру 16. кола Евролиге, а победу је однео гост – 82:79. Видно узрујан након пораза свог тима био је… »
„Који још тим у Евролиги ставља дете од 18 година да игра?“

„Који још тим у Евролиги ставља дете од 18 година да игра?“

Спорт клуб 17.12.2024
Тренер Партизана Жељко Обрадовић говорио је на конференцији за медије после меча са Асвелом, између осталог и томе што је прилику пружио 18-годишњем Митру Бошњаковићу. Он је истакао да једино Партизан даје шансу овако младим… »
Тешко је када је седам, осам играча спремно: Балша Копривица о поразу од Асвела!

Тешко је када је седам, осам играча спремно: Балша Копривица о поразу од Асвела!

Хот спорт 17.12.2024
Дефинитивно погодак који је могао да се избегне! Партизан је вечерас на свом терену дочекао екипу Асвела, у оквиру 16. кола Евролиге, а победу је однео гост – 82:79. Управо је Нандо Де Коло практично решио меч дугом двојком… »
Тренер Асвела огласио се након велике победе: Ево шта је рекао након славља пред Гробарима! (видео)

Тренер Асвела огласио се након велике победе: Ево шта је рекао након славља пред Гробарима! (видео)

Хот спорт 17.12.2024
Поручио је ово! Партизан је вечерас на свом терену дочекао екипу Асвела, у оквиру 16. кола Евролиге, а победу је однео гост – 82:79. Управо је Нандо Де Коло практично решио меч дугом двојком, Француз је тражио шут за три поена… »
Обрадовић: Асвел се нудио, нисмо били паметни да то искористимо!

Обрадовић: Асвел се нудио, нисмо били паметни да то искористимо!

Спорт клуб 17.12.2024
Кошаркаши Партизана нису успели да стигну до шесте победе у низу када је Евролига у питању. У 16. колу, после велике борбе и неизвесне завршнице црно – бели су поражени на свом паркету од Асвела из Вилербана – 82:79… »
"Ја имам утисак да смо им ми дали ову утакмицу!": Жељко је љут, играчи Партизана нису знали правило!

"Ја имам утисак да смо им ми дали ову утакмицу!": Жељко је љут, играчи Партизана нису знали правило!

Мондо 17.12.2024
Тренер Партизана Жељко Обрадовић био је јако незадовољан својим тимом после пораза од Асвела. Асвел је савладао Партизан на гостовању у Евролиги, а после меча тренер Жељко Обрадовић није имао много тога због чега би био… »
Жељкова никад краћа изјава: У три речи описао меч (ВИДЕО)

Жељкова никад краћа изјава: У три речи описао меч (ВИДЕО)

Спорт клуб 17.12.2024
Жељко Обрадовић је дао врло кратку изјаву након пораза Партизана од Асвела у 16. колу Евролиге. промоУпитан да прокоментарише шта је одлучило ову утакмицу, Обрадовић је рекао: „Наше лоше одлуке“, а потом и додао: „Због тога су… »
"Лоше су нам биле одлуке зато су победили": Обрадовић бесан после пораза од Асвела

"Лоше су нам биле одлуке зато су победили": Обрадовић бесан после пораза од Асвела

Вечерње новости 17.12.2024
Кошаркаши Партизана поражени су од екипе Асвела резултатом 82:79 у 16. колу Евролиге. ФОТО:ЕПА-ЕФЕ/АНДРЕЈ ЦУКИЦ Прве речи тренера Партизана Жељка Обрадовића после меча са екипом Асвела. - Наше лоше одлуке, то је одлучило… »
Обрадовић: Асвел играо паметније од нас, били смо брзоплети

Обрадовић: Асвел играо паметније од нас, били смо брзоплети

Политика 17.12.2024
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после пораза од Асвела (82:79) да је француски клуб играо паметније. "Желим да честитам Асвелу на победи. Тешка утакмица и победили су јер су играли паметније од нас. Играли… »

Вести дана »