Povezane vesti
Kaja Ostojić imala udes! Pevačica odmah iznela detalje nemilog događaja: Deru i mene...
Kurir 17.12.2024
Pevačica Katarina Kaja Ostojić gost je večerašnje emisije ''Amidži šou'', a tom prilikom otkrila je odmah na samom početku da je imala udes i da je tom prilikom oštetila svoj automobil. - Ovo mi je drugo snimanje za danas, ali stigla sam... Stigla sam da… »
"Pečurke su Mi okej..." Naša poznata pevačica otvorila dušu o porocima: Rešila se cigareta i alkohola, pa šokirala sve u…
Kurir 17.12.2024
Pevačica Katarina Kaja Ostojić gost je večerašnje emisije ''Amidži šou'', a tom prilikom otkrila je odmah na samom početku da je imala udes i da je tom prilikom oštetila svoj automobil. Kaja je nakon toga šokirala sve izjavom o porocima i bračnom životu… »
Vesti dana »
Odlična izlaznost u zapadnoj Srbiji do 14 sati: Više od polovine građana u Sevojnu i Bajinoj Bašti već glasalo, u Lučanima 47,3 odsto izašlo na birališta
Užice oglasna tabla pre 1 satjoš 27 povezanih
Studenti u blokadi: Novinarska ekipa među kojima su i studenti napadunuta sekirom u Boru, ima povređenih
N1 Info pre 15 minutajoš 152 povezane
BLOG UŽIVO: Iran napao fabrike u UAE i Bahreinu, Pentagon sprema kopnenu operaciju
Insajder pre 50 minutajoš 25 povezanih
Obilne padavine i porast vodostaja u Srbiji uz hladno i oblačno vreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 36 povezanih