Повезане вести
Каја Остојић имала удес! Певачица одмах изнела детаље немилог догађаја: Деру и мене...
Курир 17.12.2024
Певачица Катарина Каја Остојић гост је вечерашње емисије ''Амиџи шоу'', а том приликом открила је одмах на самом почетку да је имала удес и да је том приликом оштетила свој аутомобил. - Ово ми је друго снимање за данас, али… »
"Печурке су Ми океј..." Наша позната певачица отворила душу о пороцима: Решила се цигарета и алкохола, па шокирала све у…
Курир 17.12.2024
Певачица Катарина Каја Остојић гост је вечерашње емисије ''Амиџи шоу'', а том приликом открила је одмах на самом почетку да је имала удес и да је том приликом оштетила свој аутомобил. Каја је након тога шокирала све изјавом о… »
Вести дана »
'Руси пристали да продају њихов део у НИС-у': Министарка енергетике
BBC News пре 44 минутајош 37 повезаних
Станивуковић о снимку са Ђајићем: „Дрога је требало да буде подметнута мени“
Недељник пре 14 минутајош 26 повезаних
Јаћимовић до петка остаје испред зграде Бановине: „Ако се не испуне моји захтеви, у суботу селим шаторе за Београд“
Данас пре 5 сатијош 11 повезаних
Табаковић (НБС): Секундарне санкције значиле би обуставу свих плаћања, не желим да кажем ништа о специјалној операцији
Данас пре 1 сатјош 37 повезаних
Вођа навијача злостављао младића и све то снимао телефоном! Полиција му упала у стан и нашла жртву и кокаин
Курир пре 19 минутајош 24 повезане