Povezane vesti
Profesor Jovanović: Zbog blokada sam propuštao ispite – predsednik je učio, pa završio fakultet kasnije od mene
Nova pre 1 dan
: Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Miodrag Jovanović gostovao je u emisiji na RTS-u u kojoj je tema bila studentske blokade i protesti. Jovanović je u emisiji podelio svoje iskustvo sa studentskih blokada pre trideset godina. „Da li će… »
Profesor Jovanović: Zbog blokada sam propuštao ispite – predsednik je učio, pa završio fakultet kasnije od mene
N1 Info pre 7 sati
Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Miodrag Jovanović gostovao je u emisiji na RTS-u u kojoj je tema bila studentske blokade i protesti. Jovanović je u emisiji podelio svoje iskustvo sa studentskih blokada pre trideset godina. „Da li će nadoknaditi… »
Vesti dana »
EU: Uspešni pregovori Beograda i Prištine o implementaciji Deklaracije o nestalim osobama
RTV pre 8 minutajoš 4 povezane
Rusija će izneti pitanje ubistva generala Kirilova pred Savet bezbednosti UN
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 13 satijoš 1 povezana
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 6 satijoš 1 povezana