Povezane vesti
Profesor Jovanović: Zbog blokada sam propuštao ispite – predsednik je učio, pa završio fakultet kasnije od mene
Nova 17.12.2024
: Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Miodrag Jovanović gostovao je u emisiji na RTS-u u kojoj je tema bila studentske blokade i protesti. Jovanović je u emisiji podelio svoje iskustvo sa studentskih blokada pre trideset godina. „Da li će nadoknaditi… »
Profesor Jovanović: Zbog blokada sam propuštao ispite – predsednik je učio, pa završio fakultet kasnije od mene
N1 Info 17.12.2024
Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Miodrag Jovanović gostovao je u emisiji na RTS-u u kojoj je tema bila studentske blokade i protesti. Jovanović je u emisiji podelio svoje iskustvo sa studentskih blokada pre trideset godina. „Da li će nadoknaditi… »
Vesti dana »
Oglasio se i Aleksandar Vučić nakon poraza u finalu: Evo šta je predsednik poručio "Orlićima" nakon poraza!
Hot sport pre 47 minutajoš 30 povezanih
Novak saznao rivala: Kanađanin slavio posle drame i zakazao duel sa Đokovićem!
Kurir pre 57 minutajoš 69 povezanih
Rojters: Tramp će na samitu NATO razgovarati sa Zelenskim o okončanju rata u Ukrajini
Insajder pre 1 satjoš 65 povezanih
"U večnost odlaze dva najbolja druga" Zbog Marka i Bogdana danas plače svaka kuća, a bolni krik roditelja odzvanja!
Kurir pre 1 satjoš 38 povezanih