Povezane vesti

Ministar Gašić i general Mojsilović priredili prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika

Ministar Gašić i general Mojsilović priredili prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika

Blic 18.12.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović priredili su sinoć prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika u Domu Garde na Topčideru. Večerašnjem prijemu prisustvovali su predsednik… »
Gašić i Mojsilović priredili prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika

Gašić i Mojsilović priredili prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika

RTV 18.12.2024
BEOGRAD - Ministar odbrane Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović priredili su u utorak u Domu Garde na Topčideru prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Prijemu su prisustvovali predsednik Vlade… »
Vučević: Ponosan sam na napredak u opremanju i modernizaciji Vojske Srbije

RTS 18.12.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović priredili su sinoć u Domu Garde na Topčideru prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Premijer Miloš Vučević izjavio je da je ponosan na… »
Gašić: Cilj je jasan – mirna, sigurna i stabilna Srbija

Gašić: Cilj je jasan – mirna, sigurna i stabilna Srbija

Danas 17.12.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić rekao je večeras da je cilj tog ministarstva jasan i da je to „mirna, sigurna i stabilna Srbija, sa jakom vojskom i narodom koji u nju veruje“, saopštio je njegov kabinet. On je u Domu Garde na Topčideru, na… »
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika

Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika

Blic 17.12.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović priredili su večeras prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika u Domu Garde na Topčideru. Večerašnjem prijemu prisustvovali su predsednik… »

Blic 17.12.2024
Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je ponosan na Vojsku Srbije i veliki napredak koji je Srbija postigla u njenom opremanju i modernizaciji, a istovremeno unapređujući standard pripadnika Vojske Srbije i zaposlenih u… »

Vesti dana »