Повезане вести

Министар Гашић и генерал Мојсиловић приредили пријем поводом новогодишњих и божићних празника

Министар Гашић и генерал Мојсиловић приредили пријем поводом новогодишњих и божићних празника

Блиц 18.12.2024
Министар одбране Братислав Гашић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић приредили су синоћ пријем поводом новогодишњих и божићних празника у Дому Гарде на Топчидеру. Вечерашњем пријему присуствовали су… »
Гашић и Мојсиловић приредили пријем поводом новогодишњих и божићних празника

Гашић и Мојсиловић приредили пријем поводом новогодишњих и божићних празника

РТВ 18.12.2024
БЕОГРАД - Министар одбране Братислав Гашић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић приредили су у уторак у Дому Гарде на Топчидеру пријем поводом новогодишњих и божићних празника. Пријему су присуствовали… »
Вучевић: Поносан сам на напредак у опремању и модернизацији Војске Србије

РТС 18.12.2024
Министар одбране Братислав Гашић и начелник Генералштаба Војске Србије, генерал Милан Мојсиловић приредили су синоћ у Дому Гарде на Топчидеру пријем поводом новогодишњих и божићних празника. Премијер Милош Вучевић изјавио је да… »
Гашић: Циљ је јасан – мирна, сигурна и стабилна Србија

Гашић: Циљ је јасан – мирна, сигурна и стабилна Србија

Данас 17.12.2024
Министар одбране Братислав Гашић рекао је вечерас да је циљ тог министарства јасан и да је то „мирна, сигурна и стабилна Србија, са јаком војском и народом који у њу верује“, саопштио је његов кабинет. Он је у Дому Гарде на… »
Пријем министра одбране и начелника Генералштаба поводом новогодишњих и божићних празника

Пријем министра одбране и начелника Генералштаба поводом новогодишњих и божићних празника

Блиц 17.12.2024
Министар одбране Братислав Гашић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић приредили су вечерас пријем поводом новогодишњих и божићних празника у Дому Гарде на Топчидеру. Вечерашњем пријему присуствовали су… »

Блиц 17.12.2024
Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић изјавио је данас да је поносан на Војску Србије и велики напредак који је Србија постигла у њеном опремању и модернизацији, а истовремено унапређујући стандард припадника Војске… »

Вести дана »