Povezane vesti

Vladan Milojević trener godine: „Individualna nagrada ne može da bude moja, ne pripada samo meni već i mom klubu“…

Vladan Milojević trener godine: „Individualna nagrada ne može da bude moja, ne pripada samo meni već i mom klubu“…

Hot sport 18.12.2024
„Stručni štab i igrači imaju udeo, moj klub“ Na svečanoj manifestaciji u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije proglašeni su laureati za 2024. godinu, a titula najboljeg trenera pripala je šefu stručnog štaba Crvene zvezde, Vladanu… »
Radujko: Želimo moćan srpski fudbal i važnu ulogu na velikoj sceni

Radujko: Želimo moćan srpski fudbal i važnu ulogu na velikoj sceni

Sportski žurnal 18.12.2024
Najavio je zatim veliki zajednički projekat FSS sa kolegama iz Albanije. Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Branko Radujko rekao je večeras na svečanosti FSS povodom dodela Zlatnih lopti da svi u Savezu žele moćan srpski fudbal, kako… »
Branko Radujko se obratio na dodeli zlatnih lopti srpskog fudbala: Postoje primarni ciljevi našeg Saveza!

Branko Radujko se obratio na dodeli zlatnih lopti srpskog fudbala: Postoje primarni ciljevi našeg Saveza!

Hot sport 18.12.2024
Evo šta je imao da poruči! Na svečanoj manifestaciji u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije proglašeni su laureati za 2024. godinu, na samom početku ceremonije se svima obratio i generalni sekretar, Branko Radujko, koji je istakao neke jako važne… »
FSS nagradio najbolje u 2024: Zlatne lopte Vlahoviću, Milojeviću i Nini Matejić

FSS nagradio najbolje u 2024: Zlatne lopte Vlahoviću, Milojeviću i Nini Matejić

Euronews 18.12.2024
Fudbalski Savez Srbije je na svečanosti u beogradskom Sava Centru po 19. put nagrađivao najbolje u godini na izmaku. Zlatne lopte za 2024. godinu pripali su Dušanu Vlahoviću, srpskom reprezentativcu i igraču Juventusa, treneru Crvene zvezde Vladanu… »
Najbolji trener - Vladan Milojević: "Živimo kao jedna duša, ovo nije samo moje priznanje"

Najbolji trener - Vladan Milojević: "Živimo kao jedna duša, ovo nije samo moje priznanje"

B92 18.12.2024
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je najbolji trener u 2024. godini, odlučio je Fudbalski savez Srbije. Na ceremoniji FSS-a dodeljivale su se nagrade najboljim pojedincima u 2024. godini, a u kategoriji trenera priznanje je pripalo treneru Crvene… »
Fss proglasio najbolje: Vlahović se zahvalio iz Torina, Sara Stokić i Andrija Maksimović budućnost, Damjanović…

Fss proglasio najbolje: Vlahović se zahvalio iz Torina, Sara Stokić i Andrija Maksimović budućnost, Damjanović…

Večernje novosti 18.12.2024
Fudbalski savez Srbije (FSS) dodelio je nagrade za najbolje pojedince u 2024. godini. FOTO: AP/Tanjug Najbolji trener - Vladan Milojević - nagradu mu je uručio Branko Radujko. - Velika mi je čast da budem izabran za trenera godina. ova godina je bila… »
Poledica: FSS me nije pozvao na Zlatnu loptu, jer sam javno podržao studente

Poledica: FSS me nije pozvao na Zlatnu loptu, jer sam javno podržao studente

Nova 18.12.2024
: Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", nije pozvan na dodelu Zlatne lopte koju dodeljuje Fudbalski savez Srbije. Dodela nagrada za najbolje u našoj zemlji održaće se u sredu 18. decembra u jednoj beogradskoj… »
FSS presekao: Oni su najperspektivniji u srpskom fudbalu

FSS presekao: Oni su najperspektivniji u srpskom fudbalu

B92 18.12.2024
FSS je dodelio priznanja na ceremoniji "Zlatna lopta" i za najperspektivnijeg fudbalera, fudbalerku i trenera. Nakon intoniranja himne i emotivanja video o tome šta je srpski fudbal uradio u 2024. godini - od plasmana na EURO, rezultata ženskih… »
Poledica: Nisam pozvan na dodelu “Zlatne lopte” jer sam podržao studente

Poledica: Nisam pozvan na dodelu “Zlatne lopte” jer sam podržao studente

Danas 18.12.2024
Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ Mirko Poledica objavio je da nije pozvan na dodelu “Zlatne lopte” u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije. Poledica je, inače, član Skupštine FSS, a svečanost će biti održana u… »
Poledica nije pozvan na Zlatnu loptu FSS jer je podržao studente

Poledica nije pozvan na Zlatnu loptu FSS jer je podržao studente

Sport klub 18.12.2024
U sredu će biti odražana ceremonija dodele Zlatne lopte Fudbalskog saveza Srbije. Spisak zvanica, odnosno spisak onih koji nisu pozvani na ceremoniju i koktel prilično je zanimljiv. Posebno priznanje odlukom Izvršnog odbora FSS namenjeno je Zoranu… »
Godina Vlahovića, Milojevića i Matejićeve

Godina Vlahovića, Milojevića i Matejićeve

Sportski žurnal 18.12.2024
Izvršni odbor FSS usvojio juče predlog o dobitnicima Zlatne lopte, dodela priznanja večeras u centru „Sava”. Izvršni odbor FS Srbije na jučerašnjoj sednici u Staroj Pazovi usvojio je predlog Stručnog odbora o nagrada i priznanjima za 2024. Na… »
Godina Vlahovića i Milojevića

Godina Vlahovića i Milojevića

Politika 18.12.2024
Izvršni odbor FSS usvojio juče predlog o dobitnicima zlatne lopte, dodela priznanja večeras u centru „Sava”. – Nagradu za najperspektivnijeg igrača i igračicu u 2024. dobiće Andrija Maksimović i Sara Stokić. Izvršni odbor FS Srbije na… »
Zlatne lopte VLAHOVIćU i milojeviću: Izvršni odbor FSS doneo važne odluke

Zlatne lopte VLAHOVIćU i milojeviću: Izvršni odbor FSS doneo važne odluke

Večernje novosti 18.12.2024
U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora kojom su predsedavali predsednik Dragan Džajić i generalni sekretar Branko Radujko. FOTO: Tanjug/AP GODIŠNjA PRIZNANjA FSS ZA NAJBOLjE POJEDINCE Izvršni… »

Vesti dana »