Povezane vesti
Vinisijus: "Pokušavali su da me obezvrede, da me unize, ali oni nisu spremni za mene"
Sportske.net pre 1 sat
Brazilski fudbaler Vinisijus Žunior najbolji je igrač sveta u izboru FIFA, pripala mu je nagrada "The Best" koja mu je dodeljna na svečanosti u Dohi. A imao je član Real Madrida šta da kaže nakon uručenja nagrade, verovatno još uvek ljut zbog toga… »
Vinisijus: Pokušavali su da me obezvrede, ali…
Sport klub pre 1 sat
Vinisijus Žunior imao je šta da kaže nakon što je dobio nagradu za najboljeg igrača sveta u izboru FIFA. Fudbalera Real Madrida ovo priznanje je posebno obradovalo, jer je bio frustriran jer nije dobio Zlatnu loptu, nagradu koju dodeljuju Frans… »
Uteha Vinisijusu
Politika pre 3 sata
Brazilcu kome je izmakla „Zlatna lopta” proglašen za najboljeg u konkurenciji Svetske kuće fudbala. – Naš jedini predstavnik Nina Matejić ostala bez nagrade za najlepši gol. Reprezentativac Brazila i napadač Reala Vinisijus dobitnik je nagrade… »
Vinisijus slavio, Ronaldo bojkotovao
B92 pre 4 sati
Nisu svi učestvovali, a ni prisustvovali, u dodeli titule najboljeg igrača sveta u izboru Svetske fudbalske federacije (FIFA) fudbaleru Reala Vinisijusu Žunioru. Kao što smo već pisali, selektor Hrvatske Zlatko Dalić je bio jedini šef struke nekog… »
Vinisijus: "Niko mi neće govoriti kako da se ponašam"
B92 pre 4 sati
Brazilski fudbaler Vinisijus Žunior imao je šta da kaže nakon što je krunisan za najboljeg igrača sveta u izboru FIFA. To priznanje vratilo mu je osmeh na lice nakon frustracije koju je doživeo nakon izbora za najboljeg igrača sveta u organizaciji… »
Vinisijus je “Najbolji”: Brazilac tesno dobio Pedrija u trci za fudbalera godine
Danas pre 16 sati
Fudbaler Real Madrida Vinisijus Žunior dobio je u Dohi nagradu „Najbolji“ za najboljeg igrača 2024. godine u izboru Međunarodne fudbalske federacije (FIFA). U izboru je bilo 11 igrača, a Vinisijus je dobio 48 bodova, ispred Rodrija iz Mančester… »
Vesti dana »
„Slavicu u maricu“: Studenti u Nišu ometali izlaganje ministarke Đukić Dejanović
Vreme pre 35 minutajoš 24 povezane
Šapić: Sav javni prevoz u Beogradu će biti besplatan od 1. januara 2025.
NIN pre 18 minutajoš 19 povezanih
Kinezi apelovali: Infrastruktura železnice zanemaruje opasnosti na staničnim objektima
Nedeljnik pre 3 satajoš 6 povezanih
Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci (FOTO)
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih