Повезане вести

Наша певачица остала без крова над главом: Трагедија је дотукла, мужа јој хапсили због дроге, а ту није крај

Наша певачица остала без крова над главом: Трагедија је дотукла, мужа јој хапсили због дроге, а ту није крај

Мондо 18.12.2024
Јелена се суочавала са великим животним изазовима, а храбра је остала искључиво због деце. Ћерка покојног Микија Јевремовића појавила се недавно на концерту Предрага Пеђе Јовановића и показала како изгледа годину дана од… »
"Остала сам сама са 2 сина на улици и без посла" Певачици умро отац, ухапсили јој мужа због дроге, а онда уследио болан развод…

"Остала сам сама са 2 сина на улици и без посла" Певачици умро отац, ухапсили јој мужа због дроге, а онда уследио болан развод…

Курир 18.12.2024
Певачица Јелена Јевремовић (43), Ћерка покојног певача Миодрага Микија Јевремовића, прошла је кроз тежак период након смрти оца, а живот јој је након тога задао још неколико ударца. Наиме, Јелена је својевремено у истакла да јој… »
"Остала сам сама са два сина, на улици, без посла": Певачици (43) умро отац, ухапсили јој мужа, па уследио болан развод: "Била…

"Остала сам сама са два сина, на улици, без посла": Певачици (43) умро отац, ухапсили јој мужа, па уследио болан развод: "Била…

Блиц 18.12.2024
Ћерка покојног певача Миодрага Микија Јевремовића, певачица Јелена Јевремовић (43), прошла је кроз тежак период након смрти оца, а живот јој је након тога задао још неколико ударца. Наиме, Јелена је својевремено у интервјуу за… »

Вести дана »