Povezane vesti

Naša pevačica ostala bez krova nad glavom: Tragedija je dotukla, muža joj hapsili zbog droge, a tu nije kraj

Naša pevačica ostala bez krova nad glavom: Tragedija je dotukla, muža joj hapsili zbog droge, a tu nije kraj

Mondo 18.12.2024
Jelena se suočavala sa velikim životnim izazovima, a hrabra je ostala isključivo zbog dece. Ćerka pokojnog Mikija Jevremovića pojavila se nedavno na koncertu Predraga Peđe Jovanovića i pokazala kako izgleda godinu dana od operacije dojke. Jelena… »
"Ostala sam sama sa 2 sina na ulici i bez posla" Pevačici umro otac, uhapsili joj muža zbog droge, a onda usledio bolan…

"Ostala sam sama sa 2 sina na ulici i bez posla" Pevačici umro otac, uhapsili joj muža zbog droge, a onda usledio bolan…

Kurir 18.12.2024
Pevačica Jelena Jevremović (43), Ćerka pokojnog pevača Miodraga Mikija Jevremovića, prošla je kroz težak period nakon smrti oca, a život joj je nakon toga zadao još nekoliko udarca. Naime, Jelena je svojevremeno u istakla da joj je 2017. godina… »
"Ostala sam sama sa dva sina, na ulici, bez posla": Pevačici (43) umro otac, uhapsili joj muža, pa usledio bolan razvod…

"Ostala sam sama sa dva sina, na ulici, bez posla": Pevačici (43) umro otac, uhapsili joj muža, pa usledio bolan razvod…

Blic 18.12.2024
Ćerka pokojnog pevača Miodraga Mikija Jevremovića, pevačica Jelena Jevremović (43), prošla je kroz težak period nakon smrti oca, a život joj je nakon toga zadao još nekoliko udarca. Naime, Jelena je svojevremeno u intervjuu za domaće medije… »

Vesti dana »